Ilves ja Media

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 729
Sihvonen on melkoinen tuuliviiri joissain asioissa, kun seuraavan kerran Tappara Ilveksen paikallisessa voittaa, tämä ylistänee Tapolan nerokkuutta ja Tapparan pitkäjänteisyyttä ja haukkuu kuinka "Kiva-Jokella" ei vain riitä.

Toisaalta joistain asioista pitää kiinni. Sihvonen lienee ainoita Summasen puolestapuhujia koko valtakunnassa vaikka hyvin tiedossa on millaisten rajojen yli Raato on mennyt päästäessään Herra Hyde puolensa vallalle.
 

931931

Luottopelaaja
Viestejä
1 521
Toisaalta taitaa olla vain niin, että kun toimittaja ylistää Ilvestä, täällä pikkuhousut märkänä peukutellaan hyvästä analyysistä, mutta kun tekstissä on kritiikkiä, rynnätään kyseenalaistamaan toimittajan ammattitaitoa
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 818
Tässä Jatkoajan jutussa ei suoranaisesti käsitellä Ilvestä, mutta mikäli suunnitelma tällaisenaan toteutuu, saattavat seuraukset koskettaa myös Ilvestä. Mielenkiintoinen, joskin tässä vaiheessa vasta yksi uusi spekulatiivinen, vaihtoehto NHL-leireja ja -kautta koskien.
 

fanatic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
162

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 662
Olipahan perus hokijargonia, mutta mitä noihin kysymyksiin olisi osannut muuta vastatakaan, kun hetken ollut maassa ja senkin karanteenissa. Matsin, tai parin jälkeen tuo haastis olisi kannattanut tehdä.
 

Luchs

Guest
C-Moren asiantuntijat valikoivat jonkinlaisen all stars kentällisen tähän mennessä pelattuja pelejä.

Kuudesta pelaajasta kolme Ilvesläistä
Dostal, Välimäki, Ruotsalainen.
 

Luchs

Guest
'Tapaus Lundell' myös käsitelty c-moren lähetyksessä. Tiivistettynä: Sami Kapanen olisi toivonut ryhdikkäämpää toimintaa kurinpidolta, koska kyseessä erittäin suuri mahdollisuus pahaan loukkaantumiseen.

Ika Lehtonen myhäilevänä niin kuin aina antoi ymmärtää jotain arvoituksellista, jonka tulkitsin niin että Jan-pojan on syytä ajella jatkossa pää pystyssä ja vältellä laitoja.
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 831
Menkääpä äänestämään Ilveksen logoa (suomikiekkocom ja stories). Tällä hetkellä kisakumppanina naapurin logo:
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 024
Onkos Ilveksellä olemassa jotain kuvapankkia tai vastaavaa josta pääsisi kuvia katselemaan? Kiinnostaisi koittaa photomatchata pari GW-paitaa.
 

-ELVIS-

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
358
F156557A-8CD2-4044-9717-4143BF709117.jpeg
 

dorsku

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
671
Mielestäni logoa voisi vähän muuttaa symmetrisemmäksi muotojen (esim, silmät, hampaat ja ääriviivat) osalta. Kaunis olisi vieläkin kauniimpi. Logoja voi modernisoida onnistuneestikin.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 213
Perinteet kunniaan hengessä vois jossakin paidassa olla joskus myös se vanhempi logo. Viime vuonna oli se yks peli 90-luvun paidassa Saipaa vastaan. Hieno teemapeli olis myös peli siinä ampiaspaidassa. Tai 90-luvun "Ilves Tampere" logolla olevalla paidalla.
Se vanhempi logo on Hockeyn ja ry:n yhteisellä päätöksellä haudattu pysyvästi.
 
Ylös