Timo Koskela - Ilveksen urheilujohtaja

kirvesrinnassa

Luottopelaaja
Viestejä
2 132
Muuten samaa mieltä mutta Nymania en sivuuttaisi. 28 peliä ja 10 maalia. Kuudes nopeasti laskettuna sisäisessä maalipörssissä ja jos olisi saman verran pelejä kuin muilla olisi varmasti top 3. Paljon kehitettävää vielä mutta ei tuollaista ratkaisuvalmiutta voisi jättää kokoonpanon ulkopuolelle.

Joo ei sovi Nymania sivuuttaa, kokonsakin puolesta voi kyllä olla jo kohtuu valmis vääntämään playoffseissa ja juuri tuota valmiutta ja halukkuutta ratkaisuihin kaivataan kevätauringon paistaessa. Tässä kohtaa ajattelin hieman huolimattomasti.
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 720
Mitähän osa toivoo että Koskela olisi tehnyt toisin? Hankki Koskirannan hyvissä ajoin, olisi muuten ollut kuumaa kamaa tämän viikon jos olisi ollut vapaana. En minäkään olisi pahakseni laittanut jos joku hyökkäjä olisi tullut mutta näillä mennään. Sekin olisi todennäköisesti ollut jälleen aika arpa minkälainen mies olisi saatu sitten sisään, voi mennä lukemaan vaikka tännekkin huudellun Royn otteista Ifk faneilta. Koodinimi Colton Beck kun olisi taas raijattu sisään niin olisi poru käynnissä että miksi ei saatu laatupelaajaa. Pääni laitan pantiksi että Lukko tai TPS olisi hyökkääjän tuoneet sisään jos sellainen olisi ollut saatavilla. Koskelalla on budjetti käytössään jolla operoi, ei hän sitä päätä että nyt törsätään yli budjetin ja saadaan Holmström jäämään Suomeen eikä päästetä Sveitsiin.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 850
Verrataanko Jakub Kossiin? Antaisin aika isot prosentit sille, että Jakub tulee pelaamaan jonkun pelin playoffeissa. Ammattiorganisaatiossa tällainen mahdollisuus pyrittäisiin pelaamaan pois.

Viime kauden loukkisumassa jota Konna sanoi omalla urallaan poikkeukselliseksi meillä ei kertaakaan ollut neljä hyökkääjää loukkaantuneena samaan aikaan. Sinä annat nyt isot prosentit, että tällä kaudella näin käy? Tappara tosiaan peluutti viime keväänä Tomas Hamaraa ja Topi Rönniä. Ei ole ammattiorganisaat

Nalli lähti ennen kuin liiga varsinaisesti edes alkoi niin tuskin siitä oli kysymys, vaan tuolloin vaan joukkue oli niin ylibuukattu ettei rotaatiota suurempaa roolia ollut tarjolla, mutta Vaasassa vakikokoonpanon paikkaa tarjottiin, totta kai siihen tarttuu. Sitähän ei tiedä kuinka pahasti Mieho oli rikki, mutta ainakin hänellä olisi ollut sitä kullanarvoista kokemusta play-offeista jota taas Baulla ja Nymanilla ei ole.

Niin Nalli ei päässyt pelaamaan Sveitsin ja Itävallan keikalla vaikka kokoonpanosta puuttui Nyman, Ruokonen ja Tuulola. CHL:n kotipeleissä Nyman kiilasi pelaavaan kokoonpanoon ennen Nallia. Mieholla on juu playoff-kokemusta ja siinä kohtaa kun Mieho lähti niin Koskiranta tuli, Koskirannalla sitä kokemusta on vielä enemmän kuin Mieholla. Bau on kyllä korvannut sen mitä Odenista saatiin tällä kaudella irti ja Nyman nyt on valovuosia Nallia edellä. Koskiranta on Miehoon upgrade.

Vaikka tuollainen on mahdollista, melkoisen lyhytnäköistä ja Ilvekselle tyypillistä optimismia olisi jättää nuo aukot paikkaamatta ja ajatella että kasvatetaan junnuista niille korvaajat. Play-offeja varten täällä porukka olisi toivonut vahvistuksia, ei siksi että saadaan hyvä runkosarja pelattua. Nyman nykykunnossaan kuuluukin vakikokoonpanoon, mutta Baun nyt luulisi ymmärtävän että 18-vuotias ei ole lähtökohtaisesti kovissa peleissä se joka kentälle laitetaan. Hänen aikansa tulee kyllä, mutta ei pidä itseensä ottaa siitä jos vasta haistelee miesten pelien tunnelmaa.

Eihän Bauta nyt olla lähtökohtaisesti laittamassakaan kentälle vaan se vaatii kolmen hyökkääjän edeltä loukkaantumista. Varmasti Mieho, Nalli ja Oden olisivat valmiimpia tuohon kuin Bau, mutta eivät ehkä halunneet jäädä 15.hyökkääjän rooliin. Ei se ole mikään selkeä juttu, että jossain kohtaa on varmasti kolme hyökkääjää telakalla ja vielä vähemmän se, että ne on kaikki kärkipelaajia. Jos siitä Baun edeltä onkin poissa jossain pelissä vaikka Tuulola, Koskiranta ja Ruokonen niin eiköhän Bau pysty jonkun Virtasen ja Päkkilän kanssa nelosessa yksittäisen pelin tuuraamaan.

Ei Nymanin kanssa ollenkaan mutta kyllä mielestäni kypsyydeltään pleijareita ajatellen Luoto on vertailukelpoinen vaikka Kossin ja Baun kanssa, toki heitä nyt ei ideaalitilanteessa peluutettaisi mutta on täälläkin ollut juttua että riittävät leveyspelaajina varsin hyvin.

Niin siis leveyspelaajina 15. ja 16.hyökkääjänä. Ei kukaan näitä kai ole mihinkään isoon rooliin laittamassa. Teidän viime kauden 15. ja 16.hyökkääjät oli Rönni ja Henriksson. Ei näitä ideaalitilanteessa peluuteta, mutta pakon edessä voivat jonkun pelin tuurata. Teillä on hyökkäys leveä, mutta ei sekään pitkiä poissaoloja kärkeen varmasti kestä playoffeissa, pakisto vielä vähemmän.

Yleisesti sanon nyt vielä sen, että kyllä minäkin siihen hyökkäykseen yhtä vahvistusta toivoin, mutta ei tilanne ole kyllä yhtään niin katastrofaalinen kuin täällä jotkut antavat ymmärtää.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 768
Mitähän osa toivoo että Koskela olisi tehnyt toisin? Hankki Koskirannan hyvissä ajoin, olisi muuten ollut kuumaa kamaa tämän viikon jos olisi ollut vapaana. En minäkään olisi pahakseni laittanut jos joku hyökkäjä olisi tullut mutta näillä mennään. Sekin olisi todennäköisesti ollut jälleen aika arpa minkälainen mies olisi saatu sitten sisään, voi mennä lukemaan vaikka tännekkin huudellun Royn otteista Ifk faneilta.

Ainakin neuvotellut Tuulolan agentin kanssa jonkun summan jolla sopimus puretaan ja hankkinut tämän tilalle monipuolisemman hyökkääjän. Ja tämä olisi pitänyt tehdä n. 20 pelin jälkeen kun alkoi näyttää että ei vaan lähde. Silloin olisi ollut reilusti aikaa reagoida.

