Positiivisuusketju

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 899
Tärkeä voitto, todella tärkeää Järventie hienot osumat ja imuroinnista huolimatta myös todella tärkeä voitto Kolppaselle.

Imuroinnista huolimatta Kolppanen oli parempi kuin virkaveljensä.
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
798
Ilves oli tänään erittäin hyvällä asenteella ja jalalla liikkeellä. Ilves hallitsi kokonaisuutena 2/3 koko pelistä ja se ei voinut olla pelkästään näätien huonoutta. Lauantaina tulee satavarmasti 3 pistettä jos meidän mokke vähänkin onnistuu.
 
Viimeksi muokattu:

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
7 299
Ilves oli tänään erittäin hyvällä asenteella ja jalalla liikkeellä. Ilves hallitsi kokonaisuutena 2/3 koko pelistä ja se ei voinut olla pelkästään näätien huonoutta. Lauantaina tulee satavarmasti 3 pistettä jos meidn mokke vähänkin onnistuu.

Myös ensimmäisessä Kärppä-pelissä voitettiin erät 2-1.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
Kyllä se vain 21. kerta toden sanoo! Noin kauan piti odottaa että Ilves otti suoran voiton Mannerin Kärpistä eikä maestrokaan ollut itse vaihtoaitiossa asiaa todistamassa. Vaan kyllähän se paremmalta maistuukin. Nyt sitten vain tuo Kärppien vierasvoittojen putki poikki tiistaina.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Ilveksellä on ollut nyt kaksi peliä putkeen voittava kassari.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345

Blackhawk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
943
Päivän ainoa positiivinen Ilves-juttu. Sain tänään mun monta vuotta kateissa olleen keltaisen Ilves-pyyhkeen takaisin! Oli jäänyt kaverin luokse saunaillan jälkeen ja oli vaan jäänyt palauttamatta. Siinäpä ne sitten tältä päivää olikin!
 
Ylös