Jani Nyman

IpAholic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
802
Meinaa nyt kyllä tukehduttaa meidän ykkös yvn. Toki yksi loistava kiekko tänään Supin mailasta ohjautuvaksi jonka vain ylärima pelasti.
 

Ilvua

Luottopelaaja
Viestejä
1 410
Eikö hälle vois sanoo, että rauhoittaa ja antaa helppoja omille, jos ei hyvää laukaisu paikkaa ole. Siis yvllä.
Ei tarvis heti viltittää.

Ja 5vs5 vaan yksinkertaisempaa
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 966
Nuori supermies on nyt vaikeuksissa. Tekisikö viltti hyvää, vai pitääkö jatkaa peluutusta?

Vaikea kysymys, johon ainoastaan Pendo osaa vastata!
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 814
Sanoin jo aikaisemmin ja sanon edelleen, että näkyy selkeästi koko joukkueen puristaminen ehkä eniten nuoressa kaverissa.

Niin vaan tänäänkin tolppa, joka paremmalla tuurilla olisi voinut mennä toisinkin....

Parantaa varmasti kun saa rentoutta. Kyseessä tosiaan nuori mies, jolla äkkiä ne paineet näkyy pahiten.
 

Reksa29

Rivipelaaja
Viestejä
77
Joo Jampalla kyllä kiekko pomppii lavassa ja maalia ei meinaa mistään saada, vaikka tontteja on kyllä tarjoiltu. Harmi juttu kun tuolla tavalla jännittää/puristaa. Toivotaan, että ensi pelissä laaseri osuisi kohdalleen ja saisi sellaisen vapauttavan osuman.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 292
Itse pitäisin Nymanin jommassa kummassa yv-koostumuksessa, mutta siirtäisin pois Suomen ja Palven viereltä. Tällä hetkellä kiekollinen peli kuolee lähes aina, kun Jamppa saa kiekon. Ihan samalla lailla kuin vielä viime kaudella runkosarjamatseissa usein kävi. Kehitystä on tapahtunut vuodessa hurjasti, mutta vielä ei taida riittää pudotuspelitempossa.

Haaste onkin siinä, missä kerää ne 5v5 minuutit?
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 984
Nyman on ihan hukassa onko paineet liian kovat nuorelle miehelle, mutta vauhti ja reagointikyky tilanteisiin ei riitä alkuunkaan. Koko ajan myöhässä ja siitä seurauksena ajaa ohi tilanteista.
Ilveksen kannalta kannattaisi laittaa vaikka Könönen tilalle voisi olla nälkää lyödä entisen joukkueensa tekemiseen kapuloita rattaisiin.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 559
Kesän aikana voi tuossa iässä tapahtua paljonkin. Jampalla on kova halu olla suureksi hyödyksi kentällä, mutta se menee tällä hetkellä täysin yli ja muuttuu koheltamiseksi joka haittaa joukkuetta. Iän mukana tulee kypsyyttä lisää.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 814
Ei ole yksin ongelmien kanssa. Siellä on muuan Palve, jonka jopa haluttoman näköinen peli tällä hetkellä tappaa niitä Jampankin vahvuuksia. Jamppa ei ole mikään pelintekijä ja vahvuudet on hyökkäyspäässä, niin ei hänen hyödyt näy ollenkaan omassa päässä.

Siellä koko ykköskenttä varastaa eteenpäin. Jos vertaatte vaikka neloskenttään, niin meidän nelosen sentteri ja laiturit hakevat nöyrästi kiekkoa alhaalta ja avauspelaaminen toimii. Ykköskenttä puskee vastustajan siniselle toivoen maagista syöttöä omista seisoville jaloille ja ainoa keino päästä edes kiekkoon on ränni. Ne vielä tottakai hävitään, kun seisovin jaloin mennään.

Tämä ei ole yksin Jampan juttuja vaan nimenomaan koko ykköskenttä varsinkin sentterin osalta. Eemeli ei ole pelintekijä.
 

Diego de la Vega

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
608
Joo, kyllä se on just nimenomaan tänä keväänä, parikymppisenä pelatut pleijarit, jotka määrittävät pelaajan tulevaisuuden. Ei tuossa enää ole oikein mitään tehtävissä.
Olen miettinyt asiaa jo ennen näitä pleijareita.

Tosin, jos olisi ollut hyvä näissä neljässä pelissä, en varmaan olisi kirjoittanut tätä viestiä.

Itsellä on Mese-fiilikset.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 265
Olen miettinyt asiaa jo ennen näitä pleijareita.

Tosin, jos olisi ollut hyvä näissä neljässä pelissä, en varmaan olisi kirjoittanut tätä viestiä.

Itsellä on Mese-fiilikset.
Meskanen lähti pohjois-amerikkaan varaamattomana 22v.

Nyman on 19v. toisen kierroksen varaus.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 365
Kyllä se on lopulta valmennuksen tehtävä pitää huoli, että kaikki tekee joukkueen eteen osansa. Nymannika näyttäs niin huonolta jos olis yv,llä saanu jotain aikaan.
 
Ylös