Petri Kontiola

weini

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
440
Tuntuu, että luottaa liikaa taitoihinsa. Toimi silloin joskus kun oli kuntoa ja nopeutta enemmän. Nyt näyttää enemmän aikoja sitten uransa lopettaneelta jäähdyttelijältä, jota joku 3 divarijoukkueen huoltaja on pyytänyt kentälle koska muuten joutuisi perjantai-illan pelin vetämään vajaalla kokoonpanolla.
Toivottavasti keväällä on kunnossa vielä kerran.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 212
Konnalla on nyt pakkovikaa ja se korjaantuu kun muiden palaset loksahtaa. Kevään kurnuttaja!
 

Ilvua

Luottopelaaja
Viestejä
1 394
Mitäköhän helvettiä nyt taas..
Joo, antoi tänään muutaman huonon/harhasyötön, koska ”neppaili”
Toinen jäähykin tuli ihan tyhjästä, kun kaveri kyykkäs jo ennen osumaa. Meneehän siinä hermot.
Otti aloituksia hyvin. Kovaa vääntöä oli tänään, ja luulen tai ainakin toivon, että paranee vielä.
ps.Oli kultapotta päässä
 

Val76

Luottopelaaja
Viestejä
1 009
On kyllä aika turhan päivästä kitinää täällä.
Älä, pistää oikein nauruksi. Luottoa ja mahdollisuuksia ei anneta, viimeisetkin itseluottamuksen rippeet pitää yrittää tuhota arvostelemalla töykeästi.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 268
Heidän ketjunsa peliään vai joukkueen peliä?
Taisi sanoa että ei ole joukkue vieläkään ihan siinä iskussa kun toivotaan mutta voittoja tulee silti. Tämän jälkeen kehui joukkueen tunnelmaa ja sitä että kaikki otetaan huomioon ja on hyvä olla. Timonen tähän sanoi että jo pelkästään tuollainen hyvä fiilis joukkueessa tuo voittoja vaikka peli ei aivan kunnossa olisi.

Kannattaa kuunnella vaikka muuten ei Kimanttia nappaa, nuo haastattelut ovat melko rentoja juttuja ja Konna kertoo Venäjän kokemuksiaan myös.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 267
Ja tulos näkyy taululla. Mitä se olisi, jos peli olisi kunnossa? Konna taitanee vähän liian vaativa olla, vaikka perää hänen sanomassaan onkin.
Voittajat on vaativia. Ne ei aina oo mukavimpia tyyppejä, mutta usein ne saa kaverit ympärillä tällä vaatimustasolla suorittaan paremmin.

Lisätietoja Michael Jordanilta.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 259

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
5 810
En nyt Konnaa liikaa parjaisi. On joo, alisuorittanut odotuksiin nähden, mutta on kuitenkin Ilveksen tehokkain hyökkääjä ja veikkaan, että pitää tuon tittelin kauden loppuun asti.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 498
Konnalta tarvitaan nyt yksi sellainen "Balumainen" ilta, kun takoo jotkut 2+2, 1+3 tehot taululle. Mies elää tehopisteistä, tuollainen varmasti saisi Konnan itseluottamuksen palautettua. Mitä tulee joukkueen tehokkaimpaan hyökkääjään, niin taitaa Joni Ikonen olla sellainen peliaikaan suhteutettuna. Ei ole kuin pisteen Konnaa perässä, vaikka on ison osan pelannut nelosketjussa. Supi tulee varmasti vielä haastamaan nämä miehet sisäisen pörssin voitosta.
 
Ylös