Timo Koskela - Ilveksen urheilujohtaja

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 949
Onhan tuo pelaajabudjetti keskustelu aivan turhaa, jos kaikki ilmoittavat mitä huvittaa. Ilmoitetaan pari milliä, mutta tarvittaessa isketään milli lisää. Eikä siinä.. ne piirtää joilla on liitua, mutta miksi edes keskustella aiheesta ja vertailla lukuja.
Tämä on tosiaan jatkumo. Puhutaan siitä, että riskillä sijoitetaan, mutta nähdäkseni useinkin on riski olla sijoittamatta. Urheilullinen menestys tuo aina myös taloudellista turvaa ja imua joukkueeseen. Esim. Ilveskään ei ole enää vain ponnahduslauta muualle, vaan täälläkin voi voittaa mestaruuden.. se on täysin realistista.. ei edes urheiluromantiikkaa.
Lappeenrantaan esim. kaavaillaan isoa ja uutta hallia.. siitä vaan, mutta kyllä sitä urheilullista menestystäkin vaaditaan. Ehkä jonkinverran uusia katsojia tuo hienommat olosuhteet, mutta ei suhteessa kasvaneihin kuluihin. Itseasiassa Tampere ja uusi areena on hämärtänyt kuvaa marssijärjestyksestä. Tapparan ehkä moni mieltää kestomenestyjäksi, mutta moni ulkopuolinen kokee Ilveksen nousun tapahtuneen uuden hallin myötä. Tämähän ei pidä täysin paikkansa.. toki uusi halli on mahdollistanut asioita ja mahdollistaa jatkossakin. Siemen kuitenkin kylvettiin jo Hakametsän aikakauden lopussa.

Pahoittelut.. vähän eksyin itse aiheesta.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 669
Mihinköhän tuo 500k€ sitten livahti? Koko kausi odotettiin messiasta keskikaistalle ja vahvistusta muutenkin siirtorajalla yms.

Koskiranta ja Westerlund ei paljoa maksanut varmasti. Pennanen ja Raipe tietysti jotain.
Ei ole tietoa, mutta jos spekuloidaan, niin nuo mainitsemasi neljä. Sen lisäksi Greg Moro.
Sitten kuten @Pok ja @Robert ja Nollakulma mainitsivat, niin mahdolliset bonukset ja jatkosopimukset.
Lisäksi, budjettivuosihan on alkanut 1.5 ja Haapalan jatkopahvi julkaistiin heinäkuussa, onko tämä vaikuttanut, en tiedä. Ja vielä, se on 400 k€, jos tarkkoja ollaan.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 887
Toivottavasti tillulla riittää muna, kun todetaan, ettei mv osasto riitä ja keskikaistalta puuttuu aloituksia ottava sentteri, Grégoiren saa laittaa takaisin Alaskan farmiliigaan.
Niin mäkin todella toivon, nyt on se paikka kun ei pidä odottaa maalivahdin kanssa, se ei vaan voi kaatua siihen tällä kaudella, mikään ei toistaiseksi puhu molareiden puolesta. Ei tässä mitään huippuotteita olla nähty.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 158
Veskareiden kanssa ei ole mikään kiire varsinkaan kun ei kumpikaan ole mitenkään erityisen huonosti pelannut.

Jeremyn tilalle saatava joku joka osaa aloittaa ja mahdollisimman nopeasti.
 

Pentti Annanen

Luottopelaaja
Viestejä
1 727
Kuhan TK onnistuu kesken kauden hankinnoissa, niin se on kova juttu. Nyt, kun saadaan sekö JI että NF kehiin, ni se auttaa jo pirusti.
Kyllähän se auttaa, mutta ei voida olettaa että loukkaantumiset loppuvat tähän. Liian ohuella laadulla mennään paikkaajien suhteen. Gregoire ulos, ja laadukkaampi sentteri sekä laituri tilalle. Siltikään ei ole liikaa reserviä pitkän kauden varalle.
 
Viestejä
5
Timo Koskela. Mulla yksi pyyntö ois, älä tuo kulmassa pyörijöitä enempää joukkueesee. Päkkilä ja kumppanit tekevät sitä vaihdosta toiseen ( omassa päädyssä ).
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 322
Materiaali Liigan top2, budjetti neljäs tai viides. Tillu on tehnyt oman osuutensa.
Miten tillu on tehnyt osansa? Minäkin teen 8h vuoroa ja jos teen ”töitä” 4tuntia niin kyllä siittä sanomista tulee, kun jää vajaaksi.
Ottamatta kantaa lankun tilanteeseen, niin liikaa on sattuman varassa, papp on sekaisin, se kuntoon, niin näyttää paremmalle, mutta se ei poista Grégoiren todella keskinkertaisia otteita, typeriä jäähyjä ja ei osaa aloittaa.
Mites menee, että näetkö Mäntykiven mestaruutta tavoittelevan joukkueen 3. Sentterinä? Niinpä.
Mikään muu ei kelpaa, kuin finaalipaikka, sen eteen tillunkin pitää tehdä ratkaisuja.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 770
Kuhan TK onnistuu kesken kauden hankinnoissa, niin se on kova juttu. Nyt, kun saadaan sekö JI että NF kehiin, ni se auttaa jo pirusti.
Tähän suurin mielenkiinto kohdistuu. Onnistunut kausien väleissä ja jatkoissa mutta vielä se viimeinen sulka on hankkimatta kausien aikana tehdyistä hankinnoista.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 289
Omissa papereissa Ilves on top 5 jengi rosterin osalta. Kärki on laadukas mutta alemmat ketjut ei ole tarpeeksi vahvoja. Omissa toiveissa on laadukkaampi sentteri Gregoiren tilalle sekä vähintään yksi laadukas laituri lisää kilpailemaan kärkiketjuihin. Tätä kautta saataisiin laatua myös alempien ketjujen laitoihin ja tervettä kilpailua pelipaikoista.

Eiköhän tässä kauden aikana joukkuetta vahvisteta, puutteet on nähtävissä jo nyt..
 
Ylös