Ilves ja Media

Tampere Maple Leafs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
348
Someukko on varmasti myös Ilveksen kannattaja, häntä harmitti ja halusi puolustella omiaan. Eikä hän väärässä ollut.. selvä paitsio se oli ja maalia ei olisi pitänyt hyväksyä.
Joo, mutta meidän 2-1 maali oli 500 metriä paitsio myös. Mikäli tuomarivirheillä argumentoidaan seuran virallisellä tilillä, niin on vähän epäammattimaista jättää huomiotta kotiin päin vihelletty paitsiomaali.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 754
Koska ainakin näitä potkuja saaneita koutseja riittää. Alla listattu koutsit jotka eivät ole saaneet kenkää. Pendo varmaan tuohon lisätään.

2007-09 Sakari Pietilä
1999-01 Heikki Mälkiä
1987-90 Sakari Pietilä
1980-82 Raimo Määttänen
1975-76 Esko Mäkinen
Korjataan nyt sen verran, että tuo on siis lista Liiga-ajan valmentajista jotka ovat valmentaneet sopimuksensa loppuun. Pendo ei kuulu listaan, kun lähtee kesken sopimuksen. Sykorahan ei myöskään saanut kenkää, mutta ei valmentanut sopimustaan loppuun. Lisäksi tuohon ei ole otettu kesken kauden loppu kauden sopparilla tulleita valmentajia kuten Heikkilä, Räsänen tai Curre mukaan. SM-sarja aikaa ei tosiaan myöskään ole listaan laskettu.
 

bxl-man

Share Ilves #18
Viestejä
1 770
Ei kyllä mysteeri-ilves jaksa kiinnostaa. Valmennuksen kommentteja ei tullut. Luikkivat karkuun
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 099

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 560
Taas yksi "valtamedia" Ilvesfoorumin talutushihnassa: Iltalehden jutussa suora linkki forkan pahan olon purkuketjuun :D
Tämä on kyllä kaiken huippu. Ei saatana kukaan toimittaja voi laittaa linkkiä Ilvesfoorumin pahan olon purkuketjuun. Ei edes ne ketkä ei omaa arvoansa kunnioita.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 517
– Toivottavasti kaikki ymmärtävät, että nyt on kysymys vain urheilusta, ei sen isommasta asiasta. Toinen voittaa, toinen häviää. Niin se vain menee.

Hyvin sanottu, vaikka se ei nyt tunnu siltä. Nyt meidän käytöstä (taas) tarkkaillaan, joten toivon että kaikki pysyy kohtuullisen rauhallisina.
 

Lintu

Luottopelaaja
Viestejä
2 232

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 517
– Olen vuosia jo odottanut, että Ilves nähtäisiin finaalissa. Kun Myrrälle annettiin potkut ja erityisesti miten se asia hoidettiin niin nyt voi melkein sanoa, että "Karma is a bitch!" Risto Jalona katsoisin peiliin. Onnea Kalpalle jatkopaikasta, Pete Poskiparta sanoi.

Ilveksen kannattajat kohdistivat kritiikkiään myös Pennaselle.

– En kritisoinut Pendoa vaikka aihetta siihen olisi matkalla ollutkin, koska tulos nähdään vasta keväällä. Nyt se nähtiin, se on kasa paskaa, ja kaikkien aikojen Ilves-floppi. Se on aika paljon se, yksi fani kirjoitti.

Kylläpä puhuu Poskiparta asiaa. (paitsi, että Pennasen palkkaus oli kyllä silloin ihan oikea päätös. Ei tollaista valasta jätetä veteen, jos koukkuun nappaa)

 
Ylös