Seuraava isoin näyttö on sitten saako Haapalalle sorvattua jatkoa. Vai eikö se vieläkään sitä puhelinta löydä. Jos Haapala johonkin toiseen seuraan Suomessa päätyy, on se jo sen tason epäonnistuminen ettei sitä kyllä Ilves-faneilta anteeksi saa.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Mitähän osa toivoo että Koskela olisi tehnyt toisin? Hankki Koskirannan hyvissä ajoin, olisi muuten ollut kuumaa kamaa tämän viikon jos olisi ollut vapaana. En minäkään olisi pahakseni laittanut jos joku hyökkäjä olisi tullut mutta näillä mennään. Sekin olisi todennäköisesti ollut jälleen aika arpa minkälainen mies olisi saatu sitten sisään, voi mennä lukemaan vaikka tännekkin huudellun Royn otteista Ifk faneilta. Koodinimi Colton Beck kun olisi taas raijattu sisään niin olisi poru käynnissä että miksi ei saatu laatupelaajaa. Pääni laitan pantiksi että Lukko tai TPS olisi hyökkääjän tuoneet sisään jos sellainen olisi ollut saatavilla. Koskelalla on budjetti käytössään jolla operoi, ei hän sitä päätä että nyt törsätään yli budjetin ja saadaan Holmström jäämään Suomeen eikä päästetä Sveitsiin.

Joo, ruotsalaismedia uutisoi, että heidän tietojensa mukaan Holmström Lagnauhun jättitarjouksella. Ruotsissakin jäätiin nuolemaan näppejään, kun isoin tarjous tuli Holmströmille kelpaamattomasta Björklövenistä. Mutta Tampereen Ilveksen olisi pitänyt ottaa tämä rahalla :D :D :D :D :D :D

Mitä helvettiä joidenkin päässä liikkuu? Että Ilves pistää ties kuinka suuren kuusnumeroiseen yhteen liiga-tason kärkipelaajaan muutamasta kuukaudesta, jotta mestaruussauma ehkä paranee yhden tai kaksi prosenttiyksikköä?

Liiga-seurat - ihan kaikki Liiga-seurat - olivat täysin ulkona tästä Holmströmistä. Siellä oli liigassa kärkijoukkeita, jotka kertoivat suoraan tarvitsevansa sentterin, joilla on resurssit vähintään samaa tasoa kuin Ilveksellä, mutta nekin olivat kaikki vailla mahdollisuuksia Holmströmiin.

Lukekaa nyt niitä agentin juttuja. Niissä ei puhuta mistään muusta kuin ruotsalais- ja sveitsiläisseuroista.
 
Viimeksi muokattu:

kirvesrinnassa

Luottopelaaja
Viestejä
2 132
Teidän viime kauden 15. ja 16.hyökkääjät oli Rönni ja Henriksson.

No joo ei tietenkään ideaalitilanteessa pelaa tämän tasoiset pelaajat Ilveksessäkään mutta juuri tämän takia meille laajennettiin hyökkäystä koska ei oikein tulisi kuuloonkaan että tämän kaltaiset kaverit joutuisivat tuuraamaan sen pidempään, viime kaudella kävi tuuri hyökkäyksen leveyden kanssa ettei kukaan loukkaantunut pahasti. Moni meilläkin tällä kaudella piti sentteri- ja laiturihankintoja turhina mutta aika nopeasti tulisi noutaja jos siellä vielä tällä kaudella olisi Rönni nelosen keskellä pakonkaan edessä. Enkä siis ole sitä mieltä että Tillun olisi pitänyt joku kani taikoa hatusta siirtorajalla vaan hyvissä ajoin, itsekin olisin aika v*ttuuntunut jos Tuomenoksa & co olisivat jättäneet Davidssonien jne. hankkimiset siirtorajalle. Tämän takia meille olisi pakkiakin pitänyt hankkia jo hyvissä ajoin, vähän kyseenalaistan miten junioriosasto hoitaa pleijareissa jos sellainen tilanne tulee eteen.
 

GNR

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
747
Koskiranta annettiin päikseen Järventiehen, Moro Airolaan ja Korhoseen. Westerlund ei nyt varsinainen kaappaus ole ja Czuzmaniin nähden korkeintaan kohtuullinen paikkaus. Kuitenkin Czuzman > Westerlund.

