PE 2.2.2024 | Ilves - Kärpät

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 818
No tuskin se vamma pelin jälkeenkään tuli. Pelin jälkeisenä päivänä mies oli merkitty loukkaantuneeksi jo, että kyllä tässä kaikki todennäköisyydet viittaa siihen, että nimenomaan tuossa Karjalaisen taklauksessa loukkaantui. Olkapäätään piteli sen jälkeen.
Todennäköisesti vamma tuli siinä joo, en mä sitä sano. Usein näiden kanssa pystyy kuitenkin pelaamaan pelin loppuun ja Gregoirekaan ei lähtenyt esimerkiksi koppiin. Edes siinä toisessa erässä jossa Karjalainenkin lähti koppiin. Jäi myös kympin jälkeen penkille ja todennäköisesti ei olisi pelannut kolmannessa erässä muutenkaan.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 516
Missäs kohtaa Gregoire otti sen blokin selällään?

En ihmettelisi jos pelin jälkeen olisi vähän sitä kohtaa särkenyt jos osunut johonkin missä ei suojia ole.
 

Nade

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
826
Toivon parempaa tulosta kuin viimeksi kotona oululaisia vastaan. Siihen ei tosin paljoa vaadita...
 

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
838
Jospa nyt olisi hyvän kotipelin vuoro,ollaan oltu suorastaan surkeita kotona. Silti porukkaa käy katsomassa erittäin hyvin vaikka jätkät kyntää kotiyleisön edessä. Alkaa riittämään nämä kotipainejutut. Jos niitä ei nyt kestetä niin ei kestetä keväälläkään.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 645
Sentään komean nousun Ilves sai, plussa siitä. Kärpät silti ansaitsi sen lisäpisteen.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 354
Tää oli se henkinen hetki kotihallissa. Tän jälkeen aukee solmut.

(Toivon ja uskon tähän. Mut en lähe fleksaa talteen ottamisella :D)
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 359
Olihan peli ja draamankaari. Kemppainen totesi tuossa Liivikille että antoivat kolme ilmaista maalia, no rehellisyyden nimissä sanottava, että kyllä Ilveskin aika halvat pussit anto vihulaiselle eteen.

Perkele kun tähän jengiin sais jonkun ukon joka vääntäis noi aloitukset omille, olis hieman helpompaa suorittaa noissa erikoistilanteissakin.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 354
Mikähän ajatus Pennasella pistää Kodytek jatkoajalla, alivoimalla, oman pään aloitukseen? Tänään Kodytekin alotusvoittoprosentti luokkaa 35%.
Iksa alotti keskiympyrässä, minkä ymmärtää av-miehenä. Mut miksei Bau ottanu oman pään, sitä en ymmärrä.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 236
1. erä pelillisesti tasainen, mutta pari nukahdusta ja vähän huono tuuri vei erän Kärpille 0-2. Toisessa erässä Kärpät selkeästi parempi. Sen erän olisivat ennemmin ansainneet 2-0. 3. erässä puolestaan Ilves selkeästi parempi. Vähän huono tuuri siinä Clendeningin jäähyssä ja Kärpät teki sitten sillä ylivoimalla. Varmaan ihan oikeutettu pistejako 1-2. Ihan tyytyväinen voidaan tällä draaman kaarella olla 1 pisteeseen.

Tiedän, että huomenna ollaan todella väsyneitä tässä pelitahdissa, mutta jotenkin pitäisi pystyä puristamaan siitä pelistä kanssa jotain pisteitä. Ei saisi tulla ohi-eriä huomenna. Toivottavasti saadaan ammennettua jotain taistelutahtoa tuosta 0-3 -> 3-3 -noususta, ettei huomenna tarvitse mieluiten olla ollenkaan tappiolla.
 
Ylös