Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Simma

Luottopelaaja
Viestejä
1 284
Itellä alkanut kyllä toivonkipinä kytemään, että ehkä tässä pikkuhiljaa otetaan järkeä käteen tän koronan kanssa. Joko tieto siitä on lisääntynyt tai sitten se on muuttunut vähemmän ärhäkäksi, mutta näyttää siltä että ennen rokotetta riittää että vetää maskit lärville julkisilla paikoilla niin homma toimii. Kunhan pikkutytöt ei taas ala panikoimaan ja pistä karanteeneja päälle eri paikkakunnille niin kausihan saattaa jopa jatkua normaalin pituisena :eek:
Pikkutytöt?
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Tällä hetkellä Euroopassa ollaan vielä kaukana kevään sulkutilanteesta, mutta koko ajan rajoituksia tulee lisää. Oxfordin yliopiston indeksin mukaan kovimmat rajoitukset ovat tällä hetkellä Irlannissa (61 %.) Seuraavina Espanja, Italia, Hollanti, Tanska ja Serbia (n. 50 %.) Suomen lukema on 32 %. Mielenkiintoista on, että paras tautitilanne tällä hetkellä on Norjassa, jossa on vähiten rajoituksia (19 %.) Siellä rajoitukset kohdistuvat Osloon, jossa tartuntoja on yhtä paljon kuin Helsingissä. Muualla maassa rajoituksia päin vastoin höllennettiin lokakuussa. Tarvitsee toki huomioida että tartunnat saattavat näin ollen kasvaa viiveellä. Norjan esimerkki kuitenkin osoittaa Suomen hallituksen olevan oikealla tiellä siirtäessään vastuuta alueille ja kunnille, koska se mahdollistaa paremman tapauskohtaisen reagoinnin. Vaikka oppositio on tästäkin "tyttöjä" arvostellut.

Halla-ahon mielestä päätösvallan jakaminen alaspäin on keino, jolla hallitus voi syyttää muita omista epäonnistumisistaan. Kannattaa muistaa tämä Mestarin kanta, kun seuraavan kerran tekee mieli syyttää "tyttöjä." Kokoomus taasen vaatii tiukempia rajoituksia, mutta vastustaa kaikkia tiukennuksia. Eli kävi niin tai näin, populisti-Petteri pääsee syyttämään hallitusta. Kannattaa muistaa tämäkin, kun seuraavan kerran tekee mieli "tytötellä."
 
Viimeksi muokattu:

Suurustettu Laatikko

Luottopelaaja
Viestejä
1 762
Brooks, kyllähän sosialistihallitus väistelee vastuuta tällä hetkellä, siitä ei päästä mihinkään. Ja sinä maalitat, et edelleenkään ole vastannut siihen toisen ketjun kysymykseeni.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Brooks, kyllähän sosialistihallitus väistelee vastuuta tällä hetkellä, siitä ei päästä mihinkään. Ja sinä maalitat, et edelleenkään ole vastannut siihen toisen ketjun kysymykseeni.
Arvon Suurustettu Laatikko, jäsen Brooks saa vastata tai olla vastaamatta viesteihin. Älä nyt jaksa jahdata näillä politiikkaan liittyvillä kysymyksillä toisiin ketjuihin.

Ehkä ketjun aiheeseen liittyen ärsyttää se, että tälläkin foorumilla mennään jo ketjusta toiseen vasemmisto vs oikeisto -meiningillä. Kaipaan niitä aikoja, kun pahimmat henkilöön menevät kommentit olivat käskeä joku takaisin porkkanamaalle.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 702
Jos oikein ymmärsin, niin valta määrätä rajoituksia on AVI:eilla ja nämä delegoivat kunnille tai tarkemmin katsoen vastaavalle tartuntatautilääkärille harkintavallan siitä minkälaisia rajoituksia on syytä paikkakunnalle laittaa. Eihän siinä mitään järkeä ole että jäähalli suljetaan Tampereella jos Orivedellä pidetään jotkut kotibileet ja sieltä 30+ tartuntaa ja koko Pirkanmaa katsotaan leviämisalueeksi.

Siitä että AVI:eissa on sen verran järkeä päässä että osataan katsoa ja tulkita lukuja ja toimia niiden mukaan en ala Valtioneuvostoa kiittelemään. Ei kai tässä maassa demokratia niin heikoissa kantimissa ole että siitä pitää erikseen kiittää että toimii kuten laki määrää ja tarkoitus on.
 

Hepulina16

Luottopelaaja
Viestejä
1 322
Me taas oltiin ajamassa kohti hakamettää, kunnes ihmettelin neljän jälkeen, että miksi Funilta ei tule kiekkolähetystä. Sitten puoliso vilas kännykkäänsä ja sanoi, että peli alkaa 18:30! Ei muuta kuin nokka takas kohti kotia ja tunnin päästä uudelleen liikenteeseen.
 

Pas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
602
Perseen perse, millasta hommaa tämäkin on! Kenen pään mää nyt siihen patsaaseen veistelen, mitä oon Myrrälle koittanu sorvata? Pitääkö siitäkin tehdä nykymuodilla moduulirakenteinen ja varastoon jo valmiiksi useampi eri vaihtopää?
 

RajamäenEki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
508
Ei ny sinänsä pahaaoloa mutta sfwiduddaa. Ei tietä pitkässä juoksussa hyvvää vaikka voittaa nordiksella ja tapsun jo kotona tulee kuokkaan joltain ässiltä ja spåralta.. Jokella on hommia..
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 543
Pelataan tämän vuosituhannen parasta lätkää ja esim Maccelli - Hayton - Järventie kenttä on taitotasoltaan ja pelinopeudeltaan sellainen, että luultavasti muistetaan vielä vuosien päästä. Sarjasijoitus on jaettu ykkössija. Rosterissa on jo nyt nähty 11 omaa kasvattia (Kolppanen, Thomson, Välimäki, Suomi, Järventie, Koppanen, Nalli, Ikonen, Antonen, Lepaus & Meskanen). Ja junan tuomistakin moni on jo komean määrän Ilves paidassa pelannut (Peltola, Parikka, Ruotsalainen, ...).

Kaikesta tästä ja koko 2000-luvun kestäneestä via dolorosasta huolimatta Ilveksen kotipelien yleisökeskiarvo on vain 2963. Nyt jos koskaan tuki olisi tarpeen. Kausi tulee kaikilla joukkueilla olemaan haastava, joillakin luultavasti katastrofaalinen. Maskit päähän ja halliin.
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 161
Dostyn lähtö, Kolppasen ja Ondrej Romanin peluuttaminen lauantaina sekotti ylivoiman, alivoiman, tasavoiman ja voiman, lisäksi viisikkopeli on perseestä, Meskasen pitäis olla viltissä, Kolppanen avaa luukkua huonosti, sekä Myrrä mukavoitui jatkosopimuksen jälkeen. Mäkkärikin on seula. Maalivahtiin kaadutaan jokaisessa pelissä, ja jos liukastun hallin pihassa menee se tshekkien tai veskareiden piikkiin. Hirteen koko joukkue ja sen jälkeen kävellen kotiin.

Edellisessä kappaleessa saattaa olla ripaus sarkasmia, mutta se sallittakoon mustana marraskuisena perjantaina.
 
Ylös