Vai onko Miehon, Nallin ja Odenin poistumiseen jotenkin reagoitu? Ketä tänne on tuotu näiden täyttämää aukkoa täyttämään? Entä miten reagoitiin kun nähtiin että Tuulola ei täytä odotuksia ja Sebökin kaudesta on tulossa vaikea? Se olisi ollut reagointia, Westerlund ja Moro pelkkää vahingon minimointia. Koskiranta on play-offeja varten ehkä ainoa oikea kaappaus.

Pendo puhuu presseissä paljon siitä isosta kuvasta. Siirtorajalla se iso kuva joukkueen rakentamisen suhteen miinukselle jää.
Väännetään nyt sitten oikein rautalangasta, kun alotettiin.
3 nimeä joilla ei mitään merkitystä tälle kaudelle, niitä vastaan saatiin 2 oikeaa pelaajaa. Hyvät kaupat siis.

Czuzman =/= Westerlund, kun ihan eri tyypin pelaajia. Westerlund silti pelannut hyvin ja mm. eilen oli paljon parempi kuin vaikka vertailukohtansa Berglund (vaikka tämä 2 syöttöä yv:llä saikin).

Minkä aukon Nalli & Oden ovat jättäneet? Eivät mitään on vastaus. Koskiranta >> Mieho.

Tuulola jäänyt varmasti odotuksista, sen sijaan Räty on ylittänyt odotukset ja hoitanut tuon ongelman paremmin kuin hyvin. Tuulola pelaa nyt ihan hyvin alakentissä. Sebökiä parempaa sentteriä ei kauheasti ole ollut tarjolla, M. Davidsson nyt ehkä voisi tuossa tilalla mennä mutta varsinaista tarvetta ei joulukuun puolivälissä ollut tuolle kortille.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 700
Siis mää annan nyt Tillulle omat risuni tässä vaiheessa.

Tappara hommas Kelleherin, mutta homma ei lähtenyt rokkaan niin sopimus nopeasti purkuun ja uutta matoa koukkuun.

Ilveksen olisi mielestäni pitänyt tehdä täysin sama ratkaisu Tuulolan kanssa, mutta ei tehty ja näillä nyt mennään.

Katsotaan sitten kokonaisarviota kauden jälkeen.

Tillun suoritus tähän mennessä: So Far, So Good... So What!
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 850
No joo ei tietenkään ideaalitilanteessa pelaa tämän tasoiset pelaajat Ilveksessäkään mutta juuri tämän takia meille laajennettiin hyökkäystä koska ei oikein tulisi kuuloonkaan että tämän kaltaiset kaverit joutuisivat tuuraamaan sen pidempään, viime kaudella kävi tuuri hyökkäyksen leveyden kanssa ettei kukaan loukkaantunut pahasti. Moni meilläkin tällä kaudella piti sentteri- ja laiturihankintoja turhina mutta aika nopeasti tulisi noutaja jos siellä vielä tällä kaudella olisi Rönni nelosen keskellä pakonkaan edessä. Enkä siis ole sitä mieltä että Tillun olisi pitänyt joku kani taikoa hatusta siirtorajalla vaan hyvissä ajoin, itsekin olisin aika v*ttuuntunut jos Tuomenoksa & co olisivat jättäneet Davidssonien jne. hankkimiset siirtorajalle. Tämän takia meille olisi pakkiakin pitänyt hankkia jo hyvissä ajoin, vähän kyseenalaistan miten junioriosasto hoitaa pleijareissa jos sellainen tilanne tulee eteen.

