Säännöt ja palkinnot

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 580
Ilvesfoorumilla järjestetään perinteisesti jo kuudetta kertaa suuri kevätveikkaus! Palkinnot varmistuvat myöhemmin, mutta perinteiseen tapaan Ilves-aiheisia palkintoja on luvassa.

Veikkauksen ideana on veikata jokaisen Liigan pudotuspelisarjan lopputulos - mielellään oikein. Pisteytys etenee niin, että ensisijaisesti lasketaan oikein veikattuja voittajia. Jos lopputuloksissa on useampi tulos tasapisteissä, niin sitten lasketaan täysin oikein veikatut sarjat. Tämän jälkeen tie-breaker on oikein veikatut Ilveksen pudotuspelisarjat. Jos edelleen osaan tasatilanteessa, niin lopuksi arvotaan, jos vieläkään ei saada eroa tehdyksi.

Huom! Poikkeusvuoden poikkeussääntöjen kunniaksi säