Ilveksen kokoonpano 2023-2024

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 433
Meinaat että tuohon tulee kärkinimiä vielä?
Maalivahtiosasto iso kysymysmerkki.
Siinä taidetaan hävitä isosti viimekaudesta. Veska kuitenkin se ” puoli joukkuetta”
Pakisto menneen kauden tasoa. Onko tarpeeksi ilkeä?
Hyökkäys tasaisen hyvä. Kärkihankinnat puuttuu.
Fiilis että kenet vaan voi lykätä ykkösen laitaan siinä kuin neloseenkin.
Tillun ja pendon puheista voi kuvitella stranskyn senaksi. Jos näin niin melkoiset ilomäki-fiilikset koko sentteri-osastosta.
Taitaa omaan silmään huutaa vielä samaa kaksikkoa kuin koko viime kauden. Ykkössenaa ja -pyssyä.
No tottakai hävitään molariosastolla ainakin lähtötilanteessa kun Liigan paras molari lähtee pois.

Ykkössentteri me saatiin. Oula Palve olisi kiistatta joka liigajengin ykkössentteri. Kärkilaituria minäkin vielä odotan rosteriin. Koodinimi ”Haapala”.

En tiedä mutta Stransky varmaankin kyllä pelaa laidassa. Siihen kakkossentteriksi koodinimi ”Kunyk” niin avot.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Brynäs-miehet olivat kyllä komea kaappaus markkinoiden muilta saalistajilta.

Niinpä. Tätä kun ajattelee tosissaan. Brynäs putoaa, niin sieltä raukeaa parin Liigaan huipputason suomalaisen sopimukset. Ja hetki sen jälkeen kumpikin on Ilveksessä, jonka kanssa kummallakaan ei mitään historiaa, (Pennas-kytkös toki).

Nämä ovat tilaisuuksia, joihin lähes jokainen Liiga-joukkue pyrkii iskemään kiinni, joten ihan täydestä kaappauksesta voidaan tässä puhua.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 226
Varmaan ns. epäsuosittu mielipide, mutta väittäisin edelleen, että Ikonen ei oikein riitä ykkösketjun maalintekijäksi. Tämä siitäkin huolimatta, että pelasi viime kaudella hyökkäävässä roolissa hyvän puolikkaan kauden. Iksa ei kuitenkaan ominaisuuksiltaan ole missään nimessä hyökkäyssuuntaan aivan ykköskorin mies, vaikka asiaa katsoisi miten.

Nythän kokoonpano on siinä mielessä todella hyvällä tolalla, että etenkin 3-4 ketjut ovat todella laadukkaat ja sieltä löytyy myös näitä kuuluisia ratkaisijoita sekä aimo annos luisteluvoimaa.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Itse en usko hetkeäkään, että Mäntykiveä tai Stranskya suunnitellaan sentteriksi. Kyllä sinne vielä sentteri on tulossa tulosketjuun.

Olen äärimmäisen yllättynyt, jos olet väärässä Mäntykiveä ja Stranskya koskien.
 
  • Tykkää
Reactions: GNR

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 839
Palven tehot 7+12 ja tippuminen. Millä tämä on naarattu meille? Friman ainoa, jonka ottaisin ja Pelli pienellä varauksella. Oikein hirvittää jo Tapparan vahvistukset:)
Kannattaa käydä katsomassa, että kuinka hyvin Brynäs tosiaan veti viime kaudella. Mm. Hannes Björninen näyttää huonolta tuossa jengissä.

 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 035
Ei yllätyksiä, mutta erinomaiseltahan tuo ajankohtaan nähden vaikuttaa. Odotellaan nyt vielä muidenkin joukkueiden vastaukset toki ennen vertaamista.

On tuo taas aika jazzia että TOP4 puolustajista yksi on kirkkaasti MM-tasoa, 2 EHT-tasoa ja "se neljäs" on Lancaster. Ja sittenkin on vielä heittää Latvala kentälle.
 

ilves90

Rivipelaaja
Viestejä
39
Voi sanoa että noilla pelaajilla varmasti top 3 joukkue. Pitää vaan toivoa että jätkät pysyy kunnossa ja taso pysyy sekä runko pelaajista jos vielä Suomi ja Parikka nostaa tehokkuuden valossa parin vuoden takaisen tasonsa takas niin tää on kiistatta mestaruus tason joukkue.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Paljon paremmat fiilikset kokoajan, nyt kun on sulatellut lounaan ajan launchia.

Molareista en oikeastaan ole enää huolissani, eiköhän noilla taso riitä. Gunnari kuitenkin SHL-tason molari.

Monien riemuksi Salmela on selkeä avauskokoonpanon mies tällä hetkellä, mikä ei minua haittaa ollenkaan, varmaan silti on pakki tulossa vielä.

Onhan meillä noita sentteri/laitureita iso pino, Mänty, Stransky, Virtanen ja tietenkin aika moni odottaa Baun hoitavan jo neloskentän. Kausi voidaan aloittaa ja ehkä lopettaakin tuolla porukalla, mutta kysymysmerkkejä kieltämättä keskikaistalla on ainakin yhden miehen verran.

Mutta ihan ok fiiliksillä kesää kohti, kunnes naapuri julkaisee sopimuksia...
 
Ylös