No niinkun sanoin, kyllä minäkin halusin vahvistuksen hyökkäykseen se jäi meillä kapeaksi varsinkin verraten teihin. Kritiikkiä saa toki myös antaa siitä, että leveyttä ei saatu hyökkäykseen mutta aika ylimitoitettuja ne valitusvirret täällä jo on. En mä näe Tappara-faneilta Tuomenoksa ulos ja kausi menetetty huuteluita vaikka sitä etsittyä pakkivahvistusta ei löytynyt ja teillä on nyt nuoriso-osasto tuuraamassa jo yhdestä loukista alakertaan. Meidän pakistossa kolme loukkaantumista tarkoittaa, että Aho nousee seiskapakiksi. Teillä on siinä kohtaa jo Kärki seiskapakkina ja Ahlroth - Kulonummi kolmosparina. Te tarvitsitte pakkia ja hyökkääjiä oli vaikka muille jakaa, mutta hyökkäys vahvistui. Meillä tilanne oli se, että hyökkääjää tarvittiin ja pakkeja saatiin lisää. En pidä tätä hirveän yllättävänä, nyt oli myyjän markkinat ja kyllä ne myyjätkin tietää mitä ostaja tarvitsee ja totta kai sitten koittavat nyhtää enemmän siihen tietoon nojaten.
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 720
Mitä helvettiä joidenkin päässä liikkuu? Että Ilves pistää ties kuinka suuren kuusnumeroiseen yhteen liiga-tason kärkipelaajaan muutamasta kuukaudesta, jotta mestaruussauma ehkä paranee yhden tai kaksi prosenttiyksikköä?

Muutenkin tämä talous tuntuu olevan vaikea aihe. Olen nähnyt argumentteja että Ilves tahkoaa niin hyvin myyntiä lipuilla ja oheistuotteilla, että miksei panosteta? Eihän se sitä tarkoita että rahaa voi samantien siirtää pelaajabudjettiin joka muuten taas kohoaa ensi kaudelle. Myös kuvitellaan että Ilveksellä tai muilla liigajoukkueilla on tässä kohtaa kautta taskun pohjalla painaa se muutama sata tonttua kärkihankintoihin. Maailman realiteetit eivät ole kaikille ihan selvät että Ruotsissa ja eritoten Sveitsissä painitaan hieman eri kokoluokkien budjettien kanssa ja siellä voi tosiaan olla varaa maksaa mitä ikinä pitääkään jotta saadaan se huippupelaaja sisään. Olisi hienoa että näin olisi myös kotoisessa liigassa, luvassa saisi olla aika eksponentiaalinen kasvu budjetteihin mitä tuskin tulee hetkessä tapahtumaan :D
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 035
Tilluhan se vain muisteli sitä vanhaa sanontaa - "runkosarjat voitetaan hyökkäämällä, pudotuspelit puolustamalla".

Samassa kerhossa minäkin, hyökkäysvahvistus olisi tietysti kelvannut, mutta ei tässä nyt kautta tarvitse tähän pisteeseen kesken jättää. Kyllä tuolla nykyisellä voidaan mennä päätyyn asti.
 

julli65

Luottopelaaja
Viestejä
1 927
Tilluhan se vain muisteli sitä vanhaa sanontaa - "runkosarjat voitetaan hyökkäämällä, pudotuspelit puolustamalla".

Samassa kerhossa minäkin, hyökkäysvahvistus olisi tietysti kelvannut, mutta ei tässä nyt kautta tarvitse tähän pisteeseen kesken jättää. Kyllä tuolla nykyisellä voidaan mennä päätyyn asti.
Jep!!Kyllähän sielä on valmennusta kuunneltu!Pendo ei oo Myrrä.
 

kirvesrinnassa

Luottopelaaja
Viestejä
2 132
No niinkun sanoin, kyllä minäkin halusin vahvistuksen hyökkäykseen se jäi meillä kapeaksi varsinkin verraten teihin. Kritiikkiä saa toki myös antaa siitä, että leveyttä ei saatu hyökkäykseen mutta aika ylimitoitettuja ne valitusvirret täällä jo on. En mä näe Tappara-faneilta Tuomenoksa ulos ja kausi menetetty huuteluita vaikka sitä etsittyä pakkivahvistusta ei löytynyt ja teillä on nyt nuoriso-osasto tuuraamassa jo yhdestä loukista alakertaan. Meidän pakistossa kolme loukkaantumista tarkoittaa, että Aho nousee seiskapakiksi. Teillä on siinä kohtaa jo Kärki seiskapakkina ja Ahlroth - Kulonummi kolmosparina. Te tarvitsitte pakkia ja hyökkääjiä oli vaikka muille jakaa, mutta hyökkäys vahvistui. Meillä tilanne oli se, että hyökkääjää tarvittiin ja pakkeja saatiin lisää. En pidä tätä hirveän yllättävänä, nyt oli myyjän markkinat ja kyllä ne myyjätkin tietää mitä ostaja tarvitsee ja totta kai sitten koittavat nyhtää enemmän siihen tietoon nojaten.

Joo meillä reaktio on ollut melko rauhallinen vaikka huolta on ilmassa, uskon sen johtuvan siitä että nyt kuitenkin osoitusta oli siitä että koko kauden mittaan ollaan joukkuetta pyritty vahvistamaan ja ollaankin vahvistettu rosteria varsin laadukkailla nimillä, nyt ei sitten ilmeisesti kriteerit täyttävää pakkia löytynyt mutta pitkään sitä haeskeltiin. Reaktio olisi minullakin ollut erilainen tähän jos vasta lähellä siirtorajaa oltaisiin lähdetty mestästämään ensimmäisiä isoja paloja joukkueeseen kun markkinat olivat mitä olivat. Ja toki meillä on hieman pidemmältä ajalta näyttöä että rekrytointipuoli osaa hommansa erityisesti reagoinneissa, luottoa on jo ns. vanhastaan. Tilluna olisin jättänyt lausumatta nämä "antaa muiden tankata" yms. jutut kun siitä saa kuvan että ei tahtoakaan ole ollut oikein kesän jälkeen rosteria vahvistaa enempää.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 768
Väännetään nyt sitten oikein rautalangasta, kun alotettiin.
3 nimeä joilla ei mitään merkitystä tälle kaudelle, niitä vastaan saatiin 2 oikeaa pelaajaa. Hyvät kaupat siis.

Czuzman =/= Westerlund, kun ihan eri tyypin pelaajia. Westerlund silti pelannut hyvin ja mm. eilen oli paljon parempi kuin vaikka vertailukohtansa Berglund (vaikka tämä 2 syöttöä yv:llä saikin).

Minkä aukon Nalli & Oden ovat jättäneet? Eivät mitään on vastaus. Koskiranta >> Mieho.

Tuulola jäänyt varmasti odotuksista, sen sijaan Räty on ylittänyt odotukset ja hoitanut tuon ongelman paremmin kuin hyvin. Tuulola pelaa nyt ihan hyvin alakentissä. Sebökiä parempaa sentteriä ei kauheasti ole ollut tarjolla, M. Davidsson nyt ehkä voisi tuossa tilalla mennä mutta varsinaista tarvetta ei joulukuun puolivälissä ollut tuolle kortille.

Ja minun rautalankani on siinä, että onko se joku ideaalitilanne lähteä play-offeihin jossa saa jokaista taklausta ja kiekon blokkausta seurata sormet ristissä ettei vaan kausi ollut siinä ja tietää että korvaavaa pelaajaa ei kokoonpanosta löydy? Tähän olisi ollut koko kausi aikaa reagoida, sen sijaan meillä on ukkoja kopissa vähemmän kuin kauden alussa. Ei hyvä.

Vieläkö tarttee vääntää, vai sovitaanko että ollaan sitten molemmat sitä mieltä mitä ollaan.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 820
Olen parilta pelaaja-agentilta ihan ilman välikäsiä kuullut, että pelaajamarkkinoilla on tällä kaudella ollut todelliset myyjän markkinat, koska tarjontaa ei juurikaan ole ollut, mutta kysyntää sitäkin enemmän. Siirtorajan kynnyksellä homma lähti kunnolla laukalle, kun joukkueet ympäri Euroopan hakivat pelaajia. Lähes kaikilla soittajilla oli sama kysymys: onko pelaajia tarjolla? Eli seurat olivat valmiina ostamaan, mutta monikaan ei ollut valmis myymään. Sport ja SaiPa saattavat tehdä jopa kaikkien aikojen paikkauksen taloustilanteisiinsa (siis aiempien tyhjennysmyyntien saldoihin verrattuna), koska vähistä laatupelaajista käytiin todellista huutokauppaa.

Tillu on ollut tekemättömän paikan edessä, koska oikeastaan koko kaudella pelaajaliikenne Euroopassa on ollut vähäistä laatupelaajien osalta. Näin ollen aikainen reagointi markkinoilla on ollut haastavaa ja loppusuoralla se on ollut suorastaan mahdotonta. Siihen nähden pidän suoritusta lähtökohtaisesti onnistuneena, mutta lopullinen tuomio tulee tietenkin vasta kauden jälkeen. Tässä vaiheessa on ihan turha alkaa miestä kivittää.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Olen parilta pelaaja-agentilta ihan ilman välikäsiä kuullut, että pelaajamarkkinoilla on tällä kaudella ollut todelliset myyjän markkinat, koska tarjontaa ei juurikaan ole ollut, mutta kysyntää sitäkin enemmän. Siirtorajan kynnyksellä homma lähti kunnolla laukalle, kun joukkueet ympäri Euroopan hakivat pelaajia. Lähes kaikilla soittajilla oli sama kysymys: onko pelaajia tarjolla? Eli seurat olivat valmiina ostamaan, mutta monikaan ei ollut valmis myymään. Sport ja SaiPa saattavat tehdä jopa kaikkien aikojen paikkauksen taloustilanteisiinsa (siis aiempien tyhjennysmyyntien saldoihin verrattuna), koska vähistä laatupelaajista käytiin todellista huutokauppaa.

Tillu on ollut tekemättömän paikan edessä, koska oikeastaan koko kaudella pelaajaliikenne Euroopassa on ollut vähäistä laatupelaajien osalta. Näin ollen aikainen reagointi markkinoilla on ollut haastavaa ja loppusuoralla se on ollut suorastaan mahdotonta. Siihen nähden pidän suoritusta lähtökohtaisesti onnistuneena, mutta lopullinen tuomio tulee tietenkin vasta kauden jälkeen. Tässä vaiheessa on ihan turha alkaa miestä kivittää.

Ei voi pitää paikkaansa. Sport ja SaiPa olivat koko Euroopassa suurin piirtein ainoat, joista sai pelaajia. Sveitsissä ja Ruotsissa tarvittiin pelaajia. Tästä kaikesta huolimatta Tampereen Ilveksen olisi pitänyt ottaa niitä pelaajia! Sillä ei ole mitään merkitystä, että myös Tappara, Lukko, Kärpät jne. olivat vailla mahdollisuuksia niihin, eivätkä saaneet loppuvaiheilla juuri mitään irti, mutta juuri Ilveksen olisi pitänyt pystyä ottamaan niitä. Siirtomarkkinoiden taiston olisi pitänyt olla Tampereen Ilves vs. Sveitsi ja Ruotsi ja Ilveksen olisi pitänyt voittaa tämä taisto, koska Ilveshän ei ole enää konkurssin partaalla.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 035
Siirtorajan kynnyksellä homma lähti kunnolla laukalle, kun joukkueet ympäri Euroopan hakivat pelaajia. Lähes kaikilla soittajilla oli sama kysymys: onko pelaajia tarjolla? Eli seurat olivat valmiina ostamaan, mutta monikaan ei ollut valmis myymään. Sport ja SaiPa saattavat tehdä jopa kaikkien aikojen paikkauksen taloustilanteisiinsa (siis aiempien tyhjennysmyyntien saldoihin verrattuna), koska vähistä laatupelaajista käytiin todellista huutokauppaa.

Tätä minäkin tässä koitin nostella jo tovi sitten, vaikka ei mitään kontakteja olekaan. Markkinat on monella tasolla muuttuneet nyt tälle kaudelle. Viime kaudella Venäjältä vielä liikkui pelaajia tässä kohtaa Eurooppaan, tällä kaudella ei. Nyt Liiga on käytännössä ainoa sarja josta pelaajia voidaan myydä ulos, muualla pahnan pohjimmaiset pelaavat sarjapaikasta - eivät myy vaan tankkaavat.
 

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 417
Olen parilta pelaaja-agentilta ihan ilman välikäsiä kuullut, että pelaajamarkkinoilla on tällä kaudella ollut todelliset myyjän markkinat, koska tarjontaa ei juurikaan ole ollut, mutta kysyntää sitäkin enemmän. Siirtorajan kynnyksellä homma lähti kunnolla laukalle, kun joukkueet ympäri Euroopan hakivat pelaajia. Lähes kaikilla soittajilla oli sama kysymys: onko pelaajia tarjolla? Eli seurat olivat valmiina ostamaan, mutta monikaan ei ollut valmis myymään. Sport ja SaiPa saattavat tehdä jopa kaikkien aikojen paikkauksen taloustilanteisiinsa (siis aiempien tyhjennysmyyntien saldoihin verrattuna), koska vähistä laatupelaajista käytiin todellista huutokauppaa.

Tillu on ollut tekemättömän paikan edessä, koska oikeastaan koko kaudella pelaajaliikenne Euroopassa on ollut vähäistä laatupelaajien osalta. Näin ollen aikainen reagointi markkinoilla on ollut haastavaa ja loppusuoralla se on ollut suorastaan mahdotonta. Siihen nähden pidän suoritusta lähtökohtaisesti onnistuneena, mutta lopullinen tuomio tulee tietenkin vasta kauden jälkeen. Tässä vaiheessa on ihan turha alkaa miestä kivittää.


Turha näitä tosiasioita on täällä kertoa, kun rahalla ois kuulemma saanut kenet vaan. ;) Näin olen foorumilta lukenut ja Tillu on totaalisen epäonnistunut tehtävässään. Taitaa mennä Sahlstedtin kanssa samaan kastiin.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 711
Kyllä todella ohkasella mennään mitäs jos haapala tai räty loukkaantuu kuka korvaa ton tason pelaajan meillä. Kyllä tänne yks laituri lisää ois kelvnnu varsinkin kun tämän moron hankintaan ei käytetty YHTÄÄN rahaa vaan annettiin hyökkääjä vaihdossa. Näköjään se 100tuhatta säästöä on tärkeempää kun leveys pleijareissa
Onko tiedossa, kuinka hurja pelimies sillä 100 k€ olisi saatu?
Jos kerran tieto on noin varma niin täällä varmaan on muitakin, jotka mielellään kuulevat että kuka sillä oltaisiin saatu, mutta nuukuuttaan jättivät hankkimatta.
Ja tuo satkuhan ilmeisesti pitää sisällään kaikki kustannukset? Vuokra tai ulososto sekä kevään palkka.
 

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
3 039
Ketä olisit ottanu? Sport ja Saipa ainoot koko euroopassa ketkä myi pelaajia. Yksi Nalliko olisi sen mestaruuden tuonut?
Nyt täytyy antaa tunnustusta naapuriin. Ajoissa tehtiin ratkaisut kun näkivät ettei pelaajat sovi heille. Karua mut ammattimaista touhua ettei jääty odottaan liigan kiimaviikkoa. Sitten vielä maitojuna bonus kaupan päälle….
 
Ylös