Ilves Playoffeissa 2022

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Nyt oli kaikki kaivettu esille, mitä uupui! Huikea pelu, huikea yleisö ja mikä voitto!
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 235
Nyt täytyisi jonkun selittää?

Vuosikymmenet hekumoitu Tampere-finaalista ja siitä, kuinka olisi hienoa ratkaista seitsemännen pelin jatkoajalla ja räjäyttää halli. Nyt kun paikallisfinaali on viimein mahdollisuuksien rajoissa kannattajat molemmin puolin toivovat paikallisvastustajan tappiota. Siis mitä ihmettä? Minä ainakin olin Tapparan puolella finaaleihin asti. Jotenkin sitä kuvittelisi, että myös tapparalaiset haluaisivat paikallisfinaalit ja olisivat nyt Ilveksen puolella. Mikäli olen aistinut asiat oikein, ollaan Tapparan kannattajaleirissä tämänkin illan tuloksesta pääosin pahoillaan.

Mehusteltu finaali on kahta Ilveksen voittoa vaille totta. Aivan mahtavaa!
 

Violetti kolmospaita

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
268
Nyt täytyisi jonkun selittää?

Vuosikymmenet hekumoitu Tampere-finaalista ja siitä, kuinka olisi hienoa ratkaista seitsemännen pelin jatkoajalla ja räjäyttää halli. Nyt kun paikallisfinaali on viimein mahdollisuuksien rajoissa kannattajat molemmin toivovat paikallisvastustajan tappiota. Siis mitä ihmettä? Minä ainakin olin Tapparan puolella finaaleihin asti. Jotenkin sitä kuvittelisi, että myös tapparalaiset haluaisivat paikallisfinaalit ja olisivat nyt Ilveksen puolella. Mikäli olen aistinut asiat oikein, ollaan Tapparan kannattajaleirissä tämänkin illan tuloksesta pääosin pahoillaan.

Mehusteltu finaali on kahta Ilveksen voittoa vaille totta. Aivan mahtavaa!
Paikallisfinaalissa on se riski, että väärä joukkue voittaa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
Huomenna SE ryöstö sitten ja Ilves on finaalissa!
 

Violetti kolmospaita

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
268
Eikö urheilun tarkoitus ole herättää tunteita? Siinä niitä saisi koko rahalla. Toki jos elämä pyörii vain jääkiekon ympärillä, saattaapi siinä olla liian paljon käsiteltävää tappion hetkelllä. Aina tulee kuitenkin uusi kausi ja uudet jaot.
Ehkä Tappara menee tunteisiin -slogan oli oikeasti avunhuuto.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 726
Meni huomenna miten meni.. minusta joukkue on pelannut huikean kauden.
Mitään ei tarvitse hävetä ja mitali maistuisi.

Ja jos tepsukka menee finaaleihin, niin todellakin toivon Tapparan vievän 4-0.
Joo parempi voittakoon huomenna. Tämä näytös mitä Ilves nyt esitti tähän kohtaan oli hieno. Ja ainakin itselle on kohtalaisen selvää ettei TPS millään riitä finaaleissa, varsinkaan noilla YV ja AV esityksllä. Taikka muilla kentillä kuin ykköskentällä. Viime vuoden toisinto.

Ei sen puoleen, onhan tuo Tapparan haaste ihan jumalattoman kova kenelle tahansa tässä sarjassa varsinkin tuolla lepoedulla.
 
Ylös