Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 792
Olen syntynyt 1971, elänyt Ilves sydäntä koko elämäni. Nyt, jos ei tule menestystä jänne katkeaa. En vaan enää pysty pettymään enempää. Elämässä on muutakin kuin ainainen vitutus, mitä Ilves on pääsääntöisesti tarjonnut, kun puhutaan kevään kovista peleistä.

Vitutukseen voi myös kuolla, mutta sitä en halua kokea. Haluan joskus voittaa ja nauttia. Sitä minä kaipaan.

Toivottavasti Ilves tämän kuulit tai ainakin luit!

Anteeksi avautuminen. Nyt tekee vaan pirun tiukkaa.

Perkele, olet kuitenkin saanut vuoden ikäisenä juhlia mestaruutta ja taas koululaisena. Ajattele nyt minua raukkaa, joka synnyin about yhdeksän kuukautta Jalon Kristuksen tuoman viimeisen mestaruuden jälkeen. Silkka syntymäni tuhosi Ilveksen menestysmahdollisuudet lähes puoleksi vuosisataa.
 

hanhenkaula

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
188
Runkosarjan päätteeksi olin vakuuttunut ja varma siitä, että nyt on homma hallussa. Yksikään joukkue ei voita Ilvestä neljää kertaa. Nyt tässä tunnemyrskyssä on fiilis, että ollaan erittäin haavoittuvia.

Psykologeja hommattiin iso kasa - kaikille kenkää eikä enää ikinä puhumaan sanaakaan Ipan jätkille. Ei ainakaan näytöt puhu puolestaan.

Joo, oli vasta ensimmäinen peli.
Miksi meidän täytyy silti olla JOKA KEVÄT se ainoa joka sulaa kuin kännissä kustu lumi? Ei tässä tiedä että pystynkö edes nukkumaan. Niin paljon tää stressaa.
Mikään muu ei kelpaa kuin mestaruus.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 304
Mietin että miksi olen näin helvetin ahdistunut ja allapäin vaikka tämähän oli vasta sarjan 1. peli. Ja kotimatkalla sen keksin. Koska minä olen nähnyt ja kokenut tämän ennenkin. Se hetki oli välieräsarjan 5. peli ja Pelicansin 0-2 maali. Ja sen jälkeen sen tiesi että Ilves häviää tämän(kin). Aivan samalla tavalla Ilvekseltä katosi KalPan tasoituksen jälkeen kaikki usko omaan tekemiseen ja se alkoi vain pelätä tappiota ja KalPa taas uskoi voittoon ja niinhän se sen voiton ansaitusti otti.

Koko kausi odotettu tätä. Ja luulisi että on aika monta palaveria tästä pidetty ja käyty näitä asioita läpi kuinka pitää sietää epämukavuutta ja uskoa omaan tekemiseen silloinkin kun näyttää huonolta. Ja eiköhän kun tulee taas se ensimmäinen vaikeampi paikka niin tämä kyökkipsykologi onkin täysin aseeton ja tuijottaa jonnekin kaukaisuuteen että pääsispä jo kotiin! Peli hävittiin jo siinä kun KalPan annettiin pelata omilla vahvuuksillaan eikä edes yritetty ohjata peliä kulmiin ja hakea sieltä riistoja ja ohjureita.

Kyllä tässä niin vuoden 1988 ennusmerkit on ilmassa. Ei voi mitään. Ahdistaa.

Todella hyvin kiteytetty. Itse en kunnolla muista 1988 floppausta kuin satunnaisista lehtiartikkeleista, mutta ilveksen historia on opiskeltu. Torkki ja Lukko - nytkö Kapanen ja KalPa?

Toivottavasti valmennus löytää avaimet tuohon totaalipaniikkiin, mikä Ilvekseen iski, kun KalPa teki toisen maalinsa. Se, että juuri Masin antaa nähdyn laisen lahjan vastustajalle, kertoo paljon. Kollektiivinen kipsi oli päällä. KalPahan vei jatkoaikaakin mielin määrin. Ei levännyt Ilves voinut olla noin puhki. Se oli korvien välissä. Monta kerta Ilves sähläsi kiekon omalla alueella ties mihin ihan ilman painettakin. Kodytekilla oli pari huipputonttia ratkaista ja murtaa alkava henkinen kipsi. Nyt se jäi olemaan ja Kuopion keikka on todella merkitsevä peli. Jos siellä ei voiteta ollaan mielestäni kuvailemassasi viime kevään vitospelin tilanteessa.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 736
Tilanne 3-1, 49min pelattu. Peli täysin hallussa ja pääset pelaamaan yv:tä. Ylivarovaista lepsuttelua ja otat tasoittavan jäähyn sen takia. Vastustaja tekee yv:llä maalin ja pelkotila lopettaa kollektiivisesti kaiken
(järkevän) tekemisen kentällä sekä kentän laidalla.

Amatimiehiä.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 359
Kärsijöitä on kaikensorttista. On myös meitä melko uusia faneja, joiden jälkikasvu elää ja hengittää keltavihreyttä. Meitä, jotka ei olla totuttu häviämään. Meitä, joiden lapset ei tiedä mitä oli katsoa Leijonia 1996-2010 jokaikisissä kisoissa ja karkeloissa.

Meitä, joiden jälkikasvu on nähny MM-voittoja kyllästymiseen asti ja olympiakullan. Meitä, jotka on nähny vaan tämän rahakkaan ja hyvämaineisen ja lähtökohdiltaan mestaruussuosikin Ilveksen.
Tappioon turhautuminen on vielä niin tuoretta, että se on aika raakaa. Ei ole vielä tuttua turtumista.
 

Kaalasen Timo

Rivipelaaja
Viestejä
31
Vaikea ymmärtää että lähtee kesken pelin pois hallista. Kukin tyylillään, kannattaa ehkä keksiä joku uusi harrastus. Pilkkiminen voisi olla mukava ja halpa harrastus ‍♂️
Oli varmaan kymmenes kotipeli tällä kaudella mistä kesken pelin helvettiin, ja kertaakaan ei ole käynyt niin että olisi kannattanut jäädä. Tosin tänään ensimmäistä kertaa tasatilanteessa riitti.

En ole saldostani mitenkään kovin ylpeä mutta jotenkin silmä harjaantunut siihen että tietää milloin kannattaa säästää itseänsä, pakata kamat ja häipyä. Tän kauden osalta kausari ollut kyllä jätti röökinen ostos.
 

King98

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
309
Luotetaan nyt meirän Ilvekseen, se on tärkeintä! Ilveksellä ei ollut mitään hätää kun 50min pelattu.. tänään kaaduttiin yksilöiden virheisiin, ne kun saadaan pois me voitetaan tämä sarja.. luottoa löytyy edelleen! Tsemppiä ILVES!!!
 

Erkka44

Tulokas
Viestejä
4
Näin yhden viestin kokemuksella on huvittavaa, miten se usko joiltain loppuu aina kerran viikossa. Miettikää, miten surkeaa olisi, jos kaikki pelit voitettaisiin? Tai vastaavasti jos kaikki olisi erityistä, mikään ei olisi. Joten (ehkä on väärä ketju, eikös täällä pitänyt kiukutella?) mulla ei puntti tutise senttiäkään. Saadaan hieno sarja, johon kuuluu se, ettei kumpikaan voita 4-0.
 
Ylös