Ilveksen nykytilanne

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 727
Onhan huikeesti Jalo ja kumppanit vetäny vihkoon tän kauden. Kunnon flow saatiin tapettua tän kauden perseilyllä. Onneks Spora perseraiskaa tän jengin. Ps. Näillä mennään
Onneksi tällä kulukuurilla ja saamattomuudella saadaan kova hype areenakauden myynnille.
Kun jaksetaan vielä pari kuukautta kyntää niin nämä molari/ sentterisäästöt palkitaan
Kesän ja syksyn mittaan.
Samaa puuhastelua vuodesta toiseen.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 735
Tämä kausi on totaalinen epäonnistuminen. Joukkue kasattiin sen varaan että NHL tai AHL ei ala ja saadaan pitää lainat koko kauden. No sitten se alkoikin ja yllätettiin koko organisaatio housut kintuissa. Jos joku B tai C suunnitelma oli, ei siitä ainakaan mitään tolkkua ole saatu. Hankinnat meni täysin vihkoon. Joukkue on menettänyt ammattiylpeytensä, fokuksensa ja intohimon. Myrrällä ei ole kunnon otetta joukkueeseen. Mutta kyllä tuo Sepän höpöttelyt kaikista pahimmalta tuntui. Eikö voi vain myöntää että ei riitä, haluttaisiin kyllä hankkia pelaajia mutta ei ole massia. Pitääkö muka lähteä tuollaisen mutkutteluun ja väittää mustaa valkoiseksi että kyllä tämäkin joukkue on aivan tarpeeksi hyvä? Että tavoite on kuuden joukossa mutta penniäkään ei olla sen eteen enää valmis investoimaan. Kyllä tulee liikaa vanhan johdon puheet mieleen kuinka menestys on aina jossain tulevaisuudessa ja puheet oli komeat mutta tekoja ei sitten sen eteen tullutkaan.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 391
Olis hieno nähdä päivitetty Ilveksen tavoite ja visio. Strategiaa ei taida olla, ainakaan siitä ei ota selkoa.
Olisko semmonen että näytetään tää kausi huonolta ni voidaan uros areenalla yllättää.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 023
Parempi olisi kaikille, että koko hoito menisi konkkaan. Eipä olisi mielipahaa. Vois keskittää elämänsä johonkin, josta tulisi edes kohtuullisen hyvä mieli.

Tätä nykyistä kurjuutta ei kyllä kestä yhdessä koronan kanssa. Pakko on keksiä jotakin muuta.
 

Paatelainen

Guest
Taso on nyt mitattu ja se ei ole häävi. Sarjataulukko mairittelee edelleen Ilvestä vaikka syöksykiidolla on tultu alas. Suunta on vieläkin alaspäin vaikka ei niin jyrkästi kuin aikaisemmin. Onhan tämä häpeällisen surkea kausi, ja vain ihme pelastaa Ilveksen. Täydellinen epäonnistuminen Jalolta, Koskelalta ja tietenkin joukkueelta toistaiseksi.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Harmi2; Kun mistään maailmankolkasta ei löydy koronatonta sentteriä.

Ulan-Batorista Mongolian Jurtta-liigasta löytyisi, mutta Ukrainan tilanne estää ilmasillan.

Valitettavasti Ilves antaa liikaa tasoitusta juuri niissä ilmaisissa asioissa, joihin köyhän seuran pitäisi panostaa. Esimerkiksi pelitavan pitäisi olla Liigan paras, jos näillä resursseilla operoiva seura mielii voittaa mestaruuden, mutta tupsukorvilla se on Liigan huonoin.

Suurin epäkohta on kuitenkin organisaatio. Kale Kummolan olisi pitänyt toimia varoittavana esimerkkinä siitä, että yksinvaltiaan ympärille valikoituu väistämättä keskinkertaisuuksia. Ilveksellä urheilutoimenjohtajana on jees-mies ja valmentajana nöyrä käsityöläinen, joka antaa nöyryyttää itseään tavalla johon monikaan valmentaja ei alistuisi.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 591
Ilves oli kevyesti 2010-luvun paskimpia liigajoukkueita (runkosarjasijoitus 10.6, mutta sitä hämää "nousijat"). Vielä viime vuosinakin on kaikenmaailman shalalalaaa kommentteja jostakin kuulunut. Mestiksestä Liigaan nousseet "uudet" joukkueet on kuitenkin mennyt meistä jo ohi. Niin monella mittarilla. NHL-lainojen apu sokaisi. Sportin ja KooKoon rostereissa on paljon jo kykynsä näyttäneitä kokeneita pelaajia ja aiempinakin kausina ollut jo Keräsiä ja Strömwalleja. KooKoo on selkeämmin hankkinut kovempia pelaajia, muttei illan vastuksen, Sportinkaan riveissä joojoo miehiä ollut: Keränen, Asplund, Vauhkonen, Talaja, Keränen, Partanen, ... Pelkästään joku Turo Asplund on 227 pojoo Liigassa tehnyt, Vaukonen 199, Keränen 354, toinen Keräne 194, jne... 2 kpl kokenutta veskaria ja valmennuskin kokenut ja menestynyt. Ilves on kasvattijoukkue, liigajoukkueen sijaan. Ehkä muutama hyvää junnuscouttausta sokas ja NHL-rahat houkutteli liikaa? Kokeneiden jo tasonsa osoittaneiden pelaajien kohdalla täällä on ollut hiljaista. Liikaa "nuorta potentiaalia". Jos pelaajisto on kokematon, niin ehkä valmentajan pitäisi olla kokenut? Luotin itsekkin Myrrän tarinaan. Miehen reagointi ja lehdistötilaisuudet on kuitenkin laittanut epäilemään miehen otetta ykkösenä nyt, kun ei kulje.

Uudelle areenalle mennessä kannattaa koittaa toista taktiikkaa. 2 ekaa kenttää kannattaa täyttää jo EHT-tasolla meritoituneilla pelaajilla. Kokeneet veskat ja lähiaikoina menestynyt valmentaja. Sama pelikenttä ja talousalue, kuin Tapparalla. Miksei onnistu? Onko vika pelaajien ja valmentajien sijaan ylempänä? Omistajahan jo vaihtui. Miksei rahaa kuitenkaan löydy? Mitä ne on ne puheet vallasta, sen halusta ja käytöstä? Valta sille, kellä on liitua piirtää. Unohdetaan kaikki vanhat jutut, yli 20v aikaa ei kannata miettiä. Keulahahmoina ei ole joka hommassa AINA pakko olla 80-luvun mestaruuteen linkitetäviä persoonia.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 727
Itse ajattelem yhä että myrrä osoitti viimekaudella ja syksyllä olevansa laatuvalmentaja jonka pelitapa ja sapluuna toimii. Tuona aikana homma toimi ilman ensimmäistäkään notkahdusta.
Ei voi olla sattumaa että pelillinen romahdus tapahtuu samaan aikaan kun lainat lähtee ja joukkuevaihtuu totaalisesti.
Vielä kun tulijat olivat mestistasoa ja suuri osa todella hidasjalkaisia pelaajia.
Pidän sataprosenttisesti kiinni siitä että romahdus on utjmme käsialaa.
Lainapelaajat olivat virhe.
Jälkiviisaana voi sanoa että sport ja kerho ovat esimerkkejä miten olisi meidänkin pitänyt kauteen lähteä.
Syksyllä ei voiteta mitään.
 
Ylös