Tulosveikkaus ja otteluseuranta Pelicans - Ilves 13.4.2023 | 6. Semifinaali

Status
Viestiketju on suljettu.

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
7 332
Pelicans pelaa joukkueena ja viisikkona niin paljon paremmin.

- Pelicans puolustaa joukkueena. Tuplaa ja ylimiehittää joka tilanteen omassa päässä. Ei päästä vastustajaa kääntymään kulmassa vaan pakottaa pelaamaan selkä kentälle päin.
- Ilves tyytyy 1 vs. 1 puolustukseen, jossa Pelicansin nopeat ja taitavat hyökkääjät vievät meidän hitaita ja kankaita pakkeja 100-0.

- Pelicans hyökkää joukkueena. Pakilla on jatkuvasti syöttösuuntia, viisikko on kasassa ja etäisyydet pienet. Pelicansin hyökkäykset päätyvät jatkuvasti hyökkäysalueelle.
- Ilveksen hyökkäykset vaihtelee koko ajan. Hyökkääjät karkailee, pakit joutuu kuskaamaan kiekkoa ja avaamaan jalalla karvaajat perseessä kiinni. Peliä lähdetään avaamaan kun vaihto on kesken vaikka Pelicans ei karvaisi.

Todella surkeaa pelaamista. Olen järkyttynyt.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 760

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 940
Pelikaanit on vaan niin paljon parempi, tiiviimpi ja paremmin valmennettu nippu että ei jää mitään epäselvää. Ollaan ihan yhtä kaukana finaalipaikasta kuin viime vuonnakin. Nyt vastus heikompi joten ollaan huonompiakin kuin viime vuonna. Uskomaton millaisella kurilla Pelikaanit tekee pelkkiä oikeita ratkaisuita kentällä.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 762
Eikä saanut. Ei siitä olisi tullut tämänkään vertaa. Toki hyvä että joukkue tulee rakennetuksi uudestaan. Ei näitä jaksaisi täällä katsella.

TPS sarjasta jäi sentään siitä hyvä mieli että saatiin kaksi viimeistä peliä pelattua hyvin. Vietyä sarja Turkuun ja siellä paras vieraspeli. Tästä ei jää kuin totaalinen paska maku ja kaikkien aikojen sulaminen ja kenties isoin pettymys ikinä.

Ja Ilves on tarjonnut paljon pettymyksiä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 392
Maali olis kiva, vai meinaako ne vetää toisen pelin pleijareissa putkeen donitsi taululla. Koita siinä sitten voittaa pelejä....
 

tggmn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
571
Konnan syy??
Konna on prkele playmakeri . Mitä ”antaa muiden tankata”- tillun ainoa sniperi tekee penkillä.
Mjoo ei tuo nyt konnaan kaatunut, vaan noihin typeriin jäähyihin, eli tunnekontrolli petti tikalla ja räty kahvilla mailansa kans. Tosin, eipä se taida konnalla olla tarpeeksi voitontahtoa tiukoissa paikoissa, "kuha pelailee" - runkosarjassa riittää.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös