Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 100
Pennanen totesi jossain monista haastatteluistaan jotenkin siihen suuntaan, että peli on etupäässä tunnetta, jota pelitapa tukee.

Kertoo sekin siitä kuinka nykyään muodikkaasti 'pelitapaa' ylikorostetaan lähes tulkoon jokaisessa puheenvuorossa.

Tämän 'tunteen' saamiseksi ihmismielen muisti on onneksi lyhyt ja joidenkin mieltä loukannut eroprosessi vähän kerrassaan haalistuu pelaajien ajatuksista.

Kun laineet ovat tasaantuneet, toivon Pennasen pelikirjaan ilmestyvän pari, miksei useampikin tiukasti harjoiteltu suunnitelma miten pelin sisällä toimitaan.
Esimerkiksi Lukko varioi tällä hetkellä peliään sen mukaan millainen alkutuntuma vastustajasta saadaan.
Harjoittelurauhan myötä kuvioihin tulee ajan myötä toisteisuutta joka on edellytys onnistuneelle toiminnalle. Pelaajamateriaalista homma ei jää kiinni.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 453
Joo, sen verran pakko laittaa offtopiccia, että vähän nousi nyt myrsky (vaikkakin pieni) vesilasiin tästäkin heitosta.

Täytyis lanseerata foorumille varmaan joku #läppä tägi, että menis jutut maaliin.

Jotta vähän osuu aiheeseenkin, niin vaikka Joukosta pidinkin, niin onhan tuo Pennasen preesenssi aitiossa aivan eri. Ja parempaan suuntaan. Ja tämä oli siis vain minun mielipiteeni.
Juu mut sillä preesenssillä ei ole pitkäs juoksus mitään merkitystä.Tulos on se mikä ratkaisee.
 

Mouhijärven Ilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
158
Miksi luotto on mennyt? Liian huono sarjataulukkosijoitus? Tuskin ainakaan tyhjänpäiväisten CHL-pelien vuoksi. Pidän Ilves-johdon suhmurointia erittäin riskaabelina. Kuka valmentaja uskaltaa enää edes astua seuraan, jossa kohdellaan seuran eteen vuosikausia pyyteetöntä työtä tehnyttä ikonia näin? Seuran työntekijöille on nyt annettu viesti, että lähtö voi tulla koska tahansa, aivan sama miten hoidat työsi.

Mitäs helvettiä tuo suhmurointi oikein on?
 

Ibrahim Zlatanovic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
133
Kaikki kynnelle kykenevät 52v ilvesläiset saa tulla kertoon, miten meni.

Positiivista on, että tällä palstalla Ylläpitokin saa osallistua trollaukseen. Oikeasti, kannattaisiko harkita omaa rooliaan paremmin?

Itse en ole 52 v mutta mielestäni Ilves pelasi tänään kauden parhaan pelinsä.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 695
Positiivista on, että tällä palstalla Ylläpitokin saa osallistua trollaukseen. Oikeasti, kannattaisiko harkita omaa rooliaan paremmin?

Itse en ole 52 v mutta mielestäni Ilves pelasi tänään kauden parhaan pelinsä.
Palstalainen minä olen siinä missä muutkin. Voin toki myös esittää että valvojan oikeudet tekee minusta jotenkin paremman ihmisen, jos haluat.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 897
Älkää ny liikaa intoilko. Vaikkakin oltiin koko peli se parempi joukkue, mut Jukurit oli todella huono ja hyvin heikon rosterin sai tänään kentälle.

Ei Ilveskään vakuuttanut mun silmään millään lailla kahdessa ekassa erässä ainakaan. Melko päätöntä koheltamista. Toki ei omassa päässäkään juuri mitään hätää ollut.

Ei siinä. Erittäin iso ja tärkeä voitto henkisellä tasolla joukkueelle. Sebok pelasi myös loistavan pelin ja ansaitsi kauden ekan maalinsa.

Voitto maistuu hyvältä, mutta paljon pitää parantaa vielä jos meinataan voittaa enemmän kuin hävitä.

Siihen kyllä luotan et peli paranee koko ajan maajoukkuetauon jälkeen.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 968
Pennasen kädenjälki alkaa näkyä yhä enemmän, vaikka käytännössä ei olla harjoiteltu laisinkaan. Tästä tulee hieno kausi. Odottavan aika vaan tuppaa olemaan todella pitkä ja sen on itsekkin huomannut.

Majutauko tuonee meille sen avaimen, jolla keväällä nostellaan kannua!
 
Ylös