Gaetan Missi Mezun

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 953
Haiskahtaa sen luokan flopilta, että huh huh
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 792
Fofanan tuloksiin kärjessä kun vertaa niin kauheesti paskemmin ei voi vetää.
3-4-3 järjestelmässä Fofanan näen oikeana laitahyökkääjänä. Mettälä on ollut piikissä hyvä mutta kovin lasinen on hänkin. Oikeasti ei tämä loukkaantumismäärä voi mennä enää sattuman piikkiin.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 374
Ranskassa syntynyt 24-vuotias hyökkääjä, jolla siis myös Gabonin passi ja joku hupimaaottelukin pelattuna.

Tilastot eivät nyt tosiaan päätä huimaa: ammattilaisurallaan tehnyt yhteensä kymmenkunta kaappia. Toisaalta saanut sopimuksia tuohon nähden yllättävän järkevistä seuroista mm. Ranskan ja Saksan kakkostasoilta. Saa nähdä mihin pystyy. Aiempi historia afrikkalaistaustaisissa hyökkääjissä on vaan kokonaisuutena aika arvontaa ja tehosaldo heikko Tuco ja Noubissi poislukien. Toki tässä on käytännössä eurooppalainen ja Euroopassa pelannut pelaaja kyseessä, eli ei ainakaan mitään kulttuurishokkia luulisi tulevan.

Ps. Otsikosta voisi korjata genetiivin pois...
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 176
Ihan hyvä lisä ollut joukkueeseen,mutta ei nyt sinänsä joukkuetta juuri vaarallisemmaksi hyökkäyspäässä tee,kuten Tuco tai Noubissi takavuosina.Aika lailla Fofanan tasoinen pelaaja ja ihan hyvä,että nyt jakavat ottelut,niin molemmat pääsevät pelaamaan tuoreina osan ottelusta kokoonpanon tason kärsimättä,kun sinne ei tarvitse Raittista ottaa sähläämään ollenkaan.

Sen sijaan toinen hankinta Stenio tuskin paljon minuutteja tulee keräämään loppukauden aikana,oli niitä pelejä jäljellä sitten 3 tai 8.Aivan surkea.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 374
Missi Mezun ura jatkuu Bulgariassa

 
Ylös