Ilveksen nykytilanne

Diego de la Vega

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
608
Niin täysin samaa minä tuossa kirjoitin.

Joo kyllähän Pendolla on vielä mahdollisuus kiilata Myrrän ohi, mutta se vaatisi sen finaalipaikan. Siihen on aikas pitkä matka kun nyt täytyisi ensiksi voittaa KalPa kolme kertaa putkeen ja mikään toistaiseksi nähty ei kyllä puolla sitä. Ei runkosarja kohtaamiset eikä varsinkaan nämä neljä peliä pudotuspeleissä.
Joo samaa mieltä ollaan tosta.

Myrrän pronssi oli ennakoita parempi. Eli ei se nyt vihkoon vetänyt vaikka ehkä suli.

Myrrä seuraavan kauden alku oli samanlainen kuin Tapparan nykyinen kausi.

Viime kaudesta Pendo selvisi kuivin jaloin, koska ”joutui” operoimaan Myrrän joukkueella ja Kontiolan johdolla kyykättiin.

Nyt uskollisimmat Pendopuudelit ovat heittämässä Tillua ja Ripaa bussin alle.

Olen kauden aikana ilmaissut huoleni Pendosta, pelitavasta ja peli-ilosta. Järjestäen kaikki palstan suuret tietäjät ovat kertoneet minulle, että ymmärrän näkemäni väärin. Tilastoja pyöriteltiin siten, että ne tukivat agendaa.

Vaikka tästä jollain ihmeen kaupalla mentäisiinkin jatkoon niin itse en siitä kunniaa anna Pendolle vaan Tillulle.

Materiaalierolla mentäisiin jatkoon, ei valmennuksella.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 948
Sellainen fiilis että me kaikki seisomme kuvitteelisella torilla. Emme kuitenkaan juhlimassa mestaruutta, vaan epäuskoisina ja suut auki toisiamme tuijottaen.. miten tämä on edes mahdollista, kenen vika vai odotimmeko vaan liikaa ? Pitäisikö syyttää ja ketä, vai onko meidän vaan hyväksyttävä tämä tilanne ?
Itseltäni loppuu sanat ja ymmärrys ja uskon että monella muulla on samat ajatukset. Mitäs kun ensikauden rosteri julkaistaan ja Ilves on jälleen julistettu mestariehdokkaaksi.. mitä sitten.. jotain pitäisi muuttua, että usko palautuu vai uskommeko sitkeän työn tuottavan tulosta. Kyllä se siitä ?
Itsellä on ainakin juuri nyt sellaiset fiilikset, että jos Kalpalle tiputaan, niin mitkään launchit ei kiinnosta pätkääkään.. ihan sama ketä tulee tai jääkö tulematta.
Olen ihmeissäni .. en oikein tiedä enää mitä ajattelisi mistään. Ymmärrän urheilun lainalaisuudet, mutta miksi aina Ilves. Ei tuurilla koskaan pärjätty huonolla rosterilla, nyt ei edes huippurosterilla. Mitä helvettiä tässä pitäisi tehdä ja ajatella ? Uskoa vai luovuttaa ?
Tämä varmasti vaikuttaa myös tuotteen myyntiin.. saa kovin Jalo ja kumppanit töitä tehdä uskottavuuden eteen, jos Kalpalle tiputaan. Se likapyykki on lähes pakko pestä.
Kestää ainakin itselläni hetken kerätä ajatuksiani jos kausi tähän jää, tarvitsen myös jonkinmoisen irtioton koko Ilveksestä ja jopa lajista. Rajansa se on kaikessa.
 
Viimeksi muokattu:

mandariinimake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
180
Joku viisas sanoi täällä foorumilla KalPa -sarjasta vastaavasti:
"Toinen joukkue tahtoo voittaa, toinen pelkää häviämistä"

Sarja ei edes vielä ole ohi ja suurin osa täällä on jo boikotoimassa kannattamista, valmennus on pää palkilla, tähtipelaajat ovat pää palkilla, jumalauta Jarkko Näppilä on jo mestattu. Mielestäni tuo nosto on täysi heijastus meidän kannattajien asenteesta (en yleistä). Mitään ei ole voitettu kymmeniin vuosiin, mutta silti moni on asennoitunut, että mestaruus on minimi tai sitten kivitetään. Kyllähän sitä ymmärtää, että tilanne harmittaa (KORJAAN: mahdollinen tilanne, joka ei ole vielä edes varmaa), mutta moni voisi tehdä jonkin verran itsereflektiota myös niistä omista arvoista sekä siitä kuinka realistisia ne omat ennakko-odotukset ovat.

Kuten on huomattu liigan historiassa muutenkin, niin sitä mestaruutta ei voi ostaa. Joukkueessa voi olla erinomaisia yksilöitä sekä valmentajia, mutta se ei tarkoita, että heillä menisi kokonaisuutena homma nappiin. Kyllä tässä itsellänikin on pari viime vuotta kauden jälkeen ollut sellainen olo, että tämä oli se meidän mahdollisuus ja että tämä oli se kausi, jolloin tähdet olivat kohdallaan eikä sellaista enää toisten tapahdu. Onneksi meidän Ilves ei ole millään all-in -taktiikalla liikkeellä ja JOS tästä nyt päästään lomailemaan, on meillä taas ensi kaudella ennakkosuosikin asema jo kauden alussa. Aika nopeasti siihenkin ollaan ehditty jo näköjään turtumaan.

Tämä ei ole kohdistettu hyökkäys ketään kohtaan eikä tässä ole tarkoitus kyseenalaistaa kenenkään kannattajaidentiteettiä, mutta pieni itsetutkistelu voisi monelle tehdä hyvää.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 167
Toki, utta nuo mainitut pakit pelaa helvetin hyvää hokia kuten koko luisteleva, taisteleva KalPa.
Meidän Parikka, Latvala, Niku ym. ovat vain nimi pelipaidassa, ja merkintä eht- peleistä.

Siis eikö oikeasti muut näe, että Elorinne pelaa todella huonosti? Silloin juuri pitää erityisesti iskeä, kun Elorinne on KalPalta kentällä ja hyvin onkin miinuksia kerännyt viime peleissä. Valitettavasti KalPan valmennuskin on tämän tajunnut ja Allun peliaika on aika vähissä.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 167
Valtavin panostuksin lähdettiin mukaan jalkapalloon. Sinällään looginen siirto, mutta kun tuo panostus on kaikki pois kiekkopuolen selkärangasta niin ei olisi paljon varaa sukeltaa. Jalkapallon pitäisi selvitä jo alkavasta kaudesta maltillisen tappioon ja 25 kaudelle on päästävä plussalle.

Kyllä jo tästä alkavasta kaudesta odotetaan jalkapallon voittoa tekevän. Europelejä ja uusi Tammela ja tavoite olla sarjassa kärkipäässä. 350 000 euroa tulee jo varmasti eurokentiltä palkintorahaa, koska Ilves pääsee suoraan 2. karsintakierrokselle ja täyden Tammelan lipputulot kotiottelusta päälle. Toki matkustuskuluja tulee myös, riippuu vähän vastustajasta, että kuinka paljon. Jos eka vastustaja selvitetään, niin palkintorahaa kilahtaa seuraavalle kierrokselle pääsystä 200 000 euroa lisää.

Jos tuo tilikausi 2024-25 on tappiollinen jalkapallolla edes maltillisesti niin sitten on kyllä todella kova vuori noustava, että saadaan homma voitolliseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Rosbhuttos

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
500
Vaikka nyt tuntuu mielessä mustalta niin täytyy muistaa, että Jalo on kahdesti pelastanut Ipan konkurssilta. Ei se tee sijoituksia tms. jotka veisi seuran siihen jamaan uudestaan. Ei mitään näitä päätöksiä olla tehty vartissa saunaillan jatkoilla.
Kyllä Jalo ja kumpanit tykkäs pelata padelia ja kuinka ollakkaan sinne piti sijoittaa. No padel buumi oli ja meni. Ei tarvi edes miettiä oliko hyvä sijoitus. Silti kaikki muu on Jalolla mennyt hyvin mutta pitää olla rehellinen myös virheistä. Ehkä oli pieni sijoitus mutta periaate
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 167
Jokke ehkä suli, mutta kokoonpanossa oli mestisukkoja tärkeimmissä peleissä. Tällä hetkellä on esimerkiksi Rautanen poppareilla.

Toki Jokkekin piti paljon sitä Nikolishinia poppareilla joka Liigaa paljon kovemmassa KHL:ssa nakutti ja nakuttaa taas nykyään piste/ottelu. Ei voi yksinkertaisesti mitenkään olla huonompi pelaaja kuin joku Iso-Mustajärvi. Gazda on kanssa ihan eri mies muissa joukkueissa kuin Ilveksessä oli. Mielestäni Ilveksen materiaali oli Tepsiä parempi, eli homma olisi pitänyt hoitaa kotiin. Kaiken lisäksi melkein jo hävittiin Kärpille, joka oli selkeästi pelillisesti perässä.

Itselläni ei ole ikävä yhtään Jokkea, mutta myös Pennanen on epäonnistunut ja se on kylmä tosiasia. Jos Pennasella jatkuisi sopimus, niin itse antaisin monoa joka tapauksessa. Tämä on kuitenkin jo toinen kausi, niin prosessin pitäisi olla pidemmällä.

Vielä on toivoa tämän kauden osalta, mutta jos odotettu tapahtuu, niin sitten meidän tarvitsee antaa kaikki tuki Niemelälle, siihen asti kunnes mies mahdollisesti pettää luottamuksen. Pitää kuitenkin ymmärtää, että aikaa saatetaan tarvita. Ensi kaudelta voi keskikokoisen flopinkin (eli runkosarja TOP6 ja puolivälierissä ulos) katsoa Niemelältä sormien läpi, mutta viimeistään toisella kaudella pitää olla finaalissa tai vähintään hyvin lähellä niitä ja optimaalisesti kolmen kauden mittarilla Niemelä on tuonut Ilvekselle mestaruuden.

Tietysti jos menee ihan räpellykseksi ensimmäinen kausi eli tyyliin niukasti sääleihin, niin sitten on ihan ymmärrettävää jos monoa annetaan heti ekan kauden jälkeen. Oletan tässä nyt että Niemelän sopimus on tyyliin 2+1-vuotinen.
 

931931

Luottopelaaja
Viestejä
1 516
Ilves ja fanit ovat kokeneet pudotuksen pimeimpään kadotukseen viisi kertaa kausina 94-95, 02-03, 09-10, 11-12 ja 15-16. Ei voi olla ajattelematta, että näiden kausien jälkeen mieli on edelleen paniikkitilassa ja herkkä reagoimaan pieniinkin ongelmiin raskailla ratkaisuilla, vaikka talous- ja urheilupuoli on sinänsä mallillaan. Tällaiseksi paniikkiratkaisuksi luen Myrrän vaihtamisen Pennaseen kesken viime kauden. Oltiin sarjakärjessä, menossa eteenpäin seurana, mutta muutaman ison tappion, ja tapparan ilmaiseman kiinnostuksen Pennaseen jälkeen paniikki jälleen iski, ja unohdettiin oma kehitys, strategia, ja laitettiin niiden sijaan kaikki toivo Pennaseen.

Kun Myrrä tuli päävalmentajaksi, Ilves teki nousua pohjilta, ja nousi Myrrän aikana mitalipelijoukkueeksi. Jälkeenpäin tarkasteltuna tuo oli hyvä suoritus koko organisaatiolta. Vaikka Myrrän Ilves veti huonosti kauden 20-21-pudotuspelit, ja kaatui liian helposti Tepsille välierissä, niin samalla koko seura oli kasvanut Myrrän mukana, ja odotukset oli kesällä 22 korkealla tulevaisuuden suhteen. Olisi kiva tietää, miten kevät 23 olisi päättynyt takaiskuista oppineen ja eteenpäin menevän Myrrän kanssa. Pelejä oli myös lisäksi kiva katsoa, kun nuori Ilves luisteli lujaa ja taisteli. Jälkeenpäin ajateltuna kauden 21-22 pronssi oli looginen askel eteenpäin. Ehkä silloin sitä ei nähnyt sellaisena kukaan varsinkin kun tappara sai taas varata Keskustorin kevään lopuksi. Tämä kasvu näyttää nyt hukkuneen valtavaan strategiseen virheeseen vaihtaa Myrrä Pennaseen. Jos hakee Ilvekselle vertailukohtaa, niin 2000-luvun Jokerit. Iso seura, yhden kauden sopimuksilla koottu palkkasoturilauma, joka näyttää välillä olevan skoutattu teksti-tv:n kautta.

