Veikkausliiga

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
787
Uudistus on hyvä.

Mutta olisiko se nyt ollut aivan liian hankalaa laittaa sarjat vaan järjestykseen:

Veikkausliiga
Ykkönen
Kakkonen
Kolmonen
...

Toki onhan se kiva kun voi pelata Ykköstä vaikka pelaa kolmanneksi korkeinta sarjatasoa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Jep. Ja kun aina halutaan apinoida ulkomaita, niin tällä kertaa olisi kannattanut ja vaikka Mestaruussarja olisi ollut parempi nimi. Olisi looginen myös kiekon (Mestis) sarjasysteemin kanssa. Selityshän tälle oli, että "Kakkonen on vahva brändi".
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
787
20221012_232942.jpg

Tässä varsin selkeässä kuvan kuviossa on ainakin se selvää, että Ykkösestä putoaa ensi kauden jälkeen suoraan Ykköseen.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Jallun aika Interissä alkaa myös kasvojen pesulla. Nolo romahdus europleijareissa kotona (1-5) tänään VPS:lle. Samalla Vepsun kauden onnistuminen sai hienon sinetin.

Jokseenkin karvasta myös, että Ilves-kasvatti Teemu Hytönen teki tänään liigadebyyttinsä mustavalkoisessa paidassa tullessaan lopussa Multasen tilalle. Hytönen siirtyi loppukesästä Vaasaan, tai ilmeisesti muutti ensin sinne ja pääsi testin ja kakkosjoukkueen kautta nyt sitten osaksi Vepsun kauden tarinaa. Hyvä, koska meillä näitä talentteja on ilmeisesti liikaa omasta takaa.

Myös toisessa matsissa vieraat jatkavat, kun Rasmus Karjalainen upotti SJK:n 0-1-maalillaan. Eli seuraavaksi nähdään lauantaina AC Oulu vs. VPS ja tuon matsin voittaja kohtaa Hakan ottelussa Konferenssiliigan karsintojen viimeisestä maapaikasta. Kun katsoo mitä jengejä tuolla on nyt mukana, Ilveksen kauden suoriutumistaso tuntuu vielä entistäkin paskemmalta.

Video: Inter teki pahaan paikkaan kauden karmeimman oman maalin – todelliset yllättäjät jatkavat eurounelman tavoittelua
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Lahti kuitenkin perinteinen seura, toki sitä on myös TPS ja Hifkikin.

1996 perustettu FC Lahti on seura, jota Lahdessa eivät vieläkään kaikki Reippaan ja Kuusysin kannattajat sulata.

Ekassa matsissa TPS oli toisella jaksolla lähellä voittoa, mutta nyt taas takaa-ajossa eli tehoja pitäisi löytyä tai divarissa jatkavat.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
13 852
Lahti pysyy Veikkausliigassa. Tepsi tasoitti 87, Lahti teki voittomaalin 90+2.
 

Never stop the madness

Luottopelaaja
Viestejä
1 918
Kävipä ikävästi Tepsille. Ehtivät kaventaa varsinaisella peliajalla mutta heti lisäajan tullessa Lahti meni taas johtoon
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Hakalle 0-3-voitto "eurofinaalin" ykkösosasta eli jalka vahvasti Konferenssiliigan karsinnoissa. Se on varmasti enemmän, kuin moni derbykumppaniltamme odotti. Myös VPS:n kausi on ollut iso onnistuminen.

Voi olla korulauseitakin, mutta ennen matsia Lee Erwin vihjaili mahdollisen europaikan olevan keino motivoitua kenties ensi kaudelle palaamaan Valkeakoskelle. Oli miten oli, Erwin teki tänään Hakalle kaikki kolme maalia.


Haka pelaa myös Lee Erwinin jatkosta - "Eurokentille pääsy olisi massiivinen asia päätökseni kannalta"
 

Nulikka

Guest
Upeeta Haka, upeeta Valkeakoski! Järkyttävän upea kausi sai ansaitsemansa päätöksen kaudelle. Meidän futispuolen puuhapojat saisivat ottaa mallia, miten hommat tehdään 30km etelämmässä.
 
Ylös