Tomi Iso-Mustajärvi

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 738

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 035
Alkukausi Kooveen kakkosporukassa ja yhtäkkiä huhtikuussa kasvattajaseuran kokoonpanossa yhdessä seuran lähihistorian isoimmista otteluista. Tänään sitten kunnon alustus Stretsin tekemään voittomaaliin niin ai että.

Urheilu ja tarinat sen ympärillä on kyllä mahtavia, ei näitä muualta saa.
 

Toveri49

Rivipelaaja
Viestejä
21
Kyllä hakee IMJ:n tarina vertaistaan, kuten jo täälläkin on tullut ilmi.
Mielestäni pelasi eilen hyvän pelin, vaikka Kärppien maalin aikana olikin kentällä. Ei siinä Tomilla maalin kanssa hirveästi tainnut olla tekemistä kuitenkaan, ainakaan ei mitään erityisen väärin tehnyt. Pysyi paremmin kuin hyvin vauhdissa mukana, haki muutaman taklauksenkin ja ajoi hanakasti myös maalille. Aloituksistakin voitti 2/3, mutta kovin vähäiseltä kuulostaa tuo 3 aloitusta. Ainakin jonkun pitkän kiekon jälkeen siellä aloitti Anttila IMJ:n tilalla, mitä en edelleenkään voi käsittää.
Voi ainakin minun puolestani laittaa uudemman kerran kentälle!
 

Slite

Luottopelaaja
Viestejä
1 082
Lähtökohtiin nähden suoriutunut erinomaisesti. Ei tuota pienintäkään uhkaa hyökkäyspäässä, mutta toisaalta ei myöskään suuremmin omassa päässä. Täyttää paikkansa.
 

KURITTAJA

Luottopelaaja
Viestejä
1 629
Todella hyvä ollut mielestäni. Hyvä omissa. Hyvä AVlla. Ihan hyvä aloittamaankin. Meinasi muuten tuossa KE jatkoajalla päästä maalin makuun. Nauttii joka hetkestä ja tekee kaikkensa. Pitäisin ensikaudella mikäli paikka olisi pääasiallisesti KooVeessa. Sama koskee Pullia. Voisin muuten jopa harkita kaverin GW paidan ostamista mikäli jostain mahku tulee. Pitkä ja hieno nimi, seskikäs pelinumero, meemi jäbä. The whole shebang!
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 589
Hyry pääsi häneltä karkuun ekassa maalissa. Nelosen eka vaihto. Lähellä oli myös nelonen ottaa toisen omiin ekassa erässä. Muuten ok peli. Tuoreilla jaloilla voi ottaa peliin tai kahteen mukaan välierissä.
Mun mielestä ei oo varaa. Kyllä Tomi jotenkin pärjää, mutta aikamoista virheiden välttelyä se peli on. Ja, kun kamppailu pelaamisessakin jää käytännössä aina kakkoseksi. Mailapelaaminen ihan ok. On toi nelonen vähän ongelmallinen, kun Jonillakin se liike on niin heikkoa. Joku Tikka olis ihan täyttä seksiä tohon, mutta ei vielä pääse nauttimaan.
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 862
Tänään nelosen laidalla. Mielenkiintoista. Ilmeisesti on ainakin Beckin ja Nikolishin ohi mennyt hierarkiassa. Päkkilä oli jonkun tiedon mukaan kipeenä.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 300
Sebök tippunut, joten Iso-Mustajärvi siirtyy sentteriksi. Beck tulee uutena kehiin.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 556
Vähän oli lopettelemassa uraansa aloittaen kauden 2-divisioonassa, kunnes nousi kauden aikana Mestikseen. Tuli paikkaamaan Ilvekseen loukkaantumisia ja lunasti loppukaudeksi sopimuksen.

Tänään päätti kautensa reilun 11600 katsojan edessä ja juhlii SM-pronssia kasvattajaseuransa paidassa.

Nämä ovat upeita tarinoita.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös