Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Jukurit 4.2.2023

Status
Viestiketju on suljettu.

Laatupate

Rivipelaaja
Viestejä
13
Onko muut ihmetellyt, miksi Malekin täytyy aina lyödä hanskat yhteen ennen tilannetta? Nytkin ei ehtinyt valmiiksi ja pudotti kiekon…ja maali
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 473
On tää kyllä huikeaa, kauhea työ että saavat yhden maalin tehdä ja heti seuraavassa vaihdossa ketään ei kiinnosta ja vihulainen tulee tasoihin, nyt jumalauta hieman ryhtiä ollaan kuitenkin kotipubissa.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 227
Odottaisin myös kakkosketjun saapumista tähän kolmanteen. Aika hiljasta on ollut. Iksa ainakin vaeltaa aivan yössä hyökkäyspelin suhteen. Eemeli vaan möyrimässä.

Kolmonen ne maalit tänään tekee.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 893
Jos maalivahti menee selkeästi pelaamaan kiekkoa, pakki ei koskaan luistele eteen jos noin paljon aikaa. Jääkiekkoa on helpompi ymmärtää jos sitä on joskus pelannut

Pelattiinko se tilanne siinä keskialueella sun mielestäsi oikein? Kuuluuko kymmenen sekuntia keskialueen aloituksesta yhdellä pystysyötöllä pakan aueta niin että meidän alueella on 3v2 tilanne? Kerro nyt norsunluutornistasi meille rahvaille kun SINÄ olet jääkiekkoa pelannut ja SINÄ ymmärrät lajista enemmän kuin muut.
 

Rosbhuttos

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
517
Sanoisinko että jonkun pitää jotain tehdä.. En tarkoita pelaajia.. kaippa ne yrittää omalla tasollaan kaikkensa kentällä... ei heidän syy
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 657
Asioita joita en tällä hetkellä ole ostamassa:

-pleijarikausari
Sanotaanko näin että kyllä tässä helvetin tarkkaan puntaroidaan johdon toimet siirtorajalla ennen kuin tilausnappia painetaan.

Halutaanko me voittaa ja menestyä vai katsella tilinpäätöstä.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Tuo ensimmäinen maalihan lähti aivan jäätävästä tuuripompusta, kahden pelaajan jaloista sopivasti tarjottimelle täysiä eteenpäin painavalle Jukuri-hyökkääjälle. Samalla Malek arpoo mitä tekee, Westerlund suoristaa selän sinisellä ja Jokipakka ryntää kiekon perään. Aikamoista.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös