OSASTON INVAASIO VAASAAN MALLIA EXTRA ISO: Kannattajamatka Sport-Ilves 17.2.2024

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 865
Eikö Ilves Ikuisesti -matkoille osallistumiseen vaadita edelleen yhdistyksen jäsenyys toisin kuin Osaston matkoilla? Tuokin rajoittaa jonkin verran heidän reissuille osallistumista. Osaston reissuilla puolestaan jäsenyys kannattaa reissujen hinnassa olevan alennuksen vuoksi. Yhdistyksillä on siis hieman erilainen taktiikka jäsenyyteen rohkaisemisessa.
 

Koivane

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
796
Sikäli tekisi mieli lähteä kuljettajaksi. Mutta maistuisi myös kalja tälläisellä reissulla. :D

Jos kuljettajaksi lähtisin niin haluaisin bussiksi teli bussin (kolme akselia), automaattivaihteisen iha syystä että teillä matkustajilla olisi paljon mukavempi olla :D Itseltä löytyy siis kaikki tarvittava kortit ja pätevyyden mutta ainoastaan piirturikortti pitänee uusia. 6,5 vuotta ajokokemusta myös.
Jos kuljettajista tulee pulaa niin hyvällä tarjouksella voin lähteä tulemaan niin ei tarvitse sitten kuljettajalle sitä kokonaista palkkaa maksella.
 

Kreivi Brad Sjöblom

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
290
Jaahas, no I-I päätti sitten lyödä oman reissunsa Ilves Istuen tapaan. Suosittelen silti kaikkia osallistumaan valloitukseen. Jännästi alkoi heillä myynti, kun Osasto loi buumia :D
Hyvähän tämä on että halli on mahdollisimman keltavihreä. Turhaa vastakkainasettelua. Ei ole kummaltakaan pois. Hyvin Poriinkin I-I mahtui istumaan. Eiköhän aika moni kyseisen ryhmän jäsen ole antanut painetta järjestää matkaa Vaasaan kun Osasto sai näin hyvän pöhinän tuolle reissulle näin ajoissa.

Upeasti väki löytänyt ilmottautumislinkin näinkin pienellä markkinoinnilla!
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 400
Miltäs näyttää, meneekö 300 rikki tänää?
 

Ilvesfan

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
395
Nopeasti katsomokartasta laskettuna noin 90 "istuma"lippua mennyt. Seisomakatsomon osalta ei näe. Kuitenkin voinee arvioida että yli 100 lippua myyty Sport-Ilves otteluun Helmikuussa 2024! Mitä täällä tapahtuu? Jatkakaa.
 

doneby

Rivipelaaja
Viestejä
17
Onko Vaasassa muuten tarkoitus noudattaa paikkalippuja vai onko Ilves-kannattajien katsomoalue paikaton seisomakatsomo kuten Porissa?

Lipunmyynnissä kun yksi lohkoista on K-18, yksi seisomakatsomo ja yksi ns. normaali penkkikatsomo.
 
Ylös