Tampereen Tappara

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 584
Eiköhän Tapparalla joku sentteri ole aika pitkällä neuvotteluissa ainakin ja useinhan noihin liittyy kaiken maailman pykälää tai pelaaja haluaa Haapalamaisesti katsoa tilannetta vähän pidempään. Vaikea uskoa, että mitään 100% varmaa on pöytälaatikossa, aika turha panttaus etenkin, kun sentteristö herättää pientä epävarmuutta.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 852
Räyhääjää huudeltiin jo syksyllä peräsimeen, niin pieni yllätys ettei yhtään tämän luottoratsuja julkaistu. Onko sitten kassakaapissa? Saa sitten kesällä vähän boostia kausarimyyntiin kun tiputtaa pari isoa nimeä jotka on jo haavissa. Toisaalta kalliiksi noiden Sveitsissä pelaavien hankkiminen tulee, jos pelaajia raha kiinnostaa.

Aika hyvin nääkin kaikki vuosi etukäteen. Huonosti tuntuu nykyään pysyvän salassa nämä isompien julkistustilaisuuksien nimet.
Kannattaa muistaa, että Grönborg on valmentanut tähän mennessä Ruotsin maajoukkueessa ja Sveitsin suuriin kuuluvassa Zürichissä. Ne Grönborgin luottoratsut siis ovat joko kavereita jotka pelaavat sillä tasolla jolla mahtuu Ruotsin maajoukkueeseen tai ovat pelanneet Sveitsissä jättibudjetilla vetävässä Zürichissä. Nämä tälläiset kaverit ovat siis tottuneet pikkuisen isompiin palkkoihin ja pienempiin veroprosentteihin kuin mitä Suomessa on tarjota. Heitä voi siis olla kohtalaisen vaikea tänne houkutella, vaikka Grönborg olisi kuinka kova koutsi tai mukava jätkä tahansa.
 

kirvesrinnassa

Luottopelaaja
Viestejä
2 132
Noniin mietteitä sopimuksista? @SiniOranssi_Kolmospaita , @kirvesrinnassa , @Odetap

Eikös tää nyt ollut ainakin hyvin lähellä sitä mitä realistisesti odotettiin?

Todella, todella hyviä uutisia minun mielestäni, tosiaan hyvin pitkälti oli mitä odotettiin ja mm. Antonista olin kuullut jo etukäteen mutta ai että. Sopiva kombinaatio jatkajia ja uusia, lupaavia junnuja, vahvoja runkopelaajia ja sitten muutama aivan ykköskorin mies kuten Levtchi ja Vellu. Liedes eritoten on hyvin Tapparan näköinen hankinta, pidän.

Leskisestä erityisesti innostuin toden teolla, teki minuun lähtemättömän vaikutuksen jo lyhyellä viime stintillään ja oli viime aikaisista huhuista huolimatta se suurin yllätys. Eritoten sopimusten pituudet lämmittävät, Leskinenkin jopa kaksi vuotta. Ykkössentteri jäi odotuttamaan itseään mutta näin arvelinkin mutta ei ole mitään valittamista, uudet nimet toivotan kaikli tervetulleeksi.

