Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Eetu Mömmö on TPV:n kasvatti, v. 2002 syntynyt hyökkääjä-laituri, joka on kuulunut myös poikamaajoukkueen kokoonpanoon.

Viimeksi muokattu:

Pyykinpesukone

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
470
Eipä taida olla Ilveksen, vaan TPV:n kasvatti. Siirtýi sieltä pari kolme vuotta sitten Ipaan. Ulkomaille kannattaisi hänenkin lähteä mahdollisimman nopeasti.

Viestejä
5 242

Ok, seison korjattuna. En kyllä nyt vielä hätäilisi minkään ulkomaiden kanssa, kun Ilveksen avauskokoonpanoonkin on tällä hetkellä matkaa. Se on toki Eetulle tulevalle kaudelle sopiva tavoite ja saa nähdä, mikä on lopulta pelipaikka.

Mömmöhän tosiaan valittiin juuri taas U19-maajoukkueeseen ja oli viime kaudella liigapeleissä minusta valmiimman oloinen kuin vaikkapa verrokeista Raittinen.

Viestejä
5 242
Onkohan Eetu pettynyt, kun viime kaudella iski kauden avauksessa hatun ja nyt vain kaksi?

Pika1

Viestejä
2 666

Viikonpäästä olis HJK vastassa. Vois hatun pistää klubin verkkoon sitten.

Viestejä
5 242
Nyt Ilveksessäkin kuultu asiasta. Upeaa toki Eetulle, mutta on tämä melkoista. 32 matsia kotimaista ja viiden vuoden lapulla Italiaan, toivottavasti sitten oikeasti pääsee jossain pelaamaankin. Ja hiljaiseksihan tämä vetää, kun tämän jälkeen kahden maalin Miettunen johtaa Ilveksen maalipörssiä ja rosterissa on ylipäätään kuusi pelaajaa, jotka ovat tehneet tällä kaudella maalin.

Lonkki

Rivipelaaja
Viestejä
86

On aika yllätävän synkkä tilanne kyllä Ilveksellä. Rosteri on todella ohut.

Lima

Viestejä
905
En tiedä miten menee tässä Mömmön tapauksessa, mutta yleensä uusi seura haluaa julkistaa sopimuksen ensin.

Viestejä
5 242
Vilkaistaanpas vähän Mömmönkin kauden sujumista Italian maalla. Pelaa siis U.S. Leccen akatemiassa nuorten Primavera1-liigaa ja siirtonsa jälkeen on pelannut siellä viidessä matsissa tehden yhden maalin SPALin verkkoon 1-5-tappiossa (video alla, maali ajassa 0:30, hyvin "mömmömäinen" osuma).
Lisäksi tietysti maaotteluissa ollut vakionaama, U21-karsinnoissa teki maalit molemmissa Viro-otteluissa.

Mömmö pelasi ensin kahdessa matsissa isot minuutit, sitten oli jotain loukkia ja hetken sivussa. Palasi kentille lokakuun lopussa taas isoille minuuteille kolmeen matsiin, mutta tuon SPAL-kylvetyksen jälkeen seuraava matsi meni penkillä ja yhdessäkään joulukuun neljästä matsista ei ole ollut rosterissa ja samalla Lecce on vajonnut sarjassa alemmas. Mömmö sai syksyllä myös 43 minuuttia aikaa cupissa Laziota vastaan.