Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 646
Jos jotain analyysia, joskin kuuntelin radiosta kaksi erää ja kolmannesta näin 18 minuuttia. Ensimmäisessä HIFK tuli paremmalla tuntumalla päälle kovasti, mutta tehottomasti. Jamppa laittoi pomppumaalin sisään, kuten Peltola sanoi niin Ilvekselle menny kahdessa pelissä putkeen naamasta maaliin niin hyvä että joskus näin päin. HIFK sitten ansaittu tasoitus ja ainoa maali koko pelissä.

Toinen erä sitten kuulosti hitusen Ilves voittoiselta, jäähyt varmaankin auttoivat tässä. HIFKn alivoima ei suotta ole Liigan parasta, siltä se ainakin kuulosti. Toki Ilveksen AV tehnyt nyt viime peleissä hyvää nousua, taitaa kolmesta viimeisimmästä pelistä olla tasan 100% AV. Tuotahan joukolla (ei Myrrällä) haukuttiin palstalla aikaisemmin ja ihan syystäkin. Nyt ainakin on numerot ja tulos paremmat. Joten kiitoksia pelaajille ja valmennukselle kun laittoivat tuon osa-alueen kuntoon.

Kolmanteen erään olisin kaivannut tuota toista maalia eteen, olisi rauhoittanut mieltä huomattavasti. Paikkoja oli kyllä mutta eipä tällä kertaa uponnut, HIFKn puolustuskin oli suhteellisen uhrautuvainen. Kolmannen pelin rasitus alkoi ennaltaodotetusti näkymään helsinkiläisten otteissa, saivat he jonkinlaista kiriä aikaan ja paremmalla tuurilla olisivat tasoittaneetkin. Mutta heillä ei tuuria tänään ollut joten Ilves ansaitsi täyden pistepotin.

Malek oli mies paikallaan, toivottavasti käyrä jatkuu yhtä kirkkaana ylöspäin jatkossakin. Nimittäin nillä otteilla hän nappaa ykkösvahdin paikan.

Lopun juhlimattomuuden syyksi veikkaan että pelaajisto itsessään halusi pyhittää voiton joukkueelle tällä kertaa näiden vaikeiden aikojen jälkeen. Luulen ja toivon että kiitokset seuraavissa peleissä ovat jälleen mukana. Mutta näin tällä kertaa.

23 360
Siellä olis voinut paukkua kotipesään useampi maali.
Juu ekassä erässä olis voinut paukkua ja siinä erässä ne Hifkin parhaat tontit olikin. Kakkoserä oli Ilveksen, kolmas erä Päkkilän tekemään 2-1 maaliin hyvin Ilveksen hallussa, tuon maalin jälkeen Ilves hieman passivoitua jonka johdosta Hifk sai paikkoja.

yellowgreen

Viestejä
1 356
Kannattajien aika myös ansaita joukkueelta normaalit sirkushuvit jos nää joutuu koko ajan jotai vihaviestejä lukea.

Jotain hämminkiä siinä oli joukkueella pelin jälkeen. Jälkipeleissä kuulin toimitsijalta, kun joku kyseli miksei Malek jäänyt, että joukkue yhdessä päättänyt näin.

Toppapöksy666

Viestejä
3 069
Upee voitto!

Nousujohteinen peli ja se tärkein eli 3 pinnaa jäi meille.

Kiva peli tää jääkiekko.

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 525
Tulevaisuuteen jäi vielä se HIFK:n ensimmäinen areenavoitto. Ottakoon sen Tapparasta ensi kuussa.

Tosiaan pari ok erää heikon avauserän jälkeen. Loistopelin pelannella Malekilla selkeästi enemmän torjuntoja, mutta laatupaikat mielestäni melko tasan.

Upea tunnelma areenalla.

Olihan tämä hieno voittaa, kun tupa melkein täynnä ja onhan se kivempi palailla kotipelistä kotiin hyvällä mielellä.

Supin tukit

Viestejä
1 371
Koko päivän kasaantunut ja jatkunut hyvä fiilis kulminoitui loppujen lopuksi juuri niin kuin sen odottikin - voittoon!

Ensimmäinen erä oltiin ihan jaloissa, toisessa pistettiin jo hanttiin ja kolmas oli 80% sitä Ilvestä mitä me halutaan nähdä - eli kaiken kaikkiaan helvetin hieno kehitystarina.

Eihän se pelillisesti mikään kaikkein kaunein Ilves-peli ikinä ollut, mutta pääasia on tämä: taisteltiin loppuun asti kuin perkeleet (melkein) loppuunmyydyn kotiyleisön edessä ja ansaittiin voitto. Tuosta joukkueen luikkimisesta koppiin faneja kiittämättä voi olla montaa mieltä, enkä itse siihen keskusteluun halua vielä panosta antaa, mutta kaiken kaikkiaan pakkohan tämän on tehdä eetvarttia äijien itseluottamukselle.

Mää uskon ja toivon, että tämä oli tän kevätkauden käännekohta. Ilvestä kannan kaupungilla joka päivä, mutta nyt sitä saa taas kantaa ylpeydellä. Eteenpäin nyt Tampereen Ilves!!

LuikuriTattinen

Viestejä
3 337
Kova oli peli, eikä kumpikaan joukkue päässyt parhaimille paikoille kamalasti. Pelikin oli ihan hyvää ainakin 30min, eikä lopussa ifk.lla ollut tuhannentaalan paikkoja tasoittaa peliä.

Väitän, että Malek olisi pelannut nollan, jos Alvarez ei olisi perseillyt tuossa ifk.n avausmaalissa. Lyhyesti, lähellä playoff kiekkoa ja Ilves oli ihan hyvä, hyvä oli myös napautus joukkueelta olematta tulematta kiittämään kannattajia viikolla tapahtuneen johdosta.

Alfred Lammas

Viestejä
3 595
Herra tasavallan presidentti olikin valinnut oivan ottelun Nokia Areenan tarjonnasta. Onneksi Ilves intoutui esittämään voittoon riittäävää osaamista. Valtion päähenkilö olisi kenties silti mieluummin nähnyt toisenlaisen tuloksen. Tuomarikin yritti lopulla peliä ohjata tapahtumia tuohon suuntaan.

Malekin johdolla palattiin kuitenkin sarjan kärkeen. Eemelin hieno tahtomaali tyhjiin oli kaunis kruunu pelille. IFK pääsi varsinkin ensimmäisessä erässä painostamaan tiukasti sankan punapaitaisen kannattajakatraansa tukemana. Mutta siitäkin selvittiin ja voiton myötä illasta tuli niin hieno kuin osattiin toivoakin.

• Tykkää
Reactions: 17

Toutain

Viestejä
6 860
Siellä olis voinut paukkua kotipesään useampi maali. Malek ja tuuri pelastivat tässä pelissä.

Punaiset vei vaikka kolmas peli neljään päivään.

Tottakai upeat fiilikset täysi tupa ja 3 pinnaa. Sarjakärki.

Eteenpäin !!!

Ensimmäisessä erässä HIFK oli todella hyvä ja Ilves huono, mutta sen jälkeen tasainen peli, (kuten molemmat valmentajatkin asian näkivät).

3 511
Ilveksen virheet vähenivät ekan erän jälkeen. Muuten ekakin erä ihan tasainen. Molemmilla oli tehottomuutta maalin edessä. Ilvekselle ei kelvannut edes avopaikat. Peli oli lopulta myös suht fyysinen. Kiinnitin huomiota että Stransky pärjäsi hyvin paineessa kiekon kanssa ja Nyman viihtyi kahakoissa. Kertoo hyvää tarinaa kevättä ajatellen.

Viimeksi muokattu:

VärienTunnustaja

Viestejä
1 841
Vähän petyin, ettei Malek-showta tullut.

Paikan päällä tehdyt huomiot:

Ifk vei selkeästi ensimmäisen erän hallitsemalla kiekkoa, mutta ei he päässeet mitenkään kovin vaarallisille paikoille. Nekin ainoot viivavedot mitä läpi tuli, otti Malek.

Pelin edetessä tasottui meno ja Ilves sai myös enemmän hallintaa.

Vaikka kiekonhallinta taidettiin hävitä, ei silti vastustajallekaan mitään avoimia vaarallisia maalipaikkoja ihan hirveästi annettu ja omissa paikoissa oltiin tehokkaita.

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
640
Todella mainio ottelu. Ensimmäinen erä hieman heräilyä, mutta hyvällä joukkueella on onneakin ja Nymanin sisään pomppiva hieno laukaus toi Ilveksen selvästi mukaan peliin.

Toiseen erään tultaessa oli Ilves todella ottelun sisällä. Oli tosi lähellä ettei ottelu ratkennut jo toisessa erässä, sillä paikat oli useaan maaliin.

Kolmannessa heti alkuun Ikosen syötöstä Päkkilä vääntää kiekon sisään ja riemu repesi. Lopun hieno taistelu ja puolustaminen sekä Suomen päätös tehdä maali tyhjiin (on se hieno mies, päätti että tekee ja siinä HIFK pelaajalla ollut mitään palaa).

Hieno yleisö, hieno taistelu, hyvät pisteet, sarjakärki (ja vielä pari naapurin piiputtamista ja ollaan oikeestikin kärjessä) ja joukkue jäällä oli tekopäällä. Lisäksi se kotipelien outo tilasto voidaankin sitten loppukaudesta haudata.

Joka kentälle täältä hattua. Maalipaikkoja tuli ja jaksettiin pelata myös omaa päätä. Viikko on käytetty oikein ja tästä on hyvä lähteä liigan loppukierroksille.