Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 729
Tapa, millä Ilves on hävinnyt otteluita, ei kyllä viittaa mihinkään treenijumiin. Pelitavalliset ongelmat nousevat enemmänkin mieleen. Peli on juuri nyt melkein pahemmin sekaisin kuin Myrrän potkujen aikaan.

Listaatko minulle alle PELITAVALLISET ongelmat, joita tänään nähtiin?

Eiköhän Liiga historiassa ole monta mestaria joilta sitä mestaruutta on odotettukin. En ymmärrä miks yhtäkkiä menis odotusten takia päät jumiin, ku mitään erityistä ei kesken runkosarjan ole tapahtunut.Tottakai pelaajat tietää että odotuksia on, ja heillä on niitä iteläkin, mutta kyllä niitten kans pitää pystyä elämään. Ainaki joskus on opeteltava.

Muilla mestareilla ei ole ollut odotusta ja paineita vuodesta 85. Eikä Suomen intohimoisinta kannattajakuntaa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 235
Jännä tosiaan, että tuollaisen "ulkoistaa", että ei naapurillakaan kovaa mene. Antaa lohtua, tai sitten ei..

Ei kyse ole lohdusta vaan oli vastaus kysymykseen, että onko tämän kaltaisella materiaalilla koskaan alisuoritettu näin pahasti kuin Ilves nyt tekee. Eli, että kaksi edellistä mestaruutta voittanut Tappara tekee ihan samaa juuri tällä täsmällisellä hetkellä.

Loppu oli vaan spekulointia, että onkohan sattumaa, että koko kauden mittakaavalla kaksi parasta joukkuetta ovat yhtäkkiä samaan aikaan tasoltaan pohjakerroksen joukkueita, vai voiko takana olla muuta, kuten se, että sarjataulukko antaa mahdollisuuden uhrata pisteitä sillä tavoitteella, että keväällä oltaisiin vielä kovempia.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 818
Tuus ny kaikkitietävä @Ilves97 kertoon, että kuinka hyviä ne Pendon joukkueet on aina joulun jälkeen ollu..päässy unohtumaan.
Sehän on edelleen fakta, että joka kerta ennen tätä kautta näin on ollut. Missään vaiheessahan en ole sanonut, että Ilves on nyt ollut joulun jälkeen hyvä. Mikään tilasto ei päde ikuisesti, ymmärrät varmasti sen.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 120
Olen kyllä eri mieltä. Jukureita, KooKoota ja Lukkoa vastaan yksinkertaisesti ei keretty mihinkään, eikä jaksettu mitään. Jyppiä ja SaiPaa vastaan riitti verkkaisempikin liike (ja HPK:ta pelillisesti). Tänään oli jo vähän parempaa tältä osin ja ne kuuluisat pienet asiat käänsivät pelin.

Uskon ja toivon, että Ilves on keväällä todella kova. Toivottavasti riittävän kova kultaan. Jos olen väärässä, niin sitten ei auta muuta kuin niellä pettymys ja valmistautua ensi kauteen uudella pelaajistolla ja uudella valmentajistolla.


Mutta tämän kauden osalta ei tässä nyt muitakaan keinoja enää ehdi tekemään, kuin uskomaan, että se aukeaa. Nimittäin jos ei aukea nykyisillä pelaajilla, niin ei tuossa pari pelaajahankintaa tai valmentajan vaihtaminen mitään ehdi muuttamaan.
Lisäksi se reenijumi on paljon muutakin kuin vaan raskaat jalat.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 391
Listaatko minulle alle PELITAVALLISET ongelmat, joita tänään nähtiin?



Muilla mestareilla ei ole ollut odotusta ja paineita vuodesta 85. Eikä Suomen intohimoisinta kannattajakuntaa.
Vaikee näitä intohimosuuksia verrata kannattajien kesken. Kyllä Porissaki kuohu vaikkapa 2013, jossa edellisestä mestaruudesta oli jokunen vuosi jo silloin mennyt. Runkosarjan loppuvaiheen ja pleijarit pelasivat lähes hurmiossa.

Tottakai paineet odotuksista on olemassa, mutta miksi yhtäkkiä kesken runkosarjan piikkipaikalla menis päät jumiin ? Piikkipaikoilla oltiin Myrränkin aikana, ja se varmaan oli oma tarinansa kaikkiaan, mutta ei kesken runkosarjaa ihan tämmösiä tapahtunut ?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 359
Toronto vertaus pressissä oli kyllä meemi kamaa. Toronto syndrooman piikkiin, jos ei tule menestystä tällä(kään) kaudella.
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
887
Toronto vertaus pressissä oli kyllä meemi kamaa. Toronto syndrooman piikkiin, jos ei tule menestystä tällä(kään) kaudella.
Mä jotenkin ärsyynnyin siitä kommentista. Kuulosti naurettavalta. Jos joku huutaa katsomosta "Peliä nyt v***u!", ni eiköhän sen aikuinen ammattikiekkoilijan pää kestä.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 555
Tämä oli kyllä väsynyt. Torontossa (tai Kanadassa ylipäätään) päälle langetettavan paineen vertaaminen paineisiin härmässä. Haloo...
Yritti havainnollistaa että Ilveksen pelaajana paineet ovat varmasti suomen kärkeä, ellei jopa kovimmat. Tämä sama pätee myös Ontariossa kannattajien ja median osalta. Oletan että ymmärrystä myös kaikilta prosessin suhteen.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 841
Onko tällaista pitkäkestoista rimanalitusta (oikeasti hyvällä materiaalilla) nähty koskaan? Aika lähellä ollaan kautta aikain floppia, ellei suunta käänny.

Alkaa olla lähellä, että omat hallissakäynnit jäävät tähän, ellei mikään muutu. Niitä on tilillä ainakin tuhat ja vieraissakin satoja, mutta nyt alkaa riittää.
Kärpät esim. Viime vuonna?
 

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 729
Keskeisin ongelma lienee ajoituksissa. Syöttötarjonta on heikkoa ja tästä syystä roiskitaan päätyyn.

Eikös ajoitukset ole olleet kunnossa aiemmin tällä kaudella ja vaikkapa jokaisessa Tappara-pelissä? Ajoitukset, nopeus, ajatuksenkulku. Kaikki ovat kiinni kaikesta ja näkisin edelleen että näihin pääsyyllisenä on nyt treenijumi ja pääkoppa ennen pelitapaa.
 

Simma

Luottopelaaja
Viestejä
1 287
Ja mitä järkeä tässä olisi? Sekö, että mahdollisesti saataisiin hetkellinen buusti tai huonommassa tapauksessa käy JYP:it.
No eihän se minusta ole kiinni. Järkeä tai ei. Eihän missään muutenkaan ole mitään järkeä. Sanonpahan vaan, että en ylläty yhtään jos niin kävisi.
 

Jake

Rivipelaaja
Viestejä
15
Kävin katsomassa pelin ja joku sanoi että 7 viime peliä ne vaan luistelee siellä, mutta ei tee mitään, siltä se näytti, ei ollut vaarallista peli vastustajalle ollenkaan.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 730
Olihan tuo pennasen tilitys melkoinen riman alitus.
Ihme jos ei tuohon mediassa tartuta.
Jossain umpikujassa taitaa valmennuskin nyt olla.
Selväksi tuli että reenijumi saadaan kuopata, jos siihen nyt joku edes mielessään uskoi.
 
Ylös