toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 761
Mikko Aaltonen Ilves-livessä: "Torstain peli ei missään nimessä kaatunut Malekiin, ei kahta sanaa." Siinä teille maalivahdin syyttelijöille...
"Edellinen tappio meni ennen kaikkea tehottomien hyökkääjien piikkiin, muttei Malekinkaan ilta täysosuma ollut"

- Jari Perkiö, Aamulehti.

Enpä usko että Aaltonen sen suurempi auktoriteetti on kuin muutkaan toimittajat.

Ja seuraavaksi veikkaan että joku tulee sanomaan ettei Aamulehdeksi itseään nimittävän Tappara-sanomien toimittajien mielipiteellä ole mitään väliä ja koko aviisi kelpaa vain vessapaperiksi.

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 089

Minusta ei ottelu nro. 2 ollut Langhamerilta huippupeli. Jos Malek olisi ollut senkin pelin maalissa, niin olisi mennyt hänen piikkiinsä foorumitotuuden mukaan senkin pelin tappio.

• Tykkää
Reactions: 000

Teme-74

Viestejä
4 400
Nonniin poijjaat!
Tilanne on aika yksinkertanen nyt. Mikään pakko ei ole voittaa, MUTTA, pahaan siltaan tän päiväsen pelin tappio veisi. Oon luottavainen koska Ilves pelas viimeksikin ihan hyvin. Pitäs vaan sitä laukoo enemmän ja lihaa maalille ja maalivahdin eteen.

Salmelan paluu voi tämmöseen peliin olla hyväki ku voi vääntöjä tulla.

Alkaa olla jännitystä kovasti täs alkulämpöjä katelles...

Keltavihreä

Viestejä
4 922
Näyttää yleinen mielipide olevan, että Pelikaani jyrää Ilveksen ja marssii finaaliin.
Nyt Ilves, on aika näyttää, että mitä mieltä joukkue on asiasta!
Omat kirjoitukseni saattaa vaikuttaa tältä myös.

Oma vitutukseni ja "luovutusasenne" johtuu lähinnä siitä, että poffien aikana uskoni Ilveksen
voittamaan kannuun on vähentynyt radikaalisti. Ennen poffeja pidin Ilveksen mahdollisuuksia ihan hyvinä kannuun. Tällä hetkellä ajattelen, että mestaruustaiston osalta Tappara saa mestaruutensa ihan naurettavan helpolla. Tasoero naapuriin on valovuosi tällä hetkellä. Sitä se ei runkosarjassa ollut.

jub^^

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Hyökkäyspäähän varmasti saadaan taas pitkiä pyörityksiä, nyt vaan perkele kiekkoa maalilla ja lopetetaan se kulmissa pyöriminen ja liian hienon hakeminen! Mustelmia hakemaan!!

Rocko

Viestejä
1 034
Harmi kun Tikka ei voi pelata kuuttakytä minuuttia. Muita meillä ei sinne ole...

Ipa72

Viestejä
6 050

Kyllä, samat fiilikset myös tällä. Onneksi paikallispelit ovat kuitenkin pelejä, jossa on mahdillista tapahtua ihan mitä vain. Toki tuohon finaalisarjaan tulisi eka päästä.

Ipa72

Viestejä
6 050
Nyt pois kulmista energiaa tuhlaamasta. Suoraan maalille ja karat sisään!

AksuSusi

Viestejä
456
Ei Ilveksen peli ole mitenkään sekaisin ollut. Vain erittäin tehotonta viimeiset kaksi matsia, eikä pomputkaan ole suosineet.

Jos haluaa sekaisin olevaa peliä nähdä, niin katsoo HIFKiä. Heidän pelissään ei ole yhtään mitään ideaa Tapparaa vastaan. Toki Tapparan omaa ansiostakin se on, kun ovat niin hyviä. Mutta puhua Ilveksen pelin olevan jotenkin erityisen sekaisin, niin on aika erikoista.
Jos puolustus on teidän mielestä ollut samalla tasolla kun runkosarjassa niin hienoa. :D
Kuten huomaa nyt meneillään olevassa pelissäkin säheltäminen alkaa lähes aina kun tullaan puolustus sinisen alle.

Pok

Viestejä
10 266
Ensimmäinen erä heikohko ihan tyyliin ekaa 3-4 minuuttia lukuunottamatta. Jotenkin pelattiin väärällä tavalla. En nyt tiedä oliko 0-1 ansaittu vai olisiko 0-0 kuvannut erää paremmin, mutta joka tapauksessa en ollut yhtään tyytyväinen erään.

Toisen erän eka kymppi suorastaan katastrofaalinen. Yhtäkkiä Pellu myllyttikin kerrasta toiseen, eikä päästy oikein mihinkään. 0-2-maalin jälkeen ei olisi tehnyt mieli lyödä Ilveksen otteluvoiton puolesta puupenniäkään vetoa.

Lancasterin kavennusmaalin jälkeen kentälle vaihtui aivan eri Ilves, parin tolpan ja maaliviivalla/maalissa käyneen, mutta ei maaliksi tuomitun tilanteen ei annettu häiritä, vaan vyörytettiin väkisin rinnalle ja ohi. Tiukalle meni, kun voittomaali tuli alle 5 minskaa ennen loppua.

Tiistaina haluan nähdä tätä jälkimmäisen puoliskon Ilvestä alusta asti.

Arzamas

Viestejä
1 880
Hieno nousu vaikka pelattiin 1,5 erää paskat housussa. Tässä vaiheessa kautta pitää uskaltaa pelata.

Toivottavasti sarjan käännekohta oli tuo 1-2 kavennus missä Bartosak lähtee hakemaan perinteistä maailmanluokan teatteriheilautusta räpylätorjuntaan ja tiputtaa kiekon Lancasterin lapaan. Sen jälkeen oltiin taas tässä sarjassa mukana.

Vovlo

Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 671
Puolentoista erää radiosta ja viimeinen sitten C Moren puolelta. Täytyy myöntää että tappiomieliala tuli heti kun se ensimmäinen jäähy tuli. Suljin radion koska olin satavarma että Pelicans tekee sieltä maalin. No se tulikin, mutta kahden miehen ylivoimalla. Aivan maani myynyt jo olin.

Mutta onneksi joukkue oli toista mieltä, näin tilastotkin osoitti. Vaikka en kuunnellutkaan peliä, niin katselin Liiga-apista tilastoja. Loppujen lopuksi Ilves taisi voittaa ne toisen erän laukauksetkin. Ilmeisesti joukkue heräsi siihen kavennukseen. Kolmatta erää sitten uskalsin jo katsoa ihan kuvan kanssa, ja hienostihan se meni. Se Pelicansin ensimmäinen jäähy oli kyllä todella typerä, mitä lie pelaajalla käynyt mielessä. Nuo estämiset pitää aina viheltää. Rädyn noususta tullut toinen jäähy oli kyllä heppoinen, mutta tällaista tämä tuomaritoiminta on. Joskus menee ja joskus taas ei.

Ilveksen ylivoima oli kyllä timanttia, siellä ei ollut enää hienot kuviot mielessä vaan maalit. Lancasterin maali oli kyllä todella hieno, täysi tälläys ja Tikka täydellisessä maskissa. Lisää tätä. Bartosak ei myöskään ole mikään Liigan paras maalivahti omasta mielestä, ensimmäisen maalin uusintaa kun katsoi niin Malek olisi ristiinnaulittu tuollaisesta.

Mutta tiistaina sitten vain jatketaan tästä mihin tämä ottelu päätettiin. Ei hieromisia, vaan maalille porukkaa ja kiekkoa maalille.