Rauman Lukko

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 466
Jeps, Lämsä päävalmentajaksi:


:D:D:D
Piti tarkistaa kalenterista, että onko tänään huhtikuun ensimmäinen.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 598
Lukko on näemmä lähtenyt Ilveksen malliin. Joku muistipeto voinee kertoa onko Ilves tiheimpään tahtiin valmentajia potkinut seura Suomessa ja kenties koko Pohjolassa?
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
800
Eikös Virtasen soppari ollut kevääseen 2025 voimassa. Jos näin, niin RTK makselee pari vuotta sitten Virtaselle soffalle.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 752
Itsekin pidin Virtasta välimallin valmentajana, mutta kyllä silti pidän häntä pätevämpänä kuin Lämsää josta en saa mitään selvää. Ei ne junnukisat kovin kaksisesti ainakaan mennyt, jospa sinne saataisiin nyt joku pätevämpi. Noh, ainakin Lämsällä on hyvät puheenlahjat kun aina tulee uutta pestiä.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Ei se vaihtamalla parane on ensimmäinen ajatus, olis nyt edes vaihtanut sitten vaikka työmies Myrrään ja nopeisiin rytmeihin, tai Curry "Kivi Face" Kiveen, mutta että Lämsään.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 334
Saiko Virtanen halailla joukkueen ja ottaa lähtiäiskahvit ja -konjamiinit?

Runkosarjan kolmonen antoi potkut valmentajalle, taitaa olla historian toiseksi korkein sijoitus mistä potkut annetaan. 8. sijaan oli näköjään 14 pistettä eroa, kun taas Myrrän saadessa Ilveksestä potkut kasisijaan oli 2 pongoa.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 361
Eikös näiden lisäksi ole ahokaskin vapaana.
Erikoinen valinta varsinkin kun virtanenkin olisi ollut vaihtoehtona parempi pitää.
Ahokkaalla juoksee liksa koko seuraavan kauden koska oli jo käyttänyt optionsa ennen kuin sai kenkää sitten kauden jälkeen.
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 876
Ennustan edelleen, että Lukko tulee hiipumaan. Muut pystyvät parantamaan enemmän kauden mittaan. Virtanen pelasi alkukauden näytöillä työpaikan itselle. Fiksua sinänsä.

3.11 varoittelin Kallea, mutta teki silti jatkot Virtaselle. Melkoisen arvan otti tilalle. Valmennus on toki tiimityötä joten ei vielä täysin tyrmätä Lukkoa.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Omasta mielestä ihan ok haku Lukolta. Niistä Jokeri-kausista on kuitenkin se 10 vuotta aikaa, siinä ehtii kehitystä tapahtumaan. Idässä marinoitu ja nyt paluu Liigaan. Rohkea veto, mutta Lukolla siihen taitaa olla varaa kun talous on kunnossa ja mestaruuskin löytyy lähivuosilta.

Muut realistiset vaihtoehdot olivat taasen aika meh, paitsi että Myrrä olisi mielenkiintoista nähdä jonkun toisen liigajengin peräsimessä.

edit: toki itse en olisi Virtasta ulostanut yhden huonon kevään takia. Siinä mielessä outo peliliike. Vähän sama kun Ilves monottaisi Pennasen Pelicans-sarjan takia.
 

The Contortionist

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
510
edit: toki itse en olisi Virtasta ulostanut yhden huonon kevään takia. Siinä mielessä outo peliliike. Vähän sama kun Ilves monottaisi Pennasen Pelicans-sarjan takia.
Ihan sama tuli mieleen, Lukko pelasi kuitenkin syksyllä pirun hyvää hokia, en kyllä tajua mihin se peli keväällä niin pahasti katosi. Potentiaalia kyllä oli Virtasen touhuissa, johonkin A-luokan koutsiin vaihtamisen olisin ymmärtänyt mutta että Lämsä.
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 318


Aikas puuhastelun makua Raumalla.

Aika jännä, että kun miettii kuinka paljon RTK pumppaa miesten edustukssen rahaa, niin ei sitten kuitenkaan naisten joukkueen pyörittämiseen riitä rahaa.

Taitaa toisaalta olla naisten kiekossa, että kaupungissa täytyy olla pelaajilla muitakin intressejä, kuin kiekko. Koulu, työpaikka yms. Et voihan se olla oikeasti, että tollaisessa pikkukylässä ei niin montaa pelaajaa vaan löydy.
 
Ylös