Jakub Málek

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 595
. Paljon pitää vettä virrata koskes, että hänellä kannu voitetaan.
Tätä toistellaan nimenomaan täällä Malekin ketjussa vähän väliä. Miks ihmeessä Malek pelaisi kevään ratkasupeleissä? Toki voi Gunner loukkaantua, mutta sama tuo on jokaisella jengillä ykkösen kohdalla. Ilves nyt ei mikään pahiten veskariin menestyäkseen oleva joukkue ole muutenkaan.
 

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 486
Sen yhden gamesaverin kun olisi ottanut, vastapääs Rubin otti 3.erän lopussa gamesaverin, josta jatkoajalle. Paljon pitää vettä virrata koskes, että hänellä kannu voitetaan.
Mitkä nämä veskat on keillä voitetaan kannu? Rubin = Ässät , Tappara = Heljanko. Siinä finalistit?
 

The Contortionist

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
509
Ei yhtään??? Vituttaa, että kun joku on päässyt mustalle listalle niin siellä se pysyy. Kyllä siellä muutama huippu torjunta oli. Keitä saa kritisoida, keitä ei…
No vedetään takaisin sen verran että yksi tulee mieleen, ja sitäkään paikkaa ei olisi pitänyt tulla, jos Malek ei olisi tiputtanut Ässäläisen lehmänhenkäystä suoraan eteensä.

Laukaisukartastakin näkee, että Ässillä ei ollut oikeastaan yhtään vetoa parhaasta sektorista.

Oliko meillä tänään sitten mielestäsi voittavaa maalivahtipeliä?
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 777
Malekia voi syyttää helposta maalista mutta ei tappiosta. Erholtz teki mitä jatkoajalla pitääkin, laukoi paikasta. Eikä neppaillut ylimielisesti kuten Palve. Ja jos ei joukkue nyt 60 min + jatkot saa kuin yhden maalin tehtyä niin sillä voittaa jääkiekkopeliä hyvin, hyvin harvoin.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 077
Kyllä peliä kuvasti surffailu ja puolvaloilu. Malek Ok, siihen ei hävitty, vaan omaan tehottomuuteen ja haluttomuuteen ja erikoisiin kentällisiin.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 381
Malekin pelistä en jaksa mitään kommentoida, aika peruspeli.
Mun mielestä Malekin pelaaminen vaikuttaa joukkueeseen jotenkin negatiivisesti. Puuttuu se rauha, jolla otetaan se ylimääräinen sekunti ja tehdään jotain fiksua. Monta kertaa pelissä näky ku kaks puolustajaa juoksi yhteen hyökkääjään ja jotenkin juostaan. Gunnarissa on jotain sellasta rauhallisuutta, joka huokuu joukkueesta. Tämä oma henkimaailman tulkintani.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 967
Mitkä nämä veskat on keillä voitetaan kannu? Rubin = Ässät , Tappara = Heljanko. Siinä finalistit?

Ei ole Ilveksellä sellaista materiaalia, että tuollaisella maalivahtipelillä kannu voitetaan. Tänään nähtiin hyvin kuinka paljon heikompikin joukkue voi voittaa, jos maalivahti on hyvä. Ei montaa peliä voi Malek pelata pudotuspeleissä. Toivottavasti joku kokenut kaveri löydetään. Tuo Malekin mailapelaaminen on muutenkin helvetin stressaavaa pelaajille.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 595
. Gunnarissa on jotain sellasta rauhallisuutta, joka huokuu joukkueesta.
Gunnarin kohdalla joukkue luottaa ehdottomasti enemmän veskariin. Malekin kohdalla on kokoajan vähän sellainen, että jokainen laukaus voi mennä mentaliteetti.
. Ei montaa peliä voi Malek pelata pudotuspeleissä.
Kakkosveskan ei yleisestikään kuulu pelata playoffeissa jollei homma mene vituiksi.
 

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 486
Oliko meillä tänään sitten mielestäsi voittavaa maalivahtipeliä?
Hienosti perustelut kantasi!

Vaikea kysymys, mutta päädyn lopputulokseen oli riittävän. Näen, että tänään ei kaaduttu maalivahtiin vaan kenttäpelaajien tehottumuuteen.

On typerää perustella tätä ” Rubin” on voittava maalivahti. Normaali perus kuolevainen hänkin on, jos vain viimeistely on sillä tasolla mitä vaaditaan voittamiseen. Tänään siihen ei pystytty. Joukkue tekee yhden maalin niin se ei ole ihme, ettei voittoa tilillä ole.

Marek ei tuonut meille kannua vaikka oli liigan top2 maalivahti. ( loukkaantumiset yms muistissa). Olisi hyvä päästää hänestä irti henkisesti ja ei ole realistista odottaa, että sen tasoista maalivahtia saadaan tähän hetkeen. Niillä korteilla mennään mitä on ja katseet Malekin haukkumisen sijaan osoitettava muualle. Parhaansa tekee ja, jos ei riitä niin ei riitä. Ei ole hänen vikansa.

Oli meillä kuka tahansa maalissa niin jokaista osa-aluetta pitää parantaa. Keskinkertaisilla maalivahdeilla on ennenkin joukkueet menestyneet. Vaatii asioita, mitä Ilveksessä ei tällä hetkellä ole näkyvissä peleissä. Se on se huolestuttavin asia.
 

Walter

Tulokas
Viestejä
7
Katsookohan jengi yhtään muiden joukkueiden maalivahtipelejä? Väitän että meidän kotoisen liigamme joukkueista suurimmalla osalla on sellaisia maalivahteja, jotka ristiinnaulittaisiin meidän tiettyjen kannattajaryhmittymien toimesta. Malek ei näillä näkymin ole mestarijoukkueen ykkösmaalivahti, mutta ei Malek kalpene monenkaan joukkueen kakkoskassarille millään tavalla.

Intohimoinen kannattaminen on sallittua, mutta Malek taitaa olla monien silmissä sellaisessa asemassa, jossa on jo päätetty että hänestä ei saa löytyä mitään hyvää.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Eipä tätäkään peliä Malekiin hävitty, mutta kyllä se Gunnar vaan tuntuu paremmalta vaihtoehdolta tällä edelleen.

Katsookohan jengi yhtään muiden joukkueiden maalivahtipelejä?

Intohimoinen kannattaminen on sallittua, mutta Malek taitaa olla monien silmissä sellaisessa asemassa, jossa on jo päätetty että hänestä ei saa löytyä mitään hyvää.
Ongelmana lienee se, että edeltäjät Dostal ja Langhamer nostivat riman aika korkealle. Ja maalivahdit ennustettiin jo ennen kautta suurimmaksi heikkoudeksi, niin jokainen huono suoritus vain vahvistaa tunnetta, että meillä on ongelma.

Samaa mieltä kyllä siinä, että Malekin nonstop dissaus menee kyllä vähän yli.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Malek ei näillä näkymin ole mestarijoukkueen ykkösmaalivahti, mutta ei Malek kalpene monenkaan joukkueen kakkoskassarille millään tavalla.
Olihan Malek kakkonen viimekaudellakin ja silti löysi itsensä maalista pleijareissa. Kyllä kakkosena pitää olla melko hyvä molari kuitenkin jos haluaa jotain voittaa. Onko Malek tarpeeksi hyvä siihen vai ei, niin se selviää sitten jos sillä rintamalla tulee liikennettä. Kunhan vaan tulisi suurempia eroja Liigaan että kaupat on auki.

Tämä ei ole enää sinulle vastaus, vaan yleisesti tästä keskustelusta. Pleijarit on helposti 1 maalin nyhjäyksiä, niin niissä ei parane kyllä puolikastakaan antaa ilmaiseksi ja jos antaa niin tulla Ilvesfoorumille tappion jälkeen heitteleen palloa muille, että ei siihen yhteen helppoon kaaduttu, vaan siihen kun hyökkäys ei tehnyt 5 maalia tjms.

Mutta ihan odotettu ok peli Malekilta, ei siinä mitään järisyttävää ollut minun mielestä tänään.
 
Ylös