Olin itsekin Myrrän potkujen kannalla. Nyt kun toinenkin Myrrän jälkeisistä keväistä on menossa penkin alle, myönnän olleeni väärässä.
 

näsinneula

Luottopelaaja
Viestejä
1 678
Ilves ja fanit ovat kokeneet pudotuksen pimeimpään kadotukseen viisi kertaa kausina 94-95, 02-03, 09-10, 11-12 ja 15-16. Ei voi olla ajattelematta, että näiden kausien jälkeen mieli on edelleen paniikkitilassa ja herkkä reagoimaan pieniinkin ongelmiin raskailla ratkaisuilla, vaikka talous- ja urheilupuoli on sinänsä mallillaan. Tällaiseksi paniikkiratkaisuksi luen Myrrän vaihtamisen Pennaseen kesken viime kauden. Oltiin sarjakärjessä, menossa eteenpäin seurana, mutta muutaman ison tappion, ja tapparan ilmaiseman kiinnostuksen Pennaseen jälkeen paniikki jälleen iski, ja unohdettiin oma kehitys, strategia, ja laitettiin niiden sijaan kaikki toivo Pennaseen.

Kun Myrrä tuli päävalmentajaksi, Ilves teki nousua pohjilta, ja nousi Myrrän aikana mitalipelijoukkueeksi. Jälkeenpäin tarkasteltuna tuo oli hyvä suoritus koko organisaatiolta. Vaikka Myrrän Ilves veti huonosti kauden 20-21-pudotuspelit, ja kaatui liian helposti Tepsille välierissä, niin samalla koko seura oli kasvanut Myrrän mukana, ja odotukset oli kesällä 22 korkealla tulevaisuuden suhteen. Olisi kiva tietää, miten kevät 23 olisi päättynyt takaiskuista oppineen ja eteenpäin menevän Myrrän kanssa. Pelejä oli myös lisäksi kiva katsoa, kun nuori Ilves luisteli lujaa ja taisteli. Jälkeenpäin ajateltuna kauden 21-22 pronssi oli looginen askel eteenpäin. Ehkä silloin sitä ei nähnyt sellaisena kukaan varsinkin kun tappara sai taas varata Keskustorin kevään lopuksi. Tämä kasvu näyttää nyt hukkuneen valtavaan strategiseen virheeseen vaihtaa Myrrä Pennaseen. Jos hakee Ilvekselle vertailukohtaa, niin 2000-luvun Jokerit. Iso seura, yhden kauden sopimuksilla koottu palkkasoturilauma, joka näyttää välillä olevan skoutattu teksti-tv:n kautta.

Olin itsekin Myrrän potkujen kannalla. Nyt kun toinenkin Myrrän jälkeisistä keväistä on menossa penkin alle, myönnän olleeni väärässä.

Hyvää analyysiä, mutta jossittelua. Myrrän jatkaessa olisimne hyvin voineet pudota heti jatkopeleissä, eikä peli olisi kehittynyt mestaruuskiekoksi.

Nyt ollaan lähellä lähteä katsomoon ja silloin toki Pennanen saa kosolti risuja.

Vielä pieni oljenkorsi pelastaa kausi. Huomenna voitto, niin pieni tsäänssi on edelleenkin olemassa.!!
 

Yohan

Luottopelaaja
Viestejä
1 499
Tässä nyt on monta seikkaa joita voi nostella esiin mahdollisina vaikuttavina tekijöinä sukellukseen. Jotkut sanoo, että Pendo aiheutti tämän kipsin. Se olisikin helppo laittaa Pendon syyksi kaikki ja eikun uutta miestä tilalle. Ehkä Hölö on se ratkaisu, ehkä ei. Sanoisin ettei tämä tilanne välttämättä täysin Pendon piikkiin mene. Ne paineet täällä nyt joka tapauksessa on, joita Pendo nyt ei vaan ole saanut purettua. Ei välttämättä saisi kukaan muukaan.

Fakta on se, että Ilveksessä on vuosien menestymättömyyden jälkeen legendaarisena muinaisena suomalaisena menestysseurana - Suomen mittakaavassa suurkaupungissa - normaalia suurempi huomio, suuremmat odotukset ja fanit janoavat menestystä kuin hullu puuroa. Helsingin suunnilta voi kysellä, miten on keskimäärin sujunut Hifkillä ja Jokereilla suurimman huomion ja odotusten keskellä. Asiaa ei helpottanut lainkaan kiekkomaailman silmissä sympaattisen Myrrän potkut sarjan kärkipaikalta, ottamatta kantaa siihen, oliko kyse Jalon ja kumppaneiden vauhtisokeudesta vai raudanlujien ammattilaisten kovasta päätöksestä.

Toisessa ketjussa pohdin siitä, että tuliko uusi areena Ilvekselle tavallaan liian pian. Sen myötä Ilveksen resurssit ja budjetit nousivat pompsahtaen Liigan kärkitasolle ja siinä samassa saatiin suurseuran odotukset ja menestyspaineet taakaksi ennenkuin oli yhtään mitään voitettu. Esim. Tapparakin sai rauhassa enemmän taustalta rakentaa juttuaan ja opetella voittamista ja Tapparallakaan ei ollut noin pitkän ajan menestymättömyyden taakkaa harteillaan. Enkä siis tarkoita, että uusi areena olisi huono asia ja että olisi pitänyt jäädä Hakametsään, vaan puhtaasti mietin vaan sitä "the paine" - kysymystä.

Sitten voidaan tietysti pohtia Koskelankin osalta (joka on vielä kuitenkin keltanokka urheilutoimenjohtajana ja toivottavasti oppii myös virheistään) että oliko joukkue lopulta täysin tasapainoinen? Pitikö pakiston osalta lähteä korjaamaan jotain mikä ei ollut rikki? Jälkiviisaana on toki helppo kysellä. Kuka olisi jättänyt nämä hankinnat tekemättä mahdollisuuden auetessa? Kauden alussa askarrutti hyökkäyksessä hyökkääjien ja etenkin sentterien puolustusosaaminen ja kamppailuvoima. Ei siinä kovakaan pakisto auta, jos hyökkääjät eivät kykene auttamaan koko viisikon voimin puolustamisessa. Kodytek ja Mäntykivi kelpo pelaajia, mutta vääntövoimassa jäävät auttamatta jalkoihin tosipeleissä, eikä varsinkaan Kodytekin liike riitä kompensoimaan vajavuuksiaan. Mäntykivikin kuitenkin pelasi uransa parasta kiekkoa pudotuspeleissä laiturina.

Pelillisesti joukkue on huonoina hetkinään jotenkin erirytminen, ajoitukset pielessä, huonoja valintoja, kiekosta luovutaan usein ihmeellisen helposti ja liikkeessä näytetään jäävän KalPalle täysin jalkoihin, jonka yhteispeli muutenkin on melko saumatonta Ilvekseen verrattuna. Irtokiekot ja kaksinkamppailut hävitään melko järjestään. Onko tämä päästä kaikki kiinni, onko pelitapa tarpeeksi selkäytimessä, ja riippuuko pelinopeus kuinka paljon siitä? Onko Ilves lopulta kuinka luisteluvoimainen ja kovakuntoinen jengi? Tietenkin päällimmäisenä näkyy se pelko siinä pelaamisessa, joka kipsaa peliä ja se taas näkyy räikeiten syöttöjen laadussa nopeissa tilanteissa, sekä maalinteon vaikeudessa. Kummasti ne tolpat ja rimat vaan kilisee enemmän sillä puristavalla joukkueella. Se henkinen puoli nyt aivan selkeästi on pääsyy kaikelle; tehottomuudelle ja sille että saadaanko pelitavallisesti toteutettua edes sovittuja asioita, mutta kaikki kivet on hyvä kääntää jotta päästään eteenpäin.

Voi toki olla että Pennanen on itse kaikkein eniten niiden psykologiensa tarpeessa ja on itse paskat housuissa luoden ympärilleen sitä samaa ilmapiiriä. Hieman jännittynythän se kehonkieli tuntuu olevan usein. mutta turhan helppoa on vaan kaataa kaikki syy sinne miettimättä muita vaikuttavia tekijöitä. Toivottavasti tässä nyt analysoidaan tarkkaan kaikki mahdolliset asiat, opitaan taas virheistä ja askel taakse tarkoittaa seuraavaksi kaksi eteen. Tokihan tässä on vielä kauttakin jäljellä, mutta oma usko on erittäin koetuksella nyt, niin hurmiossa ja saumattomalla joukkuepelillä KalPa viilettää menemään tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

Edustaja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
373
Ilves on malliesimerkki isosta kasasta tähtipelaajia. Kalpa taas on joukkue isolla jiillä + muutama tähtipelaaja.

