KE 8.12.2021 | Kärpät - Ilves

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 077
Ilves oli selkeästi parempi, oikeastaan murskaavan ylivoimainen... mutta silti vaan 2 pojoa matkaan. Nämä pelit pitäisi pystyä viemään 3 pojon arvoisesti.

Työsarkaa on... huolimattomuusvirheet on pakko saada karsittua pois. Tänään niistä tuli Kärppien 2 maalia.

Mutta voitto on aina voitto!
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 734
Ennustus osui oikeaan, että Ilves hallitsee peliä. Torjunnat taisi molemmilla veskareilla heittää kahdella arvauksessani. Tulos sen sijaan yllätti. Hyvä näin.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Kaksi pinnaa tästä pelistä ei ole hyvä tulos mutta menettelee. Nuo hirmuiset erheet kannattaa katsoa joukolla läpi ja sopia, ettei tuollaisia enää nähdä.

Ja ylivoimaan heti alusta virkeämpiä voimia kuin pahoin puutuneet Suomi ja Kontiola. Kaikki ei ole vielä menetetty.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 213
Sikäli hyvä, etten vanhasta muististako, luottanut oikein papujen riittävän Raksilassa. Piinaviikot jatkuu la ja ma.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 519
Hyvä matsi! Nyt voi iloisin mielin lähteä launtaina Hämeenlinnaan megamatkalle :)

Hieman jäi kaivelemaan se, että ihan omaan sähläämiseen hävittiin tuo yksi piste. Sillä olisi menty sijalle 4, ja säilytetty 6 pisteen ero Tapparaan.
Jokatapauksessa viihdyttävä ja laadukas ottelu!
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 786
Meillä nyt kaksi toimivaa hyvää vitjaa.
suomi- mäntykivi- ikonen
päkkilä- virtanen- oden.
Hyvä veto laittaa ikonen kakkosen keskelle. Jospa sebökin virheet johtui vieraasta laiturin tontista. Saattaa silti toimia tuokin.
Ykkönen tarvisi panun paikalle sen kärklaiturin kuten kärpillä tuo mäenalanen.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 777
Ei kyllä noilla paikkojen tuhlailulla uskoisi että Ilves on tehnyt maaleja liigassa 2. eniten. Mutta hyvä ja kunnon kasvojen pesu tämä oli Tapparan selkäsaunan jälkeen. Kärpissä vain Mäenalanen oli jollain tavalla esillä, esim. paljon hehkutettu T. Niemelää ei edes huomannut. Nyt vaan rauhassa tullaan pois ja aletaan keskittymään lauantain peliin. Siellä on liigan kovakuntoisin joukkue vastassa ja jos siitä 2 pistettä otetaan niin ka. tältä viikolta on ihan kelpo.
 

17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
811
Kaks pistettä posia, ja se että virheitä ja tuhlailuja lukuunottamatta pelattiin todella ehjästi. Lisäks, mentiin kolmanneks siinä sarjataulukossa, joka merkitsee, eli p/o - taulukossa.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 598
Pulli pelasi hyvin. Jämäkkä pakki. Näppäri hyökkäystä tukevia nousevia pakkeja meillä jo on. Perusluuta, joka 4 peliin on tehnyt 2 pojoo on hyvä olla olemassa. Ja tänään oli Juusonkin kanssa vain 6 pakkia rosterissa. MM-kisojen lisäks tule kolhujakin 100% varmuudella vielä.
 

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 418
Ihmeitä pitää tapahtua, ei olisi tälläinen hätä, jos olisi jonkinsortin pelitapa millä oikeasti pelataan voitosta joka päivä. Tänäänkin peli menee Ilveksen säntäilyksi ja koko palapeli hajoaa totaalisesti.
Näinhän tässä tais käydä? Väärin voitettu.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 729
Kaksi erää radiosta, yksi erä sitten television kautta. Radiosta nähtynä Ilves oli hyvä ensimmäisessä, kohtalainen toisessa ja televisiosta nähtynä hyvä kolmannessa. Kolmeen pisteeseen oli mahdollisuudet mutta kernaasti otan myös kaksi aina vaikeasta Oulusta. Kärpillä kuitenkin muutamakin tolppa pelissä niin sillä lailla oli tiukkaa ja ehkä piste heille oikeutettu. Suomi kuulosti olleen pelipäällä, josko se siitä sitten loppukaudelle.

Kärpistä Mäenalanen on kyllä ihan ylikylän ukko, toisaalta kyllä hölmöili tuon viimeisen jäähyn. Parempi YV joukkue olis paketoinut matsin siinä. Erityismaininnat Konnalle, jälleen kovassa paikassa selviä aloitusvoittoja siinä varsinaisen lopussa. Onneksi nyt saatiin kaksi pistettä matkaan, hieno nähdä että se on kerrankin Ilves joka näitä lisäpisteitä kairaa. Liian monta kertaa on tullut nähtyä vastus hymyilemässä lisäpisteen kera.
 
Ylös