Ilveksen kokoonpano 2023-2024

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 763
Etenkin kun ottaa huomioon ajankohdan, niin rosteri vaikuttaa todella laadukkaalta. Katotaan nyt miten HIFK ja Tappara vastaavat, mutta uskoisin tuon olevan ainakin toukokuun top3 Liigassa.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 839
Mutta missä on Vitek?

Ei vaan, kyllähän tuolla rungolla voi lähteä viettämään kesää ja odotella, kun sieltä vielä jotain napsahtelee kesän aikana. Urheilullisuus edellä mennään, niinkuin monta kertaa pojat sohvalla totesi ja se ei ole huono se.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 629
Suomi-Palve-Ikonen
X/Mäntykivi-X-Meskanen
Stransky-Kodytek-Nyman
Könönen-Virtanen-Päkkilä

Ratinen, Bau, Kos

Katsoo naapurinkin lähtijöitä niin uskon, että liigan taso hieman laskee. Ojamäet ja kumppanit saaneet rauhassa etsiä seuran kovemmasta liigasta. Rauhallista kesää.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 153
Toivottavasti parin kuukauden aikana tulee kaksi hankintaa vielä sisään. Palveen taakse kakkossentteri ja yksi kunnon kärkilaituri vielä
 

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 960
Suomi - Palve - Ikonen
Könönen - Kodytek - Meskanen
Mäntykivi - Stransky - Nyman
Päkkilä - Virtanen - Ratinen

Parikka - Lancaster
Friman - Pelli
Jurmo - Latvala
Salmela

Aika tasainen porukka. Saas nähdä.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 145
Huolestuttavaa tässä joukkueen rakentelussa on kuitenkin ehkä se, että ilman Brynäsin tippumista meillä olis Frimanin ja Palveen kokoset aukot nyt kokoonpanossa. Ja joukkuetta on kuitenkin alettu rakentamaan syksyllä ja nämä kaksi nimeä on vapautunut kuukausi sitten.. Eikä sillä, ettenkö ottais vastaan, mutta..
Kertoo myös siitä, että nyt on uskallusta jättää keväällekin pelimerkkejä. Tiedetään, että pinkkaa löytyy tapella laatupelaajista. Syksyllä kaiken tekeminen valmiiksi on Liigan surullinen tapa. Se sitoo käsiä paljon, kun pitää luottaa sokkona arvioihin pelaajien kehityksestä.

Friman ja Palve ovat aivan hemmetin hienoja hakuja.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 351
Hyvä launchi oli. Maalivahtiosasto tietysti arvoitus, HV:n 10 peliä pelannut kakkosmolari ja Ilveksen hädin tuskin liigatason kakkosmolari ei aisaparina vakuuta, MUTTA Gunnarsson on vielä muutama vuosi sitten ollut erinomainen maalivahti ja Malek saattaa ottaa isojakin kehitysharppauksia edelleen, kyllähän hän nytkin keväällä oli paljon parempi kuin syksyllä.

Maalivahtiosastolle on mahdollista varmaan saada korvaaja kesken kauden jos Gunnari floppaa.


Pakisto on aivan timanttia, ei meinaa pysyä edes nahoissaan. Voi olla, että sinne joku täydennys vielä tulee, mutta ei taatusti mitään veriä seisauttavaa nimeä.

Sentteriosastolta selvästi puuttuu yksi sentteri, uskon sellaisen tulevan vielä ennen kautta. Palve on lähtökohtaisesti Liigan parhaita senttereitä, mutta tietysti mitä parempi tuleva sentteri on, niin sen parempi juttu. Mielummin 1b-sentteri, kuin 2. sentteri saati 3. sentteri.

Laituriosastolle jotenkin vielä kaipaisi kanssa yhtä nimeä, vaikka näinkin on ihan hyvä. Haapala luxus-hankintana esim. kelpaisi.

Eiköhän me tulla taas mitaleista tappelemaan, kunhan joko nykyinen maalivahtikolmikko tai mahdollinen paikkaus onnistuvat ja tietysti kunhan tuonne vielä yksi hyvä sentteri hankitaan.

Toivotaan, että saadaan tuloksellisestikin otettua steppi tai mieluiten kaksi ylöspäin.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Jos toukokuussa on julkaista kaksi uutta ykköskorin pelaajaa(Palve ja Friman), niin tilanne ei kovin huono ole.

Lisäksi Pelli ei ole kaukana siitä ja Meskanen on omalla vahvuusalueellaan(maalit) sarjan parhaimmistoa.

Pendon jutuista jäi tosiaan selkeä kuva siitä, mihin asioihin nyt satsataan ja mä uskonkin Ilveksen ottavan urheilullisuudessa selkeän harppauksen eteenpäin.

On hyvä asia, että joukkueeseen tulee juuri nyt suhteellisen paljon vaihtuvuutta, kun kuitenkin myös tärkeitä runkopelaajia jatkaa.

Muutama sopiva hankinta tuohon vielä kesän aikana, niin hyvä on.

P.S. Kodytekiin mulla on tietyistä syistä lähes rajaton luotto. On vain niin vahva fiilis, että saadaan kokonaisvaltaisesti paljon kovempi sentteri kuin moni ehkä odottaa.
 

delorean

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
332
1683541954645.png


Ei tähän kauteen verrattuna hassumpi ryhmä. Kärkiketjuihin löytyy hyviä vaihtoehtoja. Työteliäitä bottom-6 möyrijöitä, mutta myös pari artistia mukana. Jotenkin yhtenäinen linja näissä hankinnoissa.

Brynäs-miehet olivat kyllä komea kaappaus markkinoiden muilta saalistajilta.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 260
Runko on kyllä ajankohtaan nähden hyvä. Pari täsmähakua hyökkäykseen kesän aikana niin saa kausi mun puolesta alkaa. Jos toiveita saa esittää niin sentteri (Kunyk) ja voimahyökkääjä.

Frimanin 2v sopimus ja Palve tämän Launchin yllätykset.

Hymyssä suin saa rosteria katsella. :)
 

Kaitsu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
346
Puolustus on kyllä erinomainen, siitä ei pääse mihinkään.

Maalivahdit on kyllä iso kysymysmerkki, Tandemi Malek-Gunnarsson ei lähtökohtaisesti vakuuta.

Hyökkäys on omasta mielestä ihan jees, mutta kyllä tuosta se toinen kärkisentteri ja kärkilaituri vielä puuttuu. Ajankohtaan nähden kuitenkin paletti hyvin kasassa ensi kaudelle.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 645
Uskoisin että Ilveksen pelitapa tulee myös hieman muovaantumaan puolustuspäässä, enemmän kohti Pendon ajatusta siitä joten molari ei tarvitse olla niin timanttinen mitä Myrrän hurlumhei -hokissa missä Dosty ja Langhamer kannatteli paikoin pahasti.

Eli vähän samaan tapaan mitä naapurilla Heljanko.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 803
Toukokuun alkua kun eletään: Tilanne on todella hyvä
Meinaat että tuohon tulee kärkinimiä vielä?
Maalivahtiosasto iso kysymysmerkki.
Siinä taidetaan hävitä isosti viimekaudesta. Veska kuitenkin se ” puoli joukkuetta”
Pakisto menneen kauden tasoa. Onko tarpeeksi ilkeä?
Hyökkäys tasaisen hyvä. Kärkihankinnat puuttuu.
Fiilis että kenet vaan voi lykätä ykkösen laitaan siinä kuin neloseenkin.
Tillun ja pendon puheista voi kuvitella stranskyn senaksi. Jos näin niin melkoiset ilomäki-fiilikset koko sentteri-osastosta.
Taitaa omaan silmään huutaa vielä samaa kaksikkoa kuin koko viime kauden. Ykkössenaa ja -pyssyä.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 549
Urheilullisuus on nyt keskiössä. Tulkitkoon jokainen miten haluaa mutta kyllähän ku nimilistaa kattoo niin monelle on kehitystä luvassa ja parhaat vuodet edessä.
 
Ylös