Teemu Lepaus

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 200
Eiköhän Mesen optio passattu juurikin hintalapun takia, optio kuitenkin rustattiin osin änäristatuksella olevalle paluumuuttajalle jo silloin, kun Nykin huumaa oli vielä ilmassa.

Samaa hintaluokkaa olevalla lapulla sainattiin sitten Babbi ja oletettin saatavan vähän enemmän kaikkea (tämähän on sittemmin toteutunutkin juuri näin).

Miten tämä Lepiin, en tiedä muuten kuin kaikkea hyvää uralle. Ja Antsa, perkeleen hienoa, että miehestä kuoriutui jääkiekkoammattilainen. Olisin pitänyt, jos olis kysytty.
Juu ja katoppa Lepin uusia maisemia.. kyllä tuolla kelpaa pelata ja eiköhän palkkakin ole ihan ok. Hänellä ei kuitenkaan taida enää mitään NHL haaveita olla, joten ehkä on nyt juuri oikeassa paikassa.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 176
Hyvin yksipuolinen Mese näyttää juuri nyt isolta hutihankinnalta Kookoon toimesta (satunnaisista maaleistaan huolimatta). Voisin itse ottaa tämän takaisin Ilvekseen, kunhan palkka olisi kolmoskentän laiturin tasoa.

Ei tarvita Meseä, mutta Antosen ottaisin anytime. Oli jo meillä pelatessaan sarjan tehokkain 12-13 minuutin peliajalla operoiva hyökkääjä, nyt tehot on vielä paremmat kun peliaika on noussut. Joosella on poikkeuksellista taitoa, eikä oikeasti ole mikään lusmu.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 559
Näissäkin tapauksissa Lepaus ja pari muuta, on jo nähty ettei toimi meidän nykyisessä konseptissa, joten turha sitä on taakseen katsoa. Lepaus ei näemmä pärjännyt Ässissäkään, ja KooKoo painaa sijalla kymmenen. Jos haluaa olla ykkönen, ei voi haluta sijan 10 pelaajia.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 922
En oikeen nyt ymmärrä miten Antonen nyt olis jotenkin ok tähän porukkaan? Ei nuo pisteet nyt taaskaan ole sellaiset että olisin kiljuen ottamassa takaisin. Varsinkin kun on nähty, ettei tule Joken kanssa toimeen..

Lepaukselle ihan lottovoitto että pääsi Sveitsiin, tosi hieno juttu.
 

Petelius

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
662
SL runkosarjassa Lepi painoi 8 otteluun 2+6 ja -1 ei jäähyjä. Visp on nyt pelannut 5 Playoff peliä ja johtaa eilisen jälkeen voitoin 3-2. Lepi ei ole ollut kentällä yhdessäkään. Liekö rikki.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 906
Ilves–Ässät-ottelun ensimmäisellä erätauolla oli ihan mielenkiintoista kuulla Lepin Saksan kokemuksista Kiakkoradion haastattelussa. Haastattelu jatkuu ilmeisesti toisella erätauolla. Kannattaa kuunnella, jos haastattelusta tulee vielä tallenne kanavan nettisivuille.

Tässä vielä molempien erätaukojen haastattelut yhtenä tallenteena:
 
Viimeksi muokattu:
Ylös