Huhu: Ville Meskanen Ilvekseen kaudelle 23-24?

Status
Viestiketju on suljettu.

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Tämä on kyllä mielenkiintoinen tapaus, koska pelaaja on hyvin tuttu ja Tillu (ja Pennanen) tietää taatusti samat asiat kuin mekin täällä. Tarkoitan sitä, että ei tämä nyt ihan niin yksinkertaista ole, että Meskanen on täysin turhake, kun ei riitä pelillisesti kärkiketjuihin, eikä ole alaketjujen profiiliin sopiva, vaikka se on kieltämättä ollut omakin ajatukseni.

Ei tässä mikään "hankitaan, koska oma poika"-juttu ole taustalla, kun muistetaan nyt, että Tillu ei Meskaselle jatkoa tarjonnut, kun edellisen kerran täällä oli. Kyllä tässä jokin selkeä ajatus on taustalla, mikäli tosiaan tänne on taas hankittu.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 706
Kyllä mä Mesen takaisin ottaisin, umpipaskassa SaiPassa tollaset tehot.

Nimenomaan, kolmoseen ja kakkosyv. Kyllä se paremmin kiekkoon osuu ku Iksa;)

Kumpikin näistä saattoi tehdä noin paljon maaleja juuri siksi, että pelasivat SaiPassa, eivätkä jossain kärkijoukkueessa.
Ehdottomasti takaisin.
Snaipperi jos kuka.
Oma kasvatti.
Kolmeen viimekauteen 54 maalia!!!
Ajatteleeko joku tosiaan että saipassa helpompi tehdä uuni kuin täällä haapalan ja konnan laidalla?
Ketuttaa jo tämäkin että tuo junioripuoli on jätetty kasvamaan koiranputkea.
Itselle ei maistu että lähitulevaisuudessa voitetaan mestaruus jossa ilvesläisyyttä on ainoastaan logo ja toimitusjohtaja. Suunta kun on vahvasti tämä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 480
Lyhyesti ja ytimekkäästi tämä on hyvin kiteytetty. Ei meidän tarvitse näitä rooleja tai palkkauksia miettiä. Jos Pennanen näkee käyttöä luotamme siihen.

Kyllä Ilveksessä tiedetään mitä Meskanen on ja mitä saadaan. Tuo hän maalintekopotentiaalia. Jos nähdään että istuu pelitapaan. Miksi ei..
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 514
Kyllä Ilveksessä tiedetään mitä Meskanen on ja mitä saadaan. Tuo hän maalintekopotentiaalia. Jos nähdään että istuu pelitapaan. Miksi ei..
Juurikin näin, ja jos mietitään että kolmessa ketjussa on Ikonen, Nyman ja Meskanen. Ei se kyllä ihan paskalle kuullosta.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 893
Eli oikealla kaistalla olisi Ikonen, Nyman ja Meskanen. Siihen päälle vielä joku kova neljäs oikea laituri, niin ei tarvitse yksittäisen pelaajan onnistumista miettiä liikaa.

Kuten moni muukin on sanonut - tuskinpa Meskasta on ohi Pendon hankittu. Eiköhän valmennus osaa roolittaa hänet oikein.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 706
Ei se tosiaan niin ole, että vain menestyvässä joukkueessa voi pisteitä tehdä tai että huonossa joukkueessa pisteitä tekevän pisteet välttämättä lisääntyvät jos siirtyy parempaan joukkueeseen.
Mese painanut nyt tasasen tehokkaasti, on pelannut sitten ipassa , kookoossa tai saipassa.
Tehnyt viimeiseen 245 liigapeliin 90 maalia, Se tekee periaatteessa neljälle viimekaudelle keskiarvoksi n23 maalia per kausi.
Ketä varmempaa snaipperia on ehdottaa?
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 514
Ei. Toki ei mestaruudesta taistelevan porukan oikealta laitakolmikolta myöskään. Mielestäni. Isojen pelien maalintekijä tarvittaisiin.
Ne otetaan toiselle laidalle sekä keskelle.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 817
Jos Meskanen Ilvekseen tulee, niin Pennanen näkee varmasti miehellä myös käyttöä.

Miksei. Jos Pendo näkee käyttöä.

Lyhyesti ja ytimekkäästi tämä on hyvin kiteytetty. Ei meidän tarvitse näitä rooleja tai palkkauksia miettiä, jos Pennanen näkee käyttöä luotamme siihen.

Jos kelpaa Pennaselle, kelpaa myös meikäläiselle.

Täytyy muistaa, että Ikosella, Nymanilla ja Rädyllä (jos täällä jatkaa) voi olla jälleen tiedossa NHL-leiriä, maajoukkuekomennuksia ja loukkaantumisia, joiden ansiosta runkosarjapelejä jää väliin. Oman mausteensa soppaan tuo myös CHL.

Mikäli Mese tänne päätyy, olisi hän oiva paikkaaja kirittäjä kärkiketjuihin, jolloin ei oltaisi heti sormi suussa, jos - ja oletettavasti kun - edellä mainituista joku tai useampikin missaisi pelejä. Nyt, kun Ilveksen talous ja sitä kautta pelaajabudjetti alkavat mahdollistaa varautumisen muuttuviin olosuhteisiin, pitää mielestäni tilanne hyödyntää. Eikä mikään muutenkaan sulje pois sitä vaihtoehtoa, että myös kärkiketjuissa pidettäisiin jonkinlaista rotaatiota, vaikkei loukkaantumisia olisikaan.

Tärkeintä on, että Pennanen on asiasta päättämässä ja että pelaajille tilanne avataan ja perustellaan asianmukaisesti.


Edit. Paikkaaja vaihdettu kirittäjäksi. Eli Mese voisi tuoda leveyttä ja tervehenkistä kilpailua myös kärkiketjujen pelipaikoille.
 

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 720
Ei maistu ollenkaan. 5 - 5 pelissä täysi turhake, onko alaspäin luistelu maittanut koskaan.

Ei sovi Tillun hankintaprofiiliin mitenkään. Aiemmin arvostettu johtajuutta ja kokonaisvaltaista pelaamista, tässä ei täyty kumpikaan.

Edelleen näen painajaisia viime visiitistä.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 898
Tykkäisin kyllä jos meiän rightin laitureita olis Räty, Ikonen, Meskanen...

Ku Tuuolola ilmeisesti lähtee ni toiselle laidalle saman tyylinen ehkä parempi versio Könönen kumminkin tulossa rouheutta tuomaan
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös