Trevor Mingoia Ilvekseen 2021-20XX?

Status
Viestiketju on suljettu.

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 830
Vaikka Mingoian heitti ilmoille naapurin trolli, niin tuollaisen leikkauksesta toipuvan kaverin hommaamisesta ei toivottavasti ole perustettu tällaista arvuutteluketjua. Se olisi jo vähän liian noloa.
 

dorsku

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
671
Kyllähän Mingoia olisi ihan helvetin kova haku ja hauiksen näyttö. Leikkaus oli jo tammikuussa, ei mikään tuore juttu. Pelaisi varmasti muissa sarjoissa ilman loukkaantumistaan.
 
  • Tykkää
Reactions: OTP

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 792
KooKoon uutisessa tällä kaudella:

"KooKoo-hyökkääjältä on löytynyt vamma, joka vaatii leikkaushoitoa.
KooKoon hyökkäysosasto sai kuulla ikävia uutisia, sillä laitahyökkääjä Trevor Mingoian, 28, kausi päättyy leikkauspöydälle. Hyökkääjä on jo pidemmän aikaa pelannut puolikuntoisena.
– Valitettavasti Trevorin vaivat ovat äityneet siihen pisteeseen, että ne vaativat leikkaushoitoa ja lääkäreiden mukaan toipuminen kestää vähintään kauden loppuun asti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.
KooKoo kiittää hyökkääjää menneestä ja toivottaa pikaista paranemista."

Jos kaveri paineli tällä kaudella 21o 7+16, niin olisi kiva nähdä mitä ehjällä olkapäällä tapahtuu :D Liigassa kahteen kauteen 0.88p/o.

Toki en usko kyllä, että Mingoia on kyseessä tänään.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 673
Mingoia oli Pressin ohella pelaajia, ketkä jäivät koronan vuoksi "jumiin" Liigaan. Kummankin piti jo täksi kaudeksi siirtyä rahakkaimmille pelikentille, mutta korona muutti suunnitelmat.

Huhun laadusta johtuen ei viitsisi edes kommentoida, mutta ainakaan ilman tuota loukkia, niin Mingoia ei Liigaa edes miettisi.
 

dorsku

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
671
Kun mikään ei riitä. Haetaan mieluummin arpoja Tshekistä tai farmiliigoista, kunhan vaan loukkaantumishistoria näyttää nollaa edeltävän vuoden ajalta.

En usko Mingoian meille päätyvän.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Samankaltaiset ketjut

Ylös