Henrik Haapala

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 275
Missä tämä Haapalan muka varma sopimus on nyt niin varmistunut?
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 459
Tämä itseä mietityttää. Tappara ainakin julkaisi Lehterän ja Ojamäen käytännössä heti yksittäisinä uutisina, kun nimi oli paperissa. Jos Henkalla on nimi paperissa niin mitä tässä odotellaan? Ei se odottelu kausarimyyntiä ainakaan nosta.
Siellä koitetaan tehdä videota mutta naureskeluksihan se taas meni.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Ei kai mikään varmaa ole ennen kuin julkaistaan, mutta uskaltaisin lyödä tosi pienellä kertoimella vetoa sen puolesta, että pelaa Ilveksessä.

Launchin kautta tullee julkaisu tähänkin. Niin voisi kuvitella, kun kerran on kehitetty tuollainen alusta, jossa sponsoritkin saavat näkyvyyttä.

Jos siellä vielä yhtä sopimusta Haapalan lisäksi haetaan, niin tulisivatko sitten samaan aikaan.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 026
Ei vuodet tietenkään ole veljiä keskenään, mutta 21.7.2021 julkaistiin Baptisten pahvi.

Tietysti jos odotetaan esimerkiksi vielä sitä yhtä mahdollista pelaajaa ja painetaan sitten Haapala + toinen pelaaja ja ensi kauden pelipaidat ulos niin kyllä tuostakin jo kovan launchin saa. Toki kova se olisi "pelkällä" Haapalallakin.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Kun saataisiin vielä joukkueen sisälle yhtä kova yhteishenki ja ”kanssapelaajan” kunnioitus/arvostus kuin täällä palstalla niin joukkuetta ei pysäytä sitten mikään.

Onneksi se on kuitenkin tärkeämpää yhtenäisen urheilujoukkueen sisällä kuin nimettömien ja toisilleen tuntemattomien nettikeskustelijoiden yhteisössä :)

Toki niinkin, että suorimmat vittuilut ilman todellista sisältöä ovat turhuuksia. Sellaisiksi en laske esimerkiksi tapauksia, joissa kirjoittaja julistaa jotain kyseenalaista ja saa siihen sitten pikkuisen kipakkaa vastinetta.
 

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 117
Haapala tulee, Lammikko ei tule.

Nyt myös minä olen foorumin virallinen syväkurkku 100%:n osumatarkkuudella.
Voinko jo siis alkaa tulostamaan ja jakelee näitä lappusia?
lataus.jpg
 
Ylös