Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

1985paljonaikaasiis

Rivipelaaja
Viestejä
13
No kaksi tappiota markan porukalle ei venettä keikauta. Vuonna 1985 finaaleissa TPS johti otteluvoitoin 2-0 ja kaikki oli pedattu turkulaisille Keinosen kultatakkia myöten. Mutta mitenkä kävikään? Muistetaan, että silloin Ilves nousi altavastaajana voittoon. Nyt joudutaan palaamaan sapluunaan joka toi voitot runkosarjassakin. Mikäli Pennanen ei joukkoineen tähän pysty ei näytä maajoukkueen tulevaisuuskaan kovin hyvältä.
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 373
(Tässä tulee nyt aika raju henkilökohtanen purkaus, mutta sitä vartenhan tää ketju on.)

Ihan kun elämä ei ois jo muutenkin tarpeeks paskaa, niin sitten tulee Ilves ja kusee meidän uskollisuuden päälle.

Elämä on jotenkin viimesen vuoden potkinu päähän, ja se kaikki paska ja stressi on tässä kevättalvella vaan kasaantunut ja kasaantunut... jaksaminen on ollut välillä todella, todella tiukalla. Siks mää tänään lähdin Osaston reissuun: päivän mittanen tauko tästä paskasta, miksi ei? Lähetään Kuopioon pitämään hauskaa ja hakemaan nopea dopamiinihitti Ilveksen voitosta, jos se arkikin siitä alkais rullaamaan. Ja vitut. Toi saatanan säälittävä lammaslauma ei saa hyökkäyspäähän vittu yhtään mitään aikaan. Stransky ja nelonen pääsee melkein puhtailla papereilla, mutta muut saa haistaa pitkän vitun. Iki-ilvekset Supi ja Iksa, pistepörssivoittaja Oula ja kaikki muut taitoluistelijat: haistakaa pitkä vittu. Niin, ja Pendo ja muu valmennus kans, tervemenoa liittoon paskomaan housuun seuraavassa pestissä. Jumalauta, kun mua ahdistaa. Mä en vittu jaksa tätä paskaa enää kauaa, saatanan hengettömät pellet.

Tampere Maple Leafs, saatana...
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 340
Tämän päivän tulos ei vituttaisi niin pahasti, ellei torstaina olisi päästetty jalkaa kaasulta ja sössitty varmalta näyttänyttä voittoa. Kuopiossa on paha pelata ja tulos oli siksi odotetunkaltainen.

Nyt pitää sitten hoitaa maanantaina kotivoitto ja ottaa seuraavalla Kuopion visiitillä ryöstö. Se ei kuitenkaan onnistu, jos pelataan nähdyn kaltaista ylivoimaa ja ollaan täysiä tuhnuja maalipaikoissa. Oman pään puolustusvirheet kokeneilta pelaajilta ovat toki ratkaisseet kummatkin ottelut, mutta kyllä silti katse kääntyy paljolti hyökkääjiin, joilla ruuti on märkää tai ei edes päästä laukaisupaikoille, kun pelataan lähinnä laitoja pitkin ennen menetystä.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 598
Mulla oli jo viime keväänä huono tunne Merikivestä. Ei vaan toimi YV, jos vähän kattelee videoita.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 267
Minua ei tappio vituta kun sen sisimmissään tiesi ekan matsin 50min jälkeen että miten tämän kevään kanssa käy, mutta vituttaa se että aika parantaa tämänkin haavan ja usko sekä toivo palaavat osaksi arkeamme kunnes taas tapahtuu jotain niin vitun Ilvesläistä että meinaa pää räjähtää.

Ja sitten sama toistuu, ja toistuu, ja....
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 041
Tämäkin lauma on niin saatanan tunteeton. Ei mitään tunnetta pelissä.

Räyhääminen harvoin auttaa, mutta ei tuo lässytys tule auttamaan.

Vittu mikä floppi tämäkin kausi on. Pitänee toviksi irtautua Ilveksestä kausi ensi viikolla päättyy.
 

Rosbhuttos

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
500
Joku kirous pitää voittaa mutta kun tietää vain että sellainen on mutta ei juuri syytä. Pelaajat ja valmentajat on jo ehtinyt vaihtuun niin monta kertaa että se ei voi olla syy..

Edelleen lähtisin naapuria kopiomaan henkisen valmennuksen suuntaan että valitaan pelaajia jotka pystyy pelaan kun painetta. Täskäkin on vielä seuraava taso jotka voittaa. Edes Savinainen yksistään ei riitä.

Pitäs olla se runko jotka tulee esiin.
Tämä tarvisi isoa panostusta joukkueeseen. Tämä kirous pitäisi saada poikki kun sukupolvia ehtii kuolla ennenkuin mitään tapahtuu

Minulle tämä kausi oli tässä.. kiitos kipinästä yms.. fanitus kun on muutakin kun pärjääminen
 

SaulBrother

Luottopelaaja
Viestejä
1 631
Viime keväänä odotin mestaruutta ja petyin. Tänä keväänä en odota enää mestaruutta tai mitään menestystä, koska pettymys sieltä on lopulta tulossa. Tunne on tapettu täysin ja kentällä luisteleva joukkue ei ole Ilves. Ehkä on hyvä, että päästään Pennasesta eroon. Toivottavasti myös Tillusta.

Mutta me ollaan silti sarjakärki, hei!
Näin tammikuussa ja tällä hetkellä olen pettynyt ja vihainen. Aina voi valehdella, että ei odota mitään tai pety, mutta totuus on kuitenkin aina toinen.
 

IlvesHeartForever

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
229
Olen tämän aiemminkin sanonut, mutta Ilveksen kannattaminen on kuin väkivaltaisessa parisuhteessa elämistä. Mustelmien hävittyä aina kuvittelee että nyt kaikki lopulta muuttuu eikä se enää lyö, mutta aina se päivä vaan tulee että se lyö taas. Joka ikinen kerta.
Joo, kyllä tässä itteensä saa vaan syyttää kun ei lähde pois
 
Ylös