Joni Ikonen

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 730
Luulisi että Ilveksen tarkan markan politiikalla ei oikeasti ole varaa näihin huteihin, ellei Joni sitten ole Kelan täyspäiväisesti Kelan liksoilla.

Niin tuskin Ilveksen vakuutuslääkärit ovat Ikoselle pelilupaa/vakuutusta antaneet, joten tiedä sitten maksaako Ikonen Ilvekselle tällä hetkellä juuri mitään.

Vakuutuksien puolesta Ikosen kuntoutuksen pitäisi mennä Kalpan piikkiin.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 596
Eikö ikonen ole ollut jo pariin otteeseen jäälläkin?
Erikoiselta vaikuttaa koska omin sanoin piti olla kunnossa kun kausi alkaa ja siitäkin on nyt menty arviossa puoli vuotta eteenpäin.

Ilmeisesti ennen joulutaukoa oli reeneissä mukana. Jos joku reenejä käy seurailemassa, niin kiva olisi tietää pystyykö edelleen käymään jäällä vaikkei pelikunnossa vielä hetkeen olekkaan.
 

Emmett_Brown

Luottopelaaja
Viestejä
1 676
Vaikea uskoa että näin pitkän saikutuksen jälkeen Jonista on miksikään messiaaksi. Itse olisin tyytyväinen jos pääsisi vielä Liiga-tasolle kunhan toipuu.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 314
Voi voi, kyllä on surkea saldo urheilujohdolla näiden varsinaisten hankintojen osalta kaudeksi 2020-2021. Roman, Vartiainen ja sitten tämä Ikonen, jota ei taideta nähdä luistimilla ollenkaan. Ikosen saikku venynyt nyt jo niin pitkäksi, että vaikea uskoa kaverin olevan liigatasoa vielä tällä kaudella vaikka sattuisi jäälle pääsemäänkin.

Toivottavasti tämä case saadaan jotenkin niin hoidettua, ettei Ilves maksa täysimitaisena kauden liksaa siitä, että kundi polkee kuntopyörää.
 

Deleted member 1878

Guest
Ikonen nostaa sen palkan mikä sovittu on, eikä Ilves sille mitään voi, koronan varjolla voisi tietysti lomauttaa, paitsi taitaa olla niin että sairaslomalaista ei voi lomauttaa. Jokatapauksessa Ikosen kanssa otettiin tietoinen riski, ainakin osin on paska tuulettimessa, mutta 21-22 kausi kaiken muuttaa voi. Miinukset hankinnasta, nyt vain suoraselkäisesti kärsitään tappiot ja pyyhitään jäljet, Tillu on tehnyt paljon hyvää, virheitäkin tulee, se on inhimillistä. Tuomittakoot mutta jätettäkööt naulitsematta.
 

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 117
Ikosen haastattelu Aamulehdessä maksumuurin takana.

Joni Ikosen syksystä tuli synkkä – Nyt Ilves-hyökkääjä on toiveikas: ”Kun palaan, vedän heti täysillä”

Tässä ne pääkohdat jutusta:

"Jääkiekkoilija Joni Ikosen syksy ja alkutalvi ovat kuluneet ristiriitaisissa tunnelmissa. Ilves-pelaajalla on kova hinku pelaamaan, mutta polven kuntoutus kestää piinaavan pitkään. Juuri nyt näyttää lupaavalta.

– Uskallan sanoa ääneen, että tuntuu hyvältä ja pääsen pelaamaan, Ikonen tuumaa maanantaina."

"– Siinä syksyllä tuli vielä askel taaksepäin. Nyt olen ollut paljon jäällä ja vahvistanut jalkoja. Välillä olen ollut jo joukkueen mukana."
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 284
Uskon siinä vaiheessa,kun näen.

Tuossa linkki 7 kuukauden takaiseen juttuun samassa lehdessä,jossa Ikonen "uskaltaa sanoa ääneen" olevansa jo sillä hetkellä pelikunnossa:

 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 730
Pelätään pahinta ja toivotaan parasta. Toivottavasti Joni näyttää meillä pitkää nenää jahka joskus palaa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Peruspessimisti sanoo, että tosta on valovuosi pelaavaan kokoonpanoon... ja että messiaaksi, niin siihen avaruus ei riitä ;)
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 213
Uskon siinä vaiheessa,kun näen.

Tuossa linkki 7 kuukauden takaiseen juttuun samassa lehdessä,jossa Ikonen "uskaltaa sanoa ääneen" olevansa jo sillä hetkellä pelikunnossa:

Oliskohan tuon jutun jälkeen tullut takapakkia ja uusi operaatio?
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
991
" Isäni (Juha Ikonen) ura loppui aikoinaan samantyyppiseen polvivammaan kuin mistä olen itse kärsinyt "

Ei tuokaan nyt hirveästi luottamusta lisää kun perinnölliset tekijätkin joutuu ottamaan sairauksissa/rakenteellisissa tekijöissä huomioon.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 078
On pojalla varmasti intoa, jos vielä joskus kehiin pääsee. Tuskin malttaa lainata kiekkoa ekoissa peleissä kenellekään.
 
Ylös