Yahoo Fantasy 2021 - 2022

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Epäilenpä ettei tähän hätään nyt saada uutta manageria kehiin, kun sitä on nyt tässä jonkin aikaa huudeltu ilman vastakaikua.

Onko se sitten niin, että nimimerkin herr komissaar @Bettman täytyy tehdä vaikea valinta ja tipauttaa yksi manageri kelkasta. Käsittääkseni parittomalla joukkuemäärällä ei voi draftata…

Suosittelen myös co-commissioner oikeuksia jollekulle tämän ketjun aktiivisimmista kirjoittajista (nimimerkkiä @Soho ehdotin aikaisemmin), jotta ei tule tällaista viime hetken paniikkia ensi kauden kynnyksellä. Sopisiko?
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Epäilenpä ettei tähän hätään nyt saada uutta manageria kehiin, kun sitä on nyt tässä jonkin aikaa huudeltu ilman vastakaikua.

Onko se sitten niin, että nimimerkin herr komissaar @Bettman täytyy tehdä vaikea valinta ja tipauttaa yksi manageri kelkasta. Käsittääkseni parittomalla joukkuemäärällä ei voi draftata…

Suosittelen myös co-commissioner oikeuksia jollekulle tämän ketjun aktiivisimmista kirjoittajista (nimimerkkiä @Soho ehdotin aikaisemmin), jotta ei tule tällaista viime hetken paniikkia ensi kauden kynnyksellä. Sopisiko?

Eikö meillä viime kaudella ollut tämä sama määrä? Ja tuli yksi bottijoukkue mukaan. Vielähän jäsen @Blegifan voisi myös tulla mukaan? Drafti on näköjään asetettu klo 22 tänään, eli vielä tässä on monta tuntia aikaa.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Kiitos äijät.

Tämän kauden mestarijoukkue:

Jonathan Marchessault - JT Miller - Mikko Rantanen
Tyler Bertuzzi - Nazem Kadri - Lucas Raymond
Ivan Barbashev - Roope Hintz - Tom Wilson
William Karlsson - Bo Horvat - Chandler Stephenson

Kris Letang - Darnell Nurse
Shayne Gostisbehere - Josh Morrissey
Dmitri Orlov - Kevin Shattenkirk

Jacob Markström
Frederik Andersen
Elvis Merzlikins


Hyvän oloinen jengi ainakin paperilla.
 

jorkkila

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
707
Harmillisesti toinen liiga meni jäihin tämän kauden osalta ja kun tänne tuli katsomaan josko olisi korvaava chänssi niin juuri on hommat saatu pakettiin :D #ajoitus
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Harmillisesti toinen liiga meni jäihin tämän kauden osalta ja kun tänne tuli katsomaan josko olisi korvaava chänssi niin juuri on hommat saatu pakettiin :D #ajoitus

Eikös periaatteessa Bettman voisi antaa sinulle tuon bottitiimin haltuun? Tosin sitten pitäisi lähteä liikenteeseen koneen valitsemalla joukkueella.
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 161
Draftihan se pidettiin ja vituiksihan se meni. Varaukset tehtiin täysin tunnepohjalta ja täysin käsittämättömillä perusteilla. Karhun Kaatajat kaudella 2022-23 näyttää seuraavalta:

B.Tkachuk - Matthews - Laine
Marchand - Torchet - Lafrenier
Benn - Hirschier - Seguin
M.MacTavis- Couture - Burakovsky

Rielly - D.Toews
Heiskanen - Jones
Dumba

Kumber
Bobrovsky
Samonov
Ullmark

Joukkueeseen hankittiin nuorta voimaa ja konkareita. Muutoksiakin on jo tullut, sillä liigan vittumaisin pelaaja Marchand on loukkaanut, samoin kuin nuori sveitsiläinen Hirschier ja vielä kauden avauspelissä porkkanapöksy Tesomalta. Mantha ja Olofsson hommattiin paikkaamaan vemppaosaston vakikasvoja. Matthewsilta odotetaan sankaritekoja. Nostettava on myös SaiPa- ja Blues-legendan Dale MacTavishin poika ja Craig MacTavishin tytär [mitä ärkelettä sormet naputtaa] Mason viimeisenä hakuna. Hyökkäys on tasapaksu ja oletettavasti paskoja pelajia, mutta myös paskoja ihmisiä täynnä. Vieläkin keljuttaa Laineeen pukemat porkkana pöksyt. Hyi vittu!