Ainoa mikä mietityttää on se että ovatko Rönni ja Somppi totta tosiaan aivan valmiita pelaajia tuohon jengiin. Rönnin soisin lähtevän kaudeksi lainalle johonkin ja kypsempää ukkoa tilalle mutta vahvasti uskon että tulee pelaamaan jahka jatkot tehtiin joten antaa miehen näyttää. Ei tämä Tappara vielä valmis ole, ei ollut viime syksynä Liigan avauksenkaan aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 852
Siellä on Puistola jatkamassa valmennuksessa. Tukee ja silittelee Rikardia keväällä. Tuota Euroopan surkeinta ja sulamiseen taipuvaisinta päävalmentajaa.
Tiedän kyllä varsin hyvin Grönborgin meriitit, enkä pidä ollenkaan surkeana valmentajana. Grönborg oli tässä nyt vain esimerkkinä ja vertailu kohtana ja pointti liittyi nyt ehkä enemmän Pennaseen ja tämän arvioimiseen ”viime kevään sulamisen” kautta. Kyllähän Pendoltakin kovat meriitit löytyy ja sen lisäksi löytyy epäonnistumisia, kuten se viime kevät. Niin se on joka valmentajan kohdalla ja kokonaisuus ratkaisee. Tapolalta löytyy aika kovat näytöt, mutta löytyy myös se ainoa kerta kun Tappara on top-3:n ulkopuolelle jäänyt. Kokonaisuutena näkisin Tapolan kuitenkin aika pirun hyvänä koutsina. Kokonaisuutena näkisin tällä hetkellä Pennasen menevän Grönborgin edelle Suomessa koska Liiga on tutumpi. Ihan valmentajana Grönborg kyllä menee omissa papereissa edelle heittämällä, ihmettelin että ylipäätään joutui lähtemään Sveitsiin eikä päässyt NHL:ään kun kielitaitokin on loistava.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Ei ne mitään sopimuksia säästelisi, ne tulee nykyään kaikki julki ja jos on kotimaisia pelaajia, niin ne nehän kai on jo reeneissäkin kohta mukana. Nyt on muutenkin myynti auki.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 099
Sompilla on ymmärtääkseni ihan hyvin potentiaalia nousta vaikkapa kakkossenaksi tai olla erinomainen kolmossentteri. Aika näyttää ja tokihan tuossa laitetaan potentiaalin varaan. Eipä Virtakaan nyt älyttömän suurilla tehoilla ole vetänyt.
En todellakaan dissaa Somppia. Olisin kelpuuttanut hänet meillekin, toisin kuin moni muu.

Tämä on vain esimerkki miten vähissä laatusentterit on. Meillä on itseasiassa tilanne hyvin hanskassa tällä Palve-Kodytek-Virtanen pohjalla. Ifk tulee olemaan senttereiden osalta muiden edellä.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Ei välttämättä. Miksi olisi välttämättä julkaistu tänään? Kausarimyynnin vuoksi? Ei. Yritysmyynnin vuoksi? Ei.

"Moro. Me kerromme tässä nyt toukokuun alussa, että tässä on meidän valmis rosteri. Turha odotella julkistuksia ennen kauden alkua. Niitä nääs kun ei ole enää tulossa".

Kausarimyynnin vuoksi? Mm. kyllä.

Uudet pelaajat ovat tässä vaiheessa kiinnostavimpia. Ne julkaistaan, mitä voidaan - ja itsestäänselvistä syistä.

Muutenkin oudosti muotoiltu viesti.

En keksi yhtäkään syytä, miksi Tappara ei julkaisisi tässä vaiheessa jotain merkittävää sopimusta. Kaiken lisäksi se pääsisi tekemään sen niin, ettei tieto ole vuotanut ulospäin ja kuten kummankin tamperelaisenkin kohdalla on nyt nähty, niin nykypäivänä ne vain tuppaavat vuotamaan. Itse asiassa Leskinen ja Palve pysyivät jopa yllättävän hyvin varjoissa, vaikka huhua kummastakin olikin. Eivät olisi pysyneet, jos niiden julkaisua olisi venytetty.

Tapparalla ei taatusti ole yhtäkään uutta sopimusta odottelemassa mitään myöhempää ajankohtaa tai jos on, syy on joku muu kuin halu venyttää julkaisua. Sopimusuutisia toki vielä tulee, mutta ne ovat sitten tapauksia, joista ei vielä tässä vaiheessa olisi kerrottavaa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 075
Kyllä mestaruuden voi jo jakaa Tapparalle, koska Vellu jatkaa. Mestaruuksien takuumies!
 

Suht hiljainen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
557
Kokonaisuutena näkisin Tapolan kuitenkin aika pirun hyvänä koutsina. Kokonaisuutena näkisin tällä hetkellä Pennasen menevän Grönborgin edelle Suomessa koska Liiga on tutumpi. Ihan valmentajana Grönborg kyllä menee omissa papereissa edelle heittämällä, ihmettelin että ylipäätään joutui lähtemään Sveitsiin eikä päässyt NHL:ään kun kielitaitokin on loistava.
Hienoa, että Tapola saa ansaitsemansa arvostuksen, vaikka se tuleekin poistuttuaan paikallisvastustajan leiristä. Mies on kyllä esimerkki kasvutarinasta.

Joku eilen tiesi kertoa, että Grönborg ei tiedä Liigakiekosta mitään. Olin sitä mieltä, että ei varmastikaan ole Lions-pestinsä jälkeen keskittynyt pelkkään taskubiljardiin. Tästä saatiinkin vahvistus Tuomenoksan suusta. RG on "potkujensa" jälkeen ollut aktiivinen Liigakiekon seuraaja. Eli ei lähde nollasta. Takamatkalta tietty. Tällä puolen aitaa voi vain toivoa, että on oppivaista sorttia.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 786
Puoli vuotta on ollut aikaa, eikä yhtään kärkisentteriä ole jäänyt haaviin. Tuomenoksa, wtf?!

Meinaat että joku kolmikosta Somppi, Rauhala, Rönni, joku on automaattisesti ulkona kokoonpanosta? Ei tule tapahtumaan. Yhden sentterin kärkikenttiin tullee Tappara vielä hankkimaan.

Somppi, rauhala, rönni... puhutaan tapparasta, ei ässistä. Ihme on jos naapuriin ei ole menossa vielä kahta kärkisenaa.
Oli jo tuo julkaistu runko sitä tasoa että tuo sentteristö tappelee 3-4 senan paikoista.
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 733
Ei välttämättä. Miksi olisi välttämättä julkaistu tänään? Kausarimyynnin vuoksi? Ei. Yritysmyynnin vuoksi? Ei.

"Moro. Me kerromme tässä nyt toukokuun alussa, että tässä on meidän valmis rosteri. Turha odotella julkistuksia ennen kauden alkua. Niitä nääs kun ei ole enää tulossa".
Outo vastaus. Enhän minä väittänyt, että ketään ei ole enää tulossa. Ihan varmasti on ennen kauden alkua. Nyt ei ollut enempää julkaistavaa. Vai meinaatko, että pantattiin jotain ykkössentteriä helatorstaille?
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 733
"Ei voi olla todellista jos vielä kytätään tai etsitään ykkös ja kakkossenaa! Vuosi ollut aikaa! Pakko uskoa että nämä on jo kiinnitetty eikä kodytek ole kumpikaan näistä."

Niin että nyt täytyy sitten odotella. Ilveksen kohdalla kuitenkin pitää tuomita jo toukokuussa.
Tämä. Tillu tiesi jo viime kesänä, että Kontiola lähtee. Nyt täytyy sitten odotella kun Tappara kyseessä. Koittais päättää.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Selvästi palstan porkkanat ovat pettyneitä päivän antiin.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 786
Tämä. Tillu tiesi jo viime kesänä, että Kontiola lähtee. Nyt täytyy sitten odotella kun Tappara kyseessä. Koittais päättää.
Eikös ole kirjoitettu että palve huippu ykkössena liigaan?
Taisi omassa hahmotelmassa olla ykkössena ruohomaa ja vaihtoehtona palve. Kakkossena puuttuu johon kunykia odotellut.
Varmasti on naapurilla sentteriä tiedossa. Olihan punakonekin rauhallisin mielin kun tiesi stranskyn laituriksi. Eikö tuosta voi päätellä että jotain on meillekin tuolle osastolle tiedossa?
 

Niego

Rivipelaaja
Viestejä
32
Niin.. no Heljanko on torjunut kaksi edellistä mestaruutta Tapparalle. Gunnarsson on kuitenkin täysin tuntematon suuruus. Vaikka meille olisi tullut kuka, niin kahden viimekauden meriitit olisivat olleet Heljankoa huonommat.
En minä väitä.. asiat voivat olla puhtaasti näinkin. On kuitenkin hyvin mahdollista, ettei tämä käänny siihen suuntaan ihan niin paljon, mitä olettama tällä hetkellä saattaa olla.
Juuri näin.Gunnarsson voi olla yllättävän kova kaveri maalinsuulla.Karhu työstää tarvittavat asiat kuntoon ja ihan kovasta sarjasta kokemusta kaverilla...
 
Ylös