Ilveksen ottelutapahtuma

KissaKala_

Luottopelaaja
Viestejä
3 857
Kaksi liian vähän niin ymmärsin
Voihan se tosiaan sitten olla. Jännää, jos tuollaisesta jäänyt kiinni. Ainakin Winnipegissä on käytössä kahdeksan projektoria, mitä nyt pikaisella vilkaisulla löysin. En tiedä, miten muuten homma toimii NHL:n puolelle, mutta siellä ainakin projisointi toimii todella hyvin, mitä nyt olen nähnyt videoista.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 516
Lapsiin? Vai setämiehiin..? :D Omasta mielestä täysin turha osuus jonka voisi hyvillä mielin heittää romukoppaan.
Kyllä tuosta tuntuvat ainakin pienet tytöt pitävän, aina silloin tällöin näkee jonkun lapsen siellä portailla tanssimassa heidän kanssaan. Minun puolestani toki turha osuus, ei harmittaisi yhtään jos tätä ei olisi, mutta ei toki hirveästi haittakaan.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 991
Lapsiin? Vai setämiehiin..? :D Omasta mielestä täysin turha osuus jonka voisi hyvillä mielin heittää romukoppaan.
Joo ja ei. Varmasti pienille tytöille myös tuo kivaa, saattavat varsinkin tuosta toisen erätauon esityksestä tykätä. Ja tuo on yksi juttu millä nuoria tyttöjä saa peleihin.
 

jorkkila

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
707
Eiköhän sen pitäisi riittää että kuuntelee mitä siellä kannattajapäädyssä on meneillään.

Ammattimainen tapahtumatuotanto ei toimi ihan noin. Ymmärrän kyllä mistä lähtökohdasta tätä katsotaan, mutta jos halutaan että kokonaisuus on ja pysyy ammattimaisena (kuten ehdottomasti pitää) niin silloin ei voi olla täynnä ”kattellaan sit” kohtia.

Asiat ja spotit lyödään jonoon paljon ennen kuin ne yleisön korviin kajahtaa. Tuo homma ei ole niinkään anna tilaa spontaanille reagoinnille. Puhumattakaan sitten ns. pakollisista mainos yms. yhteistyökumppani spektaakkeleista.

Pitää myös muistaa, että luurit päässä ja seuraavien raitojen äänitasoja säätäessä ei aina ehdi kuuntelemaan mitä fanikatsomossa meneillään.
 

mindfcuk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
580
Minua ei haittaa Leaders Leaguen esittely tai tanssiminen, eikä Ipa tai Ipan esittely, mutta ne arvonnat ja haastattelut... Hävettää ihmisten puolesta. Siinä, kun toinen huutaa kysymystä vieressä ja se tulee 400 ms myöhässä ämyreistä, on todella vaikeaa saada selvää kysymyksestä. Eikö näitä voisi vain antaa ja kuvata vaikkapa peukunnostot? Itse vielä istun rivin päässä, joten saa aina jännittää matsissa kolme kertaa, sattuuko osumaan omalle kohdalle.
 

Mooses

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
Nuo arvonnat ja huonot kysymykset voisi tosiaan jättää pois. Ei yhtään mitään lisäarvoa ottelutapahtumaan. Ihan sama vaikka niistä pari markkaa Ipan pussiin tuleekin. Myötähäpeä nousee pilviin, kun niitä joutuu katselemaan ja kuuntelemaan.
 

Aikapommi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285
Noi arvonnassa voittaneiden haastattelut (ja playoffbussin...) voisi jättää heti pois. Olisi edes vain joku onnittelut - kiitos -tyylinen, mutta miksi ne kysymykset pitää olla vielä jotain typerän monimutkaisia onko teillä kahvinkeittorutiineja, mikä on päivän paras kahvihetki -tyylisiä.
 
Ylös