asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
553
Kauden aneemisin esitys selkeän johdon jälkeen. Olen pettynyt ja hieman huolestunut.
Kyllähän tuon arvasi noiden kolmen tuuripompun jälkeen. Ei joukkueessa riitä malttia pelata hiukan passiivisemmin, vaan aletaan ylihyökkäämään. Siitä kun tuli 3-1 kavennus, voittajan jo tiesi.

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 747
Nyt kun toit tämän niin muistuu mieleen se kamala 5-3 YV Pelicansia vastaan välierässä. Hyhhyh ja yök

Tämäpä.

Hyvän alkukauden jälkeen Ilveksen ylivoima taantunut haluttomaksi ja vastuuttomaksi siirtelyksi. Varsinkin 5 - 3 yv:t.

Toki vastustaja skouttaa ja yrittää pelata kuviot pois, mutta on tuo nyt viimeiset pelit ollut aivan kamalaa. Kukaan ei vedä, kukaan ei halua tehdä maalia. Pakkeja kielletty vetämästä.

Ilves97

Viestejä
6 893
Tänään näytti olevan. Toinen toi tunteen kautta voiton kun toinen nosteli kauluksia ja kaiveli nöyhtää taskuista. Pelin tappo hetkillä taas tuttua löysää ilman mitään reagointia. Kotipelissä 13.000 fanin edessä tuo esitys on todella hävettävä.
No viimeksi kai se joka huusi pää punaisena menetti sen johdon lopussa ja se on myös hävinnyt keskinäisistä 3/4. Joskus se voittaa joka huutaa fuckshitiä, joskus voittaa se joka seisoo kädet taskussa, joskus voittaa kaveri joka seisoo suu auki hölmistyneenä, joskus se joka vetää työrukkaset käteen ja katsoo pelaajia silmiin ja joskus se joka virnuilee Jokerina koko pelin. Valmennustyylejä on ihan tasan yhtä monta kun valmentajiakin ja ihmiset on erilaisia. Ei se, että tämä peli kääntyi tee pää punaisena huutamisesta jotain avainta onneen ja tarkoita että Pendon tyyli ylipäätään on paskaa.

Ei poista sitä, että tänään oli Pendolta ja koko joukkueelta sysipaskaa noin 40 minuuttia ja 40 sekuntia. Ansaitusti hävittiin ja paskaa tulee ihan yhtä ansaitusti nyt täällä niskaan. Hävettävä esityshän se oli.

3. Muoviliigassa en edes muista ketä vastaan

Ens kerralla sitten Könöset ja Nymanit leipomaan sitä kiekkoa sinne. Palve ja Supi on näyttönsä antaneet tältä osin.

Ilves97

Viestejä
6 893

No tänään ei Supi päässyt siinä edes koskemaan kiekkoon kun Palve ja Stransky jauhoivat keskenään syöttömyllyä.

Pendolino

Viestejä
1 747

Näistä näkee kaikista kyllä unia edelleen ja pitkään.

En käsitä, miksi viiskolmosessa pitää kentällä edes olla "pyörittäjää". En ymmärrä, miksi haetaan syöttöjä jumalauta sen kolmikon läpi? Kiekkoa viivalle - veto - ylimiehitetään maalin edusta.

Ei ole niin hankalaa. Vai pitääkö maali aina tehdä veijareiden ja virtuoosien perinteitä mukaillen?

Kreivi Brad Sjöblom

Viestejä
290
Muistutuksena kaikille erästä pätkää lainaten.

-Mikä kuukausi, silloin vietetään uuden vuoden aattoa?
- Toukokuu.
- Ei oo toukokuu! Joulukuussa vietetään uuden vuoden aattoa.
- Aa, kato.

Pahoittelut offtopicista.

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 585
"Se oli kolmen maalin johto. Kolmen maalin johto..."

Ei helvetti.

Greg Stillson

Rivipelaaja
Viestejä
77
Ilves ei vaan opi.

Voittamista, nöyryyttä, pelin tappamista, joukkueen kokoamista.

Kiekkoa siirrellään ylivoimalla kuin viime kevään Pelicans-sarjan ratkaisuhetkillä. Suoraviivaisuus puuttuu. Laidalle hankitaan nippu laitureita, joiden anti joukkueelle on lähellä nollaa. Keskellä ja maalin suulla, tärkeimmissä paikoissa, annetaan iso etu vastustajille. Pronssikarkeloihin päättyy korkeintaan tämä kausi ilman edellä mainittujen korjaamista.

Severi

Viestejä
295
Mulla oli tänään jo valmiiksi vähän huonot fiilikset illan ottelusta. En kuitenkaan näin munatonta esitystä ajatellut näkeväni, jossa jätkät lopettaa täysin pelaamisen kun ollaan 3-0 johtoasemassa. Mitä helvettiä?! Ottelu kestää sen 60 minuuttia, ei 20 minuuttia. Tai no, tällä kertaa itseasiassa 19 minuuttia. Se että Tappara sai sen pukukoppimaalin ensimmäisen erän lopussa ei näköjään herättänyt tarpeeksi tätä joukkuetta.

Olihan siinä kolmannessa erässä varsinkin paikkoja vielä ratkaista ottelu ylivoimalla mutta eipä nekään näyttänyt kiinnostavan kun vedot jäi aivan olemattomiksi. Kaiken kruununa Randelin pelasi nollapelin eikä tälläkään kertaa päästänyt kiekkoa selkänsä taakse meitä vastaan pelatessaan. VMP.

ZikZak

Viestejä
242
Miksi tällaisessa ottelussa kitistään Meskasesta?

Herrat Stransky, Mäntykivi nyt ensimmäisenä siihen lankulla käveleen mereen.
Mitä peliä oot kattonu? sitäpaitsi Mäntykivi Stransky tuonut jatkuvasti jotain pöytään,Meskanen ei yhtikäs mitään positiivista.Vaikken siitä pidä niin se on fakta!

ilves90

Rivipelaaja
Viestejä
39
Ratkaisu ja vastuun kanto yv:llä hukassa. Pitäisi osata tehdä myös yksinkertaisempia ja rumia maaleja ja 5-3 yv aivan hukassa. Pyörittelyä ja syöttely ok tasolla , mutta ei yhtään maalin teko halua yhtäkkiä löydy , kun sen pitäisi olla helponpaa. Ei ole eka kerta tänä vuonna kun tuohon pyörittämiseen langennu liikaa. Ainut kelle voi antaa pelistä hyvän suorituksen on Suomi, Ikonen, Gunnarsson ja Parikka.