Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Kärpät 17.1.2022

Luottopelaaja
Viestejä
1 872
Eikö pelaajat tajua tilannetta kun keskittyminen ylivoimassa vai mikä juttu?
Luulisi ainakin sen kuudentena jäälle tulevan tietävän tilanteen ja voisi kertoa sen muillekin, jos nämä ei jostain syystä tajua, miksi jäällä on ylimääräinen mies, joka ei kuulu ko. ylivoimaviisikkoon.

Puujalka

Viestejä
2 904
Katotkohan sää nyt jotain kolme vuotta vanhaa nauhotetta?
Meidän veskalla kaksi ”torjuntaa” ja erä oli kärppien?
Joopa joo, Ilveksellä 11 täyttä vetoa eikä yhtään lerppua paskaa? Kyllä Kärpät vei, mutta ei ne maalintekopaikoille pääse, Ilves on niin lähellä maalintekoa. Toki en tiedä, mutta ehkä 6 minuuttia ylivoimaa voi vähän vääristää??

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 052
Pelin taso kyllä laski toiseen erään ja Kärpätkin pääsi peliin mukaan. Ilves sössi kaikki YVnsä huolella, toivottavasti ei kuitenkaan ratkaissut peliä.

Ampukaas sille Galimoville yläpesään... sinne uppoa 100% varmasti.

Keltavihreä

Viestejä
4 914
Tämmönen samanlainen tilanne oli joskus alkukaudella. Melkeen minuutin verran pyöritettiin 6-4 yvtä ilman laukauksia. Eikö pelaajat tajua tilannetta kun keskittyminen ylivoimassa vai mikä juttu?
Näin oli Joo. Kuvittelin, että tähän on puututtu. Pidin itsestään selvänä, ettei niin typerästi voida toistamiseen tehdä. Näköjään voi. Ei pitäisi olla edes mahdollista mitenkään tällä tasolla.

Puujalka

Viestejä
2 904
Tasakentällisin torjunnat 2-9...
Joo, Zherenkon torjunnat oli kuulemma "torjuntoja", Galimovilla mun mielestä ihan 1-2 kunnon torjuntaa. Katsokaa pelin taakse, Kärpät vei, Ilves sai erän loppuun kiinni. Nyt hyvää jatkoa tähän, maali, kaks, tiukka puolustus ja molse hoitaa loput.