Jääkiekon MM 2023 | Otteluseuranta

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 901
Itävalta–Saksa-ottelussa on aika jännästi molempien joukkueiden kannattajakeskittymät melkein vierekkäisissä katsomolohkoissa. Välissä on vain A8–A9-katsomolohko.
IMG_20230519_211551_copy_1622x771.jpg


Ei tuosta silti mitään ongelmia näyttäisi syntyvän. Kumpikin ryhmä pitää hyvää meininkiä. Itävaltalaisten ryhmä on vähän isompi ja äänekkäämpi. Rumpu auttaa asiaa varmaan myös.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 586
Latvian kärkikamppailussa Sveitsin komennossa ensimmäinen erä, mutta kanukkien maalilla Montembault toistaiseksi hyvin vakuuttava.

Ihan hyvää kiekkoa avauserä.
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 298
Jotenkin Suomen peli tuntuu ajoittain kuin katsoisi Ilveksen viime kautta. Ehkä Pennanen on Leijonista tuonut tai vienyt tuota peliä.
Peli on jotenkin vähän puuromaista, kova paine toimii ja maalinteko on helkutin vaikeaa. Riplailua ja tuhlailua. Taso ero joukkueissa ei näy niinkuin kuuluisi. Maalienedus peleissä ei olla edellä.

Toisaalta Ranska oli pirun sinnikäs ja hyvä, Itävalta taas uhrautuva ja tiivis, tyly omissa. Suomi puskee.

Edit. Ja vastustajan molari tuntuu pelaavan aina unelmiensa matsia. Omiin ohhoh maaleja silti tipahtelee niistä harvoista paikoista.
 

KissaKala_

Luottopelaaja
Viestejä
3 876


Hyi vittu.

Tästä ei siis mitään Kanadalle, mutta tuosta väännöstä maalilla jaettiin Sveitsille jäähy ja luonnollisesti Kanada teki avausmaalin tuolla ylivoimalla.

Nyt tilanne Sveitsille 1-2!

Kaikenlisäksi potkaisija jää vielä filmaamaan tuota kahinaa tuossa maalin edessä. Kyynärpää hädintuskin hipaisi leukaa ja tästä hipaisusta nousi tuomarin käsi pystyyn. Kisoista pihalle tosta potkusta omasta puolesta...
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Bjööninen on nykyään Björninen!

Onkohan tullut muualtakin palautetta, kun faneilta...

E. No nyt se olikin taas Bjööninen.
 
Ylös