Ottelutulosveikkaus Ilves-Ässät pe 11.1.2019 klo 18.30

Sheriffi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
646
Jotenkin vähän kuumottaa, että Ipa taas tämän kauden tyylilleen uskollisena taantuu ottelun edetessä selvästi heikomman vastustajan tasolle ja siten menettää ottelun suvereenin hallinnan. Toivottavasti olen väärässä.

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Melko sähellystä on Ilveksen pelaaminen. Lähdetty kävelemään. Vaikea peli tulossa kuten arvata saattoi.

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
Korvienvälisiä juttuja, nopea avausmaali ja "luullaan" että tästä kävellään yli.

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 406
Sivuhuomiona tuo formulaselostaja ei taida olla kovin tyytyväinen illan työmaahan, aivan väsynyttä sönkötystä..
Toisaalta ei tuo pelikään mitään silmäkarkkia ole tällähetkellä.

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 622
Kunhan vaan ei ikävällä tavalla huomattaisi ettei Ässäpakka vielä kokonaan tyhjentynytkään.
Suoraselkäisyyttä ei voi puolustella mitenkään.

Soho

Viestejä
18 942
Onneksi tämä erä loppui. Piinallisen huonoa peliä. Pari napsua lisää asennetta ja huolellisuutta toiseen erään - peli pakettiin. Perkele jos tämä seisoskelu hävitään. Ässät on aivan paska.

Tupsukorva35

Viestejä
14 508
Vähän pelkäsin tätä nopeaa avausmaalia. Ei tätä pelkällä paikalla olemisella hoideta, vaikka vastus heikko onkin. Nyt erän alkuun ylivoimalla kiekko reppuun.

Tuo Halmon viimeistelytaito alkaa vetämään todella hiljaiseksi... Taito toki sekin, että saa tuollaisista tonteista ohi.

Heleniuksella selkeästi liian tylsää. Melkoista seikkailua koko ajan maalin takana.

Paatelainen

Guest
Voi kun noi paikat tulee Halmolle. Aika uskomatonta viimeistelyä. Enpä muista vastaavaa aikoihin.

Henry78

Viestejä
2 290
Samantyyppinen matsi ollut kuin edellinenkin Ässät kotipeli. Nopea avausmaali ja sen jälkeen sekavaa hiihtelyä. Tästä pystytään kyllä rutkasti parantamaan, asia erikseen parannetaanko? Asennetta nyt jehna sentään!

Soho

Viestejä
18 942
6 minuuttia pelattu ylivoimaa ja saatu aikalailla yksi kunnon paikka. Ei helvetti. Vedot seinille ja avaukset lipuu pitkiksi. Karmeaa peliä.

Soho

Viestejä
18 942
Matinpalo on tänään vaarallinen omissa. Tähän asti pelannut aivan ok mutta tänään ei kyllä onnistu mikään.

Henry78

Viestejä
2 290
Pikkuhiljaa alkaa tulemaan kiire saada tuo ylivoima edes kelvolliselle tasolle..karmeaa, kerrassaan paskaa!

Luchs

Guest
Onneksi ollaan 1-0 eikä 0-0 , Ässät joutuu avaamaan peliään ja tuolla Ässien taitotasolla erinomaiselle liigatason joukkueelle (Ilves?) avautuu jatkuvia premium-luokan maalintekopaikkoja.