TI 12.4.2022 | Ilves - TPS | 3. Välierä

Status
Viestiketju on suljettu.

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 891
En halua edes miettiä kokoonpanoa huomiselle,, kun olisi edes Parikka ja Lööf takaisin, ehkä ohipelikin voi tehdä hyvää, ainakin "levättiin" tuo yksi peli, tuskin hiki edes tuli. Sairastuvalta pitää saada apuja, ei voida millään antaa materiaalissa tasoitusta, tai sit on taklattava Pärä tai Nurmi klesaksi...(no ei sentään...) Jännittää jo, tietäjät avatkaa kokoonpanoa vähän edes!! Onks se Haapala paskana vai ei, outoja peluutuksia, hyvä, jos nyt on parempi kun jätti pelaamatta.
 

IpAholic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
802
Melko helvetin tärkeä peli sarjan ja koko kevään kannalta. Kyllä mä uskon että sunnuntaista petrataan ja rajusti, mutta voittoon vaaditaan kyllä että rosterissa ei anneta eteen poissaolojen muodossa. Prkl jännittävää odotella kokoonpanoja!
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Kokoonpano jännittää todella paljon. Ilveksen paletin on nähty huojuvan ihan helvetisti heti paristakin poissaolosta, kun ne on vaan sieltä kärkipäästä. Haapala/Parikka/Sebok/Lööf/Langhamer? osastolta ei vaan voi antaa tasoitusta. Beckit, Pullit, Iso-mustat ei vaan oikein riitä näihin peleihin ja Nallikin on turhake nelosta ylempänä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 482
Pudotuspeleissä täytyy pysyä henkisesti kovana vaikka joku putoaa. Pitää olla valmis. Henkisen kovuuden pitää riittää. En kyllä halua nähdä tänään mitään alistumista vaikka siellä olisi Parkkinen maalissa. Kyllä ne kaikki osaavat pelata jääkiekkoa. Eikä kotona kymmenelle tuhannelle kehtaa pelata huonosti.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 944
Kyllä tänään tullaan kulmahampaat esillä peliin. Tää jengi koki sekä runko- että puolivälieräsarjassa niin paljon kasvattavia ja haastavia kokemuksia, etten tohdi uskoa muuta kuin taisteluilmettä.

Se, että riittääkö se, nähdään illalla.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 891
No jospa Tepsiltä putoaisi vaikka Nurmi ja Rodewald, sitten Lajunen ja Ivarsson niin ei varmaan olisi ihan yhtä mahtavaa peliä meitä vastaan, nämä kuitenkin on pakko pelata ja nyt vaan toivoa, että kokoonpano on saanut täydennystä sairastuvalta. Haapalan "terveys" nyt oli ilmeisesti paskaa, tai sit ei todella mahtunut kokoonpanoon, mitä epäilen hyvin vahvasti.. tulis ees pakit ja molari terveenä niin kelpaisi kummasti.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Mietityttää kyllä Vasaran kunto kun jotain Parkkistakin tuotiin tänne...
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 296
Veikkauksella Ilveksen kotikerroin 3.05.
Tulee muutumaan kun kokoonpanot julkaistaan. Toivottavasti ei nyt ainakaan nouse tosta enempää!
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
"Tänään nähdään kaukalossa taklaava ja ihon alle menevä Ilves" -Jouko
 
Viimeksi muokattu:

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Johansson puuttuu, Langhamer maalilla.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 102
Naapurin foorumeilla kerrotaan Lankun olevan maalissa. Simme vuorostaan tipahtanut.

"Johansson tippunut pois, mutta onhan tuo selkeä parannus edellispeliin. Langhamer maalissa, Parkkinen kakkosena."
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 102
"Tänään nähdään kaukalossa taklaava ja ihonalle menevä Ilves" -Jouko
Paree olla..

Minusta on ollut kiva huomata, että meidän YV on pyörinyt todella kivasti näissä kahdessa pelissä ja Av taas hyvin saanut hoidettu Tepsin yv.

Minusta ollaan erikoistilanteissa edellä, mutta 5v5 pelissä pahasti takana. Toivottavasti nyt sitten nähdään parempaa 5v5 peliä-
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Jatkoajasta: "Taitaa olla Johanssonia lukuunottamatta paras kokoonpano. Ellei sitten päivän mittaan tipu porukkaa pois."
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös