Oula Palve

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 580
Tämä mies elää kyllä hetkessä :D

Haastattelussa kysyttiin edellisistä Sport-peleistä, niin ei muistanut niitä ollenkaan.

Haastattelija kertoi tulokset numeroin, niin: "jaa meille vai?"
Voisi melkein velikullaksi kutsua.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 039
Adam Najman kelpaa kyllä, jos ei NHL vie. Mutta kyllähän Oulan todennäköinen menettäminen kirpaisee kovasti. Kaikista Tillun hankinnoista ehkä se kaikkein paras. Ihan huippuluokan sentteri tähän sarjaan ja myöskin tosi hieno persoona.

Toivotaan nyt, että se tämän päivän tälli ei ollut kovin paha. Oula on meidän kaikkein tärkein pelaaja, se maaginen ykkössentteri.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 549
Kahdella viime kaudella liigassa 109 peliin 100 pistettä. Olisi jäänyt Ruotsin liigaan jollei Brynäs olisi tippunut. Ihan kärkiluokkaa liigaan ja Tepsin palstalta voi käydä lukemassa fiiliksiä.
Eihän tämän tosiaan pitänyt kenellekkään minään yllätyksenä tulla minkä tason pelaaja meidän liigaan. Toki ylittänyt jopa omat odotukset.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 039
Eihän tämän tosiaan pitänyt kenellekkään minään yllätyksenä tulla minkä tason pelaaja meidän liigaan. Toki ylittänyt jopa omat odotukset.
Lähtökohtaisesti oli jo tosi hieno hankinta, mutta että 70 pinnan tahdissa ja siinä samalla vielä hyvää oman pään peliä. Olisi kiva nähdä se vuori, joka Oulan pöydällä on odottamassa ensi kauden sopimuksia.

Samalla olisi kiva kuulla ne perustelut, joilla JJ jättää Oulan ottamatta EHT:lle.

Konna oli hyvä viime kaudella, mutta ihan poikanen verrattuna tähän Oulan suorittamiseen.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 039
31. 12+24=36, +19.

Vetää aika hiljaiseksi tuo statistiikka. On meillä ollut viime kausina tosi hyviä senttereitä, mutta Oula tulee olemaan se, johon kaikkia tulevia hankintoja verrataan. Pitää jatkossa muistaa, että tämä ei ole mikään standardi.

Tillun ässä hihasta, johon tullaan vertaamaan herran seuraavia hankintoja.

Minulle kelpaa jatkossakin tällaiset Tillun viime hetken sainaukset. Ei ole niin väliksi, jos tämän tason kavereiden sopparit ei ole lyöty lukkoon vielä marraskuussa.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 828
Tulee muuten tiukka kisa Ilveksen kaikkien aikojen pistepörssissä Myden ja Myde 2.0:n välillä.

Myttynen 166 20+33=53
Palve 25 7+19=26

Tällä tahdilla Palve menisi ohi tämän ensimmäisen (toivottavasti ei viimeisen) Ilves-kauden aikana. Mutta katsotaan kumpi näistä verkkaisen liikkeen miehistä on keväällä -24 edellä.
Nyt Palvella siis 31 peliä 12+24=36. 29 peliä aikaa ja 17 pistettä kurottavaa Mydeen.
 
Ylös