Floppaus on täysin valmennuksen syytä, vai mitä treenijumihörhöt?
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 515
Vaikka kuinka vituttaa, niin toivon että ensi kaudellakin ihmiset löytävät hallille eikä buumi lopu tähän. Kyllä se mestaruus on pakko joskus tulla. Keksikää kesäksi jotakin positiivista, niin kyllä me tästä selvitään :)
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 322
Tillu voisi tarkistella omaa tekemistään, samoin Seppä ja Jalo, jotka ovat siunanneet Tillun tekemiset. Ilves ei koskaan ole ollut noin haluton, väritön ja mauton playoffeissa, mitä 23-24 kaudella nähtiin ja oikeassa yrityksessä johto ottaa vastuun.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 232
Sandell ennustili aikanaan, että Ilveksen kausi ei enää koskaan pääty maaliskuussa. Hyvin se ennustus piti, kunnes ei enää pitänyt. Tosin Sandellin puolustukseksi mainittakoot, että hän tarkoitti runkosarjaa ja se on kyllä taivaan tosi. Ei pääty runkosarjaan enää koskaan.
 

Ileves

Tulokas
Viestejä
5
Itse kirosin vaikka kuinka sarjan aikana mutta sitten taas muistellaan esimerkkejä muista sarjoista esim. Tampa - Columbus 0-4, Lester Valioliiga, aina ei ennakkosuosikki voita.

Eniten vituttaa Pennanen ja hänen käytös. Niemelä toivottavasti hoitaa homman toisin
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 948
Vaikka kuinka vituttaa, niin toivon että ensi kaudellakin ihmiset löytävät hallille eikä buumi lopu tähän. Kyllä se mestaruus on pakko joskus tulla. Keksikää kesäksi jotakin positiivista, niin kyllä me tästä selvitään :)
Eiköhän tuohon vaikuta paljon seuran ulostulo ja varsinkin ensikauden kokoonpanon julkaisu. Sen on syytä olla kelvollinen ja alusta alkaen.. eikä yhtään arpaa, eikä aukkoa.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 559
Sinänsä Hölöllä on helpompi paikka tulla tähän kuin olisi vaikka mestaruuden jälkeen. Pitää hoivata tämä pelaajisto takaisin oikeille raiteille tämän painetilan jälkeen ja vaan ruveta pelaamaan jääkiekkoa ilon kautta. Uskon että pystyy johtamaan oikealle tiell tuon pelaajiston, onhan tuo sentään toiminut Lahdessa Nupen alaisuudessa jolta voi jotain painetta tulla.
 

Tumu31

Rivipelaaja
Viestejä
14
Mun mielestä aivan turha lähtee kattoon penkkiä pidemmäs seurajohtoon. Muistakaa nyt että nämä paskat toimitusjohtajat ja paskat urheilujohtajat nostivat meidät aivan vitun syvästä suosta tähän missä nyt ollaan.

Se että nyt kyykättiin katastrofaalisesti, niin katseet penkin taakse, sieltä tätä jäätasonhommaa johdetaan. Kattokaa nyt oikeesti että miten nää jätkät laitettiin pelaan, sopiko tälle joukkueelle nyt tommonen paskakiekko mitä koko kausi vedetty, ja näyttikö pelaajat nauttivan tämmöisestä? Ei vaan kädet taskussa hytkymällä, ilman tunnetta ja ilman mitään pelillisiä muutoksia tekemättä tän pidemmälle voi päästä.

Mun mielestä seisoskeluträppi ei kuulu enään suomikiekkoon niinkun pendon edellisellä liigamestaruudella, se nähtiin nyt jo marjamäen ja kärppien flopin aikaan, niin pahalta kun se tuntuukin myöntää, mut vaikuttaa että t***ara oli tässäkin edelläkävijä ja vaihtoi tuon organisaationtyylin juuri oikeaan aikaan. Toivottavasti hölö on meidän uusi valmentaja, ja laittaa ensvuonna taas sen ilveksen näköisen pelitavan jalkeille.
 
Ylös