IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 662
Lukema kertoo, että Jatkola on päästänyt keskimäärin 1,01 maalia pelattua 60 minuuttia kohden.

Kaksi päästettyä maalia 118 minuutin ja 24 sekunnin peliajalla tekee ~1,01 maalia per 60 min.
Juu kysyinkin sitä tuossa. Eli tilasto on sidottu 60min.

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 819
Joo eipä tuossa mitään muuta syytä voi olla. Tosin hieman hauskan näköistä kun pelejä on kaksi ja päästettyjä kaksi, mutta silti toi päästettyjen maalien keskiarvo 1.01
Jos pelaisi yhden jatkoaika pelin joka voitettaisi 2-1 olisiko päästettyjen maalien keskiarvo esimerkiksi 0.98?

Eli onko se sidottu tilastoinnissa 60 minuuttiin?

PMK tilastoidaan per 60 minuuttia, ei per ottelu.

Edit. No nythän tätä samaa levyä on soittanut jo useampikin. Toisto on kuitenkin tehokas keino oppia asioita, joten jääköön tämäkin tänne.

IhanJuniori

Viestejä
14 662
Juu kiitos valistuksesta. En tosiaan tiennyt, että se on sidottu tuohon 60minuuttiin vaan kuvittelin sen olevan puhtaasti kiinni otteluista, mutta eihän se tosiaan sitä voi olla jos vaihdetaan maalivahti vikaan erä ja pelaa sen 20min aikana nollat niin eihän se voi tosiaan vaikuttaa tilastoon samalla tavalla kun silloin kun pelaat 60min ja nollat.

Toutain

Viestejä
6 860

Kai tuo on ainoa looginen tapa tilastoida. Onhan siellä Westerholmillakin 1 ottelu, 1 päästetty maali ja pka 1,88.

Hassumpaa se olisi, jos Westerholm 31min51sek pelaamalla saisi päästettyjen maalien keskiarvoksi tasan yhden.

IhanJuniori

Viestejä
14 662

Juu katso toi mun viimeinen viesti tähän. Tän päättelin jo ihan itse isona poikana :D

Toutain

Viestejä
6 860

Joo, tulee niin nopeaan tahtiin viestejä ketjuun, ettei ehdi aina lukemaan ennen kuin vastaa :)

Onhan tossa tietysti hauskatkin puolensa. Ajatellaan, että meet tuuraan loukkaantunutta viimeiseksi 5 minuutiksi maalille ja päästät yhden, niin päästettyjen maalien ka. tulee 12,0 :D

IhanJuniori

Viestejä
14 662

Niin tai tosiaan pari peliä missä sulle pommitetaan ekassa erässä se 4 maalia ja sitten vaihdetaan pois. Noiden parantamiseen menee vähän aikaa.

Toutain

Viestejä
6 860

Menee joo. Toki suhteellisen nopeasti "normalisoituu", kun tosiaan se lasketaan kokonaisajasta(sen 60min mukaan), eikä ottelukohtaisesti 60min mukaan.

Toutain

Viestejä
6 860
Mikäköhän oli Galimovin pmk viime vuoden pleijareissa?
15,54 :D

EDIT: Kova oli myös torjuntaprosentti 54,55%

Ei tämä oo vielä mitään. Rasmus Korhosella oli ensimmäisen pelinsä jälkeen päästettyjen maalien keskiarvo 100,0.

(Tämä tapahtui 28.11. 2020 kun Korhonen aloitti Ässien maalissa Tepsiä vastaan. Ensimmäinen maali meni, kun ottelua oli 4 sekuntia pelattu, toinen, kun 1:20 kellossa. Sen jälkeen penkille).

Toutain

Viestejä
6 860
Koko kauden ajan toisilleen vittuilleet länsirannikon naapurukset ovat molemmat tappiolla sarjoissaan, niin alkavat masennuksessaan ja surussaan yht'äkkiä löytää tällaista lähes lyötyjen yhteishenkeä ja läheisyyttä, jossa muu maailma ja etenkin iso paha Tampere on yhteinen vihollinen. Oiiiih, niin söpöä <3 <3

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 281
Ja tämä siis, vaikka Ilves sai tänään ottelutapahtumiin nähden aivan käsittämättömästi enemmän jäähyjä kuin Ässät ja vaikka Ässiltä on nyt jäänyt jo 3 korkeaa mailaa viheltämättä tässä sarjassa. Yhtä seurasi maali.

M22

Viestejä
2 699
No tämähän on just näin, mutta ite olin yhdessä baarissa pelin jälkeen, niin joku porilainen valitti, kun ei saa pelata playoffs kiekkoa.

katso liitettä 4648
Minut yllättää joka kerta, että miten syvälle perseeseensä sen päänsä voikaan työntää siten, että happi vielä kulkee.

Mitenköhän paljon a) ilmasia jäähyjä Ilvekselle ja toisaalta b) selkeitä ohi menneitä ässä-rikkeitä pitää tulla, että nämäkin velikullat näkisi asian muuten kuin liigan suosimisena?

En nyt tiedä, onko tuosta linjattomuudesta varsinaisesti hyötynyt kumpikaan, mutta jos pelissä olisi säännöt niin ässät siitä kärsisi. Jos ei saisi repiä kahvata rikkoa ja raastaa (jonka Talaja sanoi olevansa heidän sielunsa, jota ilman voi jäädä kotia) niin eipä tosta pata-pakasta paljoa jäisi jäljelle.

Ymmärrän toki, että sellainen ei tule tapahtumaan, mutta se varmaan johtuu siitä että liiga haluaa tamperelaisen finaalin.

Toutain

Viestejä
6 860
Alkaa itsestäkin tuntua siltä että siellä finaalissa Ilves-Pelicans-voittajaa odottaa HIFK.

Kyllä raa'asti tarvitsee HIFK:n parantaa Tapparan haastaakseen. 3-0 Lukkoa vastaan hämää, kun pelillisesti sarja ollut tasainen. HIFK pelannut altavastaajakiekkoa, iskenyt vastaan todella tehokkaasti ja Zagidulin on ollut kahdessa pelissä kolmesta heikko. HIFK leimataan nyt herkästi todella kovaksi, mutta esityksistä on hirveä matka vielä Tapparan haastamiseen saati kaatamiseen. Ikävän vastuksen voivat kyllä tarjota, mikä hyvä.

Sentteri58

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285

Sanoisin, että ainoat jotka voi Tapparan neljästi kaataa on juurikin Hifk tai Ilves. Erittäin mielenkiintoinen olisi kyllä Tappara-Hifk sarja.

tynamo

Viestejä
1 311
Tuttu pitkän linjan Lukko-kannattaja, joka on pitkin kautta nähnyt valtaosan peleistä totesi tuon HIFK-Lukko Helsingin pelin jälkeen, että "IFK oli huono ja Lukko sysipaska". Eli vaikka IFK on ollut koko kevään melko vahvalla nousukäyrällä, niin jotenkin en jaksa uskoa, että se paras seitsemästä -sarjassa tarjoaa Tapparalle kunnon vastusta. Naapuri pystyy vastaamaan IFK:n mahdolliseen fyysisyyteen meitä paremmin, joten sekään osa-alue ei tuo helsinkiläisille mitään etua.

Ilves saa jatkoon mennessään vastaan KalPan tai Pelicansin ja ainakaan itsellä ei noista erotu selkeää "suosikkia". Molemmat pelaavat parhaimmillaan todella vaikeaa kiekkoa Ilveksen näkökulmasta, koska liikkuvat hyvin ja pelaavat kiekolla mieluummin kuin painivat.