Pakisto on puolestaan tekijä miehiä täynnä. Vajaa kuin managerikin, mutta kun on taitoa ja potentiaalia, niin parempi jättää pakisto vajaaksi, ettei kiukuttelua tule. Rielly on pelasi viime kauden todella hyvin, samaa odotetaan nyt. Toews oli jo viime kauden tiimissä, mutta alkukauden loukkaantumissuma sai miehestä luopumaan. Ei olisi kannattanut, joko nyt. Heiskanen on ikäluokkansa paras pelaaja, edes Ilvestä edustanut Joni Ikonen ei pääse lähelle, vaikka muuten taitaa olla se kakkonen. Seth Jones on huippulahjakkuus, saas nähdä kuinka paskasti kausi menee Ameriikan Lahessa, jou määän Chicagou. Dumba on hänkin tuttu, miekkonen teki läpimurtoa pari kautta sitten, mutta sitten meni polvi paskaksi.

Veskariosasto on täysi mysteeri jälleen. Yleensä Kaatajien veskariosaston on ollut se, joka pettää vasemmalta ja oikealta. Nyt otetiin mukaan myös vasen ja oikea. Draftissa oli tavoite, ettei yhtään itäisen roistovaltion edustamaa pelaajaa edusta Karhun Kaatajia, mutta niin vain kaksi mokomaa kommaria tolppien väliin hommattiin. Yksi mennee kauppatavaraksi tai maalitaulua imitoimaan Ukrainaan. Vaihdot ovat tietysti mahdollisia.

Me ollaan muuten hävitty tää kausi.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Kuukausi läpsytelty menemään. Saldona kolme voittoa ja viimeiseltä viikolta oikein kunnon kyykkäys Karhun Kaatajia vastaan. On ollut yllätyksiä, pieniä pettymyksiä ja totuttuun tapaan melko paljon pelaajavaihtoja.

Suurin negatiivinen yllätys on ollut vaisut aloitussaldot. Suharit on viime kaudet rakennettu vahvojen aloittajien varaan, mutta nyt ei oikein kukaan muu kuin Bo Horvat loista aloitusympyrässä. JT Miller on siirretty Vancouverissa laituriksi, muuten loistavasti pelaava Hintz ei ota ketjussaan aloituksia juuri ollenkaan, eivätkä Kadri ja Granlundkaan niitä juuri voita.

JT Miller 16. 9+6, -9 - Roope Hintz 15. 6+13, +11 - Mikko Rantanen 13. 10+13, +7

- Ykkösketjua johtaa suomalaisduo, joka pelaa erittäin vahvaa alkukautta. Millerin startti oli onneton, mutta siirto laituriksi on tuottanut tehoja.

Gabriel Vilardi 17. 10+5, +3 - Chandler Stephenson 16. 6+10, +10 - Jonathan Marchessault 16. 6+5, +1

- Vilardi on ollut koko Liigassa syksyn yllättäjiä. Poimin hänet vapaiden listalta ensimmäisellä viikolla. Stephenson on herra tasaisuus. Erittäin luotettava kakkosketjun sentteri, joka on tehnyt kaksi alivoimapistettäkin.

Tyler Bertuzzi 2. 0+1, +1 - Bo Horvat 16. 13+4, -1 - Lukas Raymond 15. 6+3, +1

- Horvat on ollut loistava. Sarjan parhaita maalintekijöitä ja aloittajia. Laidoilla Red Wingsin kaksikko, joista Bertuzzi on ollut lähes koko alkukauden poissa ja Raymondilla oli haastava lokakuu. On nyt viime viikkoina ollut aika tehokas ja pitänyt paikkansa rosterissa.

