Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 164
Meinaatko mm. Kärppien kannattajien kirjoittelua siitä, miten Ilves jälleen kerran yrittää ostaa mestaruutta isolla rahalla :)
Se on ainakin kymmenen miljoonan joukkue.
Juuri tämä "ostetaan mestaruutta". Tappara, Kärpät ja HIFK (ehkä varauksin vielä TPS) on ostellu niitä mestaruuksia viimeiset kymmenen vuotta.

Osa lyönyt lapionsa paskaan rahankäyttönsä kanssa, mutta nyt kun omassa talossa on ekaa kertaa about ikinä rahaa, niin käytetään sitä sitten. Kauas on tultu.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 933
Jatkoaikaa selaillessa tulee kyllä itkevistä Tapsu-faneista ja ulisevista Ky..Kärppä-faneista tällaiselle pitkän linjan Ilvesmiehelle ihan saatanan hyvä olo. ULI ULI !! :)
Ihmettelen Kärppä-fanien ulinaa.

Onhan heillä 500 NHL-ottelun Ritchie
 

Prosessori

Rivipelaaja
Viestejä
59
A) Mitähän tuo asettumaan tarkoittaa, koska yleisesti tuossa ei ole mitään järkeä. Siis sillä, että olisi nyt reilut pari viikkoa ollut sopimus, mutta kun ei ole asettunut ei voida julkaista? Jos kyseessä on Järvinen, niin tuskin ongelmat nyt mihinkään asettumiseen liittyvät?
Kyllähän tässä on selkeästi kyse tähtitason pelaajasta eli aika varmuudella Phil Kesselistä. Ei ole ihan mitään nopeeta hommaa tilailla kämppään marmorilattiat Italiasta ja kullittaa suihkut.

Ilveksellä on myös ollut tapana hankkia pelaajia, joilla on taipumusta erinäisiin loukkeihin. Liekö sitten tulomatkalla sattunut jotain, mikä vaatii kuukauden vesijuoksua pohjille.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 674
Sitkeässä on tämä loukkaantumisjuttu palstalla siihen nähden, että Ruotsalainen pelasi pari päivää sitten(20.1.) Berniä vastaan.
Eikö me sovittu että ei tuoda tämäntyylisiä järkiviestejä tähän ketjuun!

Odotan jatkossa sulta enemmän; yhdessä unelmoiden ja uskoen me saadaan Are tänne!
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 933
Phil "Dr." Kessel voisi kans tulla tohon Alvarezin tilalle.
 

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 164
@Cigaro johdolla tänne jo saatiin Niku.

En näe mitään syytä miksei Are ja Kingi onnistuisi samaan syssyyn.
Juuri näin.

Jatkoajan tietäjätkin osasi kertoa, että Nikuun meni vasta 500k = Tillun pinkan pohjimmaiset, eli Let´s gooo !!
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 518
Eikös joku lehti spekuloinut/ vihjannut että Ilveksellä rahallisesti heikoin tarjous Nikusta, silti tuli Ilvekseen

Täytyy muistaa, että ei tässä JYP ole siinä mielessä ollut neuvotteluissa kuskin paikalla, että olisi voinut "myydä" pelaajan sinne, mistä lyödään pätäkkää eniten pöytään.

Veikkaan tämän menneen niin, että Nikun kerrottua seurat, joihin hän voisi suostua siirtymään, on neuvoteltu sopimuksen purkamisen korvauksesta. Niku on näiden seurojen kiinnostuksen selvittyä ilmoittanut, että Ilves on hänen valintansa. Sen jälkeen Ilves on ilmoittanut maksavansa X summan sopimuksen purusta ja ottavansa kontolleen loppukauden palkan.

Jutuista päätellen lyhyt matka Jyväskylään on painanut vaakakupissa, jolloin Ilves ja Tappara lienevät olleen vahvimmat kanditaatit.
 
  • Tykkää
Reactions: 17
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös