KE 6.4.2022 | Ilves - Kärpät | 7. Puolivälierä

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 586
Kärppien kokoonpano:

Julius Junttila - Saku Mäenalanen - Ville Leskinen
Ville Koivunen - Troy Bourke - Juhamatti Aaltonen
Mika Pyörälä - Jesse Koskenkorva - Tuukka Tieksola
Petter Emanuelsson - Arttu Hyry - Aku Räty

Atte Ohtamaa - Axel Rindell
Ludwig Byström - Damir Musin
David Sklenicka - Mikko Niemelä
Taneli Ronkainen

Joel Blomqvist
(Stanislav Galimov)
Topi Niemelän puute iso lovi Kärppien puolustukseen, edelleen Rindelliin tulisi ajaa painetta.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 111
Joo, kyllähän tämä kelpaa. Mielenkiintosta saako Oden (Ja Konna)nyt itsestä enemmän irti tossa nykysessä ykkösessä.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 586
Joni Ikosen aloitusprosentti eilen oli loistava (83,3%), mutta se määrä aloituksia (6) mitä hän otti ei niinkään ollut niin loistava. Mutta sentään voitti niitä.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 506
Tänään se sitten ratkeaa. Ollaanko viimein valmiit ottamaan se seuraava askel seurana eteenpäin ja etenemään puolivälieristä eteenpäin vai katsellaanko tänäkin vuonna vierestä, kun muut joukkueet ratkaisevat mitalien kohtalot?

Kärppien puolella on kokemus. Siellä Aaltoset, Leskiset, Ohtamaat ja kumppanit ovat olleet aiemminkin näissä tilanteissa. Ilveksen puolella puolestaan tämän sarjan paras kotiyleisö ja nuoruuden nälkä. Illalla nähdään, kumpi saa koneestaan tänään parhaan suorituksensa irti ja ansaitsee jatkopaikkansa. Maalivahdeillekin kova painekattila, koska varsinkaan tänään ei ole varaa laskea yhtään helppoa sisään. Se nyt on täysin selvää, että Blomqvistin on jouduttava huomattavasti kovemmille kuin tuossa kahden vuorokauden mittelössä (14 torjuntaa).

Edellisessä pelissä Kärppien hieman pimennossa ollut kokeneempi osasto astui paremmin esiin maalien muodossa, joten tänään toivotaan Ilveksen puolelta samaa.

Ilta näyttää, että onko pelin jälkeen asiaa positiivisuusketjuun vai mennäänkö vähän purkamaan Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa. Se on euforia tai kokovartalov#tutus.

Mutta lopputuloksesta riippumatta on varmaa, että Nokia Arenaa ei tänään hiljennetä.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 715
Voihan olla että juuri IMJ on se puuttuva lenkki jonka kautta saadaan Anttilasta irti se Mörkö joka on maajoukkueessa ollut isoissa peleissä parhaimmillaan. Eikä tarvitse tehdä nyt voittomaalia, riittää kunhan on vain se iso ja ilkeä ja blokkaa ne vedot ja heittelee Aaltosia ja Leskisiä irti kiekosta.
 

Salhoja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
268
Hyvä toi nelosketju, kunhan pysyy pois jäältä. Ite olisin vetänyt kanin hatusta ja laittanut Lancasterin laitahyökkääjäks ja nostanut Gazdan kokoonpanoon. Ois voinu olla sen vedolle käyttöä.
 

Kaunisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
344
Totuuden hetki tänään. Ilveksellä on historiansa kenties mahtavin paikka todistaa, että se on tämän hypen arvoinen. Häviöllä voidaan hävitä paljon enemmän kuin vain mitalipelit. Sillä voidaan hävitä satunnaiskatsojien mielenkiinto, pitkään kannattaneiden usko paremmista päivistä, Ilves-kannattajien orastava positiivisuus, näin muutamia mainitakseni. Voitolla on mahdollista tehdä tästä kaikkien aikojen kevät.

Tänään täytyy pimentää Aaltoset, Ohtamaat ja Pyörälät. He tietävät tämän pelin hengen ja osaavat tappaa pelin. Tänään täytyy olla parasta Ilvestä mitä on tällä kaudella nähty. Ja tähän haluan uskoa, että tästä joukkueesta on siihen! Nyt täytyy tehdä!
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 991
Pitkään kiekkoa ja eritoten Ilves -kiekkoa seuranneena SUURIN ja MERKITYKSELLISIN yksittäinen asia on mielestäni uskallus pelata, ei pelätä! Nyt Ilveksen tulee unohtaa kaikki menneisyyden "haamut" ja mennä nauttimaan ja tekemään parhaansa ihan joka osa-alueella.... pelaajat, valmennus ja huolto!

Katsojista ja kannatuksesta tänään ei jää MIKÄÄN kiinni!
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 996
Niin.. joskus on aina se ensimmäinen päivä, kun kaikki kääntyy. Kyllähän Ruotsissakin tällä hetkellä kirjoitellaan, että miksi taas joudutaan pelaamaan Suomea vastaan, kun niille me hävitään aina. Tämä ei ole tilanne ollut aina.
Ehkä jonain päivänä on asenne.. miten Ilves aina kääntää nämä tiukat sarjat voitokseen.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 905
Pitkään kiekkoa ja eritoten Ilves -kiekkoa seuranneena SUURIN ja MERKITYKSELLISIN yksittäinen asia on mielestäni uskallus pelata, ei pelätä! Nyt Ilveksen tulee unohtaa kaikki menneisyyden "haamut" ja mennä nauttimaan ja tekemään parhaansa ihan joka osa-alueella.... pelaajat, valmennus ja huolto!

Katsojista ja kannatuksesta tänään ei jää MIKÄÄN kiinni!
Juurikin näin. Uskallusta voittaa ja yrittää maalintekoa
 
Viimeksi muokattu:

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 101
Oiskohan se sittenkin perhana helpompi siirtyä vaikka Saipan kannattajaksi täksi kaudeksi.


Siirry vaan mutta ota se 'Sa'-etuliite pois.

Nyt on sitten laitimmaisia tilaisuuksia Ilveksellä lopettaa korpivaellus seuran kaupunkilaisseuraajilta, mutta etenkin niiltä lukuisilta seutukunnissa, etenkin Mouhijärvellä asuvilta, uskollisilta Ilveskannattajilta ja viinakaupanmyyjiltä, jotka ovat tatuoineet pedon merkin pohkeeseensa tai olkapäähän.

Joukkueelle on iskostettava päähän, että Kärpät on profiililtaan heiveröisiä, pitkätukkaisia junnuja, ei niille ole lupa antaa kiekollista hallintaa.
Heti vaan helvetillinen höökä päälle. Parhaiten pysytään boksista poissa kun ei alistuta perässäjuoksijoiksi, en halua tänään enkä huomenna lukea ainuttakaan 'väsynyt' tai 'lamaantunut'-adjektiivia palstalta.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 763
Kyllä se silti pahemmalta tuntuisi kun tippua nyt

Varmasti tuntuu pahemmalta hävitä finaalien game 7 kuin puolivälierien. Finaaleissa häviäminen kuitenkin kasvattaa enemmän joukkuetta. Pettymyksiäkin vaaditaan yleensä siihen että joukkue oppii voittamaan, finaaleissa häviämällä saat kuitenkin myös kokemusta voittamisesta. Tappara oli ennen vuoden 2016 mestaruuttaan kärsinyt kolme karvasta finaalitappiota, mutta voittanut myös kuusi playoff-sarjaa. Rungolla oli siis kokemus siitä mitä on hävitä mutta myös mitä on voittaa, niillä avuilla se sitten käänsi finaalisarjan 2016. Ilvekselle tappio tarkoittaisi ettei vieläkään ole kokemusta oikeasti voittamisesta.
 

Tossuhöntsä

Rivipelaaja
Viestejä
51
Koska olen aivan heleti* taikauskoinen otan tänään halliin mukaan emännän serkun..(emännän lisäksi) tämä serkku on Oulusta..muuttanut viime syksynä Tampereelle..olen vienyt hänet kolme kertaa peliin täällä ollessa..(Ilves-Hifk)(Ilves-Kärpät) ja eka puolivälierä.. noissa kaikissa voitto,joten tänään serkku halliin..
 
Ylös