Mikael Granlund 15. 1+10, -10 - Nazem Kadri 14. 7+5, -6 - Sam Reinhart 15. 2+3, -3

- Granlundilta tulee tasaisesti syöttöjä ja miinuksia. Kadri on vähän epätasainen ja Reinhart hakee itseään. Käytin häneen waiversin, joten kärsivällisyyttä vielä riittää. Ainakin viikoksi. Tom Wilson odottelee IR-listalla kuntoutumistaan.

Josh Morrissey 14. 1+14, +3 - Darnell Nurse 16. 3+6, +4
- Tasaisen kova ykköspari. Morrissey on Horvatin ohella kovin yllättäjä joukkueessa.

Filip Hronek 15. 1+9, +4 - Shayne Gostisbehere 15. 4+6, -11
- Hronek tuli vapailta. Ollut hyvä. Gostisbehere aloitti aivan huikeasti, mutta tällä hetkellä taso ei päätä huimaa.

Kris Letang 14. 0+8, -6 - Ryan Pulock 16. 1+5, +8
- Letang vaipunut meillä kolmospariin. Pulock on kokoonpanossa, koska parempaa en ole keksinyt. Hiukan on tasapaksu pakisto meillä.


Jakob Markström 11-5-2,87-255-0
Vitek Vanecek 7-6-2,33-180-1
Martin Jones 12-7-2,38-281-1

Frederik Andersen 8-5-2,72-179-0

- Ihan ok osastoa. Andersen tällä hetkellä loukissa, samoin Vanecek. Merzlikinsin heitin pihalle, koska Columbuksen maalivahtina olo on kuin keilapallolla.

Sumatraa vastaan ensi viikolle. Toivottavasti orastava alamäki saadaan sarjakakkosen kustannuksella poikki. Suharit majailee tällä hetkellä sijalla viisi. Sarja vaikuttaa erittäin tasaiselta.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Suharit koki aika pahan pelillisen notkahduksen marras-joulukuun vaihteessa, mutta nyt on viimeiset pari viikkoa ollut hyökkäyspäässä tehokasta meininkiä. Sarjasijoitus on kolmas 9 pinnaa Repen Ilveksestä ja viisi pinnaa Sumatran takana.

JT Miller 30. 11+16=27, -11 - Roope Hintz 31. 13+22=35, +18 - Mikko Rantanen 29. 21+17=38, +5

- Suomalaisduo tähdittää Suhareiden ykkösketjua. Viime kaudella möin Hintzin kesken kauden, nyt ei tulla sitä virhettä tekemään. Rantanen hinaa yksinään Avsien hyökkäystä, kun muut profiilihyökkääjät ovat saigonilla. Miller on siirretty Vancouverissa pelaamaan pääosin laiturina. Menee se näinkin, mutta ei tuo tehosaldo hääppöinen ole. Eipä se ole Canucksissa toki kellään. Pisteitä kuitenkin tulee.

Kevin Hayes 31. 9+20=29, -12 - Bo Horvat 30. 22+9=31, -2 - Jonathan Marchessault 33. 14+12=26, -1

- Hayes poimittiin vapailta markkinoilta kuukausi sitten. Pelaa elämänsä kautta. On heitelty ykkösketjun sentterin paikalta välillä kakkosen ja jopa kolmosen laitaan, ja taas takaisin sentteriksi. Tehoja tulee kaikilla tonteilla, vaikka plus-miinus saldonsa onkin aika kaamea. Kyllä kuitenkin kelpaa tuo lähes piste per peli -tahti. Bo Horvat on sarjan paras aloittaja ja maalintekijänäkin sarjan kärkeä, ei voi valittaa. Vegas-konkari Marchessault on maalintekijänä takuumies. Tulee se 30 maalia tällekin kaudelle.

Dylan Cozens 31. 11+20=31, +2 - Chandler Stephenson 33. 7+22=29, +5 - Dylan Strome 33. 6+18=24, -9

- Herra tasaisuus vaikuttaa Suhareiden kolmossentterinä. 0+1, 2-3 taklausta, 1-2 blokkia, kymmenkunta aloitusvoittoa, siinä se on Stephensonin perussaldo kierros kierrokselta. Kolmosen laidassa Dylaneita. Näistä parempi on Cozens, joka niinikään löytyi vapailta markkinoilta pari viikkoa sitten. Aika käsittämättömästi oli mennyt muilta joukkueilta ohi, mutta meille kelpaa kyllä. Cozens on viimeisen kuukauden ajalta sarjan tehokkaimpia senttereitä. Stromesta ei ole paljoa sanottavaa, ihan hyvä runkopelaaja. Ottaa myös aloituksia, tämä ketju meillä koostuu pelkistä senttereistä. Aloituskategoriaa ei olekaan hetkeen nyt hävitty.

Lukas Raymond 30. 7+10=17, -5 - Nazem Kadri 32. 11+13=24, -7 - Sam Reinhart 32. 11+11=22, -4

- Ei ole Kadrista uusimaan viime kauden 87 tehopistettä, mutta se olikin suonenvetokausi. Menee kuitenkin mainiosti nelossentterinä meillä. Raymond on liipasimella, kunhan Tom Wilson kuntoutuu peleille. Reinhartin kanssa kärsivällisyys on kannattanut, sillä hän on päässyt varsin mukavaan vireeseen. Aika miinusmerkkistä on meidän hyökkääjien tehopörssi, siinä parannuskohde kollektiivisesti. 8/12 hyökkääjää on miinuksella.

Josh Morrisey 31. 5+31=36, +12 - Filip Hronek 30. 7+18=25, +12

- Ehkä joukkueen yllättävin osasto. Morrisey heiluu pakkien pörssin Top kolmosessa ja Hronek pelaa elämänsä kautta.

Darnell Nurse 32. 5+12=17, +10 - Shayne Gostisbehere 29. 8+15=23, -7

- Heitin jo Gostisbeheren kerran pihalle, mutta poimin nopeasti takaisin kun alkoi taas tehopisteitä tulla. Hyvä kun heräsin, sillä ei tuolla vapailla kovin kiinnostavia pakkeja ole. Gosti lähentelee 50 pinnan kautta kuitenkin. Nurse on meidän pakiston selkäranka. Vankkaa tekemistä jokaisella pelin osa-alueella.

Kris Letang 25. 2+13=15, -7 - Matt Benning 33. 1+12=13, -5

- Soturi-Letang. Mies sai aivoinfarktin, mutta missasi vain parin viikon pelit. Joku toinen olisi ripustanut hokkarit naulaan, sillä 35-vuotiaan pelaajan kohdalla jokainen sen ymmärtäisi. Kris tuli takaisin ja on sen jälkeen pelannut kauden parasta peliään. Benning. En oikein edes tiedä miksi hän pelaa meillä. Klassinen en ole keksinyt parempaakaan ideaa -tilanne.

Jakob Markström 21-8-2,92-496-0
Vitek Vanecek 18-12-2,37-446-2
Jeremy Swayman 9-6-2,72-212-0
Frederik Andersen 8-5-2,72-179-0


- Ihan luokaton tilanne maalivahtien kanssa. Markström pelaa huonointa NHL-kauttaan, tekee tiukkaa pysyä edes ykkösvahtina Calgaryssa. Vanecek pelastaa sen mitä pelastettavissa on, Andersen on jatkuvasti saikulla ja vaihtelemme kolmosveskaria tasaisen tappavaan tahtiin. Nyt siinä on kokeilemassa Bostonin Swayman, joka ei ole vielä meidän aikana pelannut. Ehkä suurin menestyksen este meille on tällä kaudella nämä maalivahdit. Jotain pitäisi alkaa tapahtumaan.
 
Viimeksi muokattu:

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Suhareilla menossa pieni pelillinen slumppi. Tärkeitä ukkoja ollut liikaa sivussa, eikä kyllä muutenkaan ole mitään loistokkuutta löytynyt. Muutama pelaaja suorittaa illasta toiseen kuten pitää. Viime kierroksella tuli pataan oikein kunnolla Karhun Kaatajilta. Sarjassa kuitenkin kolmospaikka.

JT Miller 49. 18+26=44, -14 - Bo Horvat 49. 31+23=54, +3 - Mikko Rantanen 48. 34+27=61

- Ykkösketju pelaa vahvaa kautta. Millerkin, vaikka miinussaldo onkin kamala. Horvat voittanut aloituksia sarjassa toiseksi eniten.

Roope Hintz 43. 20+26=46, +21 - Chandler Stephenson 51. 11+33=44, +6 - Sam Reinhart 52. 17+22=39, -12

- Hintz missasi pari kolme viikkoa salkkuihin, Stephensonin tehot ovat alkaneet valahtaa. Reinhart puolestaan suorittaa mukavan tasaisesti tällä hetkellä.

Jonathan Marchessault 45. 15+17=32, -7 - Dylan Cozens 48. 17+26=43, +3 - Dylan Strome 51. 11+25=36, -6

- Cozens pelaa tasaisen hyvin. Strome myös, mutta Capitalsin pakka on vähän sekaisin. Vaihdoin hänet välillä Nicklas Bäckströmiin, mutta Strome on pelannut paremmin, joten otin takaisin. Marchessaultilla on huono vaihe.

Teuvo Teräväinen 39. 4+18=22, +8 - Nazem Kadri 50. 19+19=38, -8 - Tom Wilson 8. 2+1=3, -7

- Kadrin laidoilla toivotaan toivotaan -osasto. Wilson saikuttaa uudelleen. Meillähän näitä on. Sainasin myös Paciorettyn meille. Ekaan kolmeen peliin kolme maalia ja uudestaan pitkälle saikulle. Wilsonilla melkein sama, mutta taklausten toivossa olen roikottanut mukana. Teuvo saa paljon peliaikaa, mutta tehoja ei tule.

Josh Morrissey 51. 8+43=51, +4 - Filip Hronek 48. 7+26=33, +12

- Kova on Morriseyn kausi. Hyökkyspäähän alkaa olemaan Top 3-pakki koko änärissä. 70-80 pinnaa pakin paikalta on aika vakuuttavaa tekemistä. Eikä Detroitin Hronekikaan hullumpaa kautta pelaa.

Darnell Nurse 50. 6+19=25, +16 - Kris Letang 32. 4+16=20, -12

- Vankka kakkospari. Letangin kausi on siviilipuolella ollut aivan uskomattoman murheellinen, mutta ihan hienosti mies kaukalossa esiintyy aina kun sinne kykenee. Nurselta voisi odottaa vähän enemmänkin tehoja, mutta allround-pakkina on näinkin erinomainen.

Dmitry Orlov 36. 3+14=17, +8 - Mark Giordano 51. 3+15=18, +18

- Orlovin heitin luiskaan syksyllä, sillä mies loukkaantui heti alussa. Poimin takaisin kuukausi sitten ja ihan hyvinhän tuo suorittaa. Giordano on Gostisbeheren paikko teemalla "kun ketään muutakaan en keksinyt". Tuskin meillä kauaa pelailee.

Vitek Vanecek 29-21-2,29-744-2
Pheonix Copley 19-15-2,82-453-0
Frederik Andersen 14-10-2,38-320-0


- Maalivahtiosasto on ollut tikissä varsinkin sen jälkeen, kun nostin Copleyn kehiin ja Andersen palasi saikulta. Pistin jopa Markströmin pihalle, kun ei nuo tämän kauden esitykset Calgaryn maalin suulla kovin erikoisiin sfääreihin ole nousseet. Nyt on koossa kolmikko joka pelaa tasaisen hyvin ainakin tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Suharit pelaa hienoa kevättä. Ensin pudotettiin tiukassa puolivälierässä HC Toimeentulotuki niukasti 9-8.

Välierässä joukkue pelasi maalivahteja lukuunottamatta yhden kauden parhaista viikoista pudottaen runkosarjan parhaan joukkueen Karhun Kaatajat lukemin 9-6.

Finaalissa kohdataan Sumatra Sliders. Kiekkoa jäähän!
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Sumatra Slidersin välierä Repen Ilvestä vastaan oli - paitsi äärimmäisen laadukasta hokia - todella, todella tiukka. Ennen matsin päättävää sunnuntain kierrosta joukkueet olivat tilanteessa 8-8. Jos Sumatran ikääntyvä toimari tulkitsi asiantuntijoiden twiittejä oikein, tasatilanteessa Repen ryökäleet olisivat edenneet finaaliin, joten lisäpiste oli kaivettava jostain. Sumatralla oli kaksi kategoriaa (P, SOG), jotka voisivat teoriassa kääntyä saarivaltion edustajille, mutta samoin Repelläkin oli yksi (SHO). Jälkimmäisellä oli useampia kenttäpelaajia jäällä, joten tehtävä ei olisi helppo Sliderseille.

Lopulta kävi kuitenkin niin, että RI:ltä loppui bensa kriittisellä hetkellä ja SS pääsi kuittaamaan nuo molemmat potentiaaliset kategoriat niukasti itselleen Repen potentiaalin jäädessä realisoitumatta. Näin ollen Sumatraa imartelevat loppulukemat kirjattiin 10-6.

Täytyy kyllä myöntää, että ei ole tämä fantasiamanagerointi aikaisemmin tuottanut niin spontaania nyrkillä ilmaan lyöntiä kuin aamulla tuloksen selvittyä. Repen joukoille managereineen tunnustus ja kiitos - välierämatsi eteni arvoiseensa kliimaksiin.

Buckle up, Soho, we’re going for a ride!
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Asemasodalla lähdetty liikkeelle, kuten finaalihenkeen kuuluu. Sainasin viimeiselle viikolle vielä vahvistuksiksi Tage Thompsonin ja Jordan Binningtonin.

Sumatralla oli viime yönä paikantynkää ottaa tukeva johtopaikka, mutta jätkät sössivät hiukan. Ja sehän meille sopii.

Jared McCann on aloittanut finaalin terävästi. Tehot 2+1, alivoimapiste ja voittomaali ovat sarakkeita, jotka pistäisivät jokaisen managerin suupielet nousuun.

Sumatran leiristä Alex Pietrangelon 2+0 ja peräti 14 laukausta kahteen peliin on taas saldo, joka on kirvoittanut Suhareiden managerin spontaaniin "ei vittu perkele saatana" huutoihin parina aamuna.

Lukemista 8-6 jatketaan kohti ensimmäistä finaaliviikonloppua. Aloitukset alkaa jo nyt kääntymään meille, kun taas Sumatra on ottanut vahvaa kiinnitystä jäähyihin. Muuten näyttää etenevän erittäin tasaisesti.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Oho. Viime yönä Suharit takoi taululle tehot 13+13. En ole tuollaista kierrosta ikinä vielä nähnyt. Kelpaa. Mikko Rantanen pisteli 3+1, Dylan Cozens 2+1, sarjan tähän astinen lukasjasek Jared McCann 1+2. 1+1 löytyi viiden ukon sarakkeesta ja muutamat irtopisteet vielä päälle. Samaan aikaan Tom Wilson teki mitä Tom Wilsonilta odotetaan, eli otti 17 minuuttia jäähyjä.

Vielä on kuitenkin viikko finaaleja jäljellä.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 829
Maalit 33-10, syötöt 39-21, pisteet 72-31, +- +32 - -19, aloitukset 255-137. Sumatran elämänlanka alkaa olemaan erittäin ohut.

Jared McCann ja Mikko Rantanen ovat paukutelleet 5+5 tehot mieheen. Ei ollenkaan huonoa viikkoa miehet valinneet näille tehoiluilleen.

Mopo keulii jo siihen malliin, että viime yönä käytiin pöllimässä jääkiekkomuseosta Matti "Mölli" Keinosen käyttämätön kultainen takki.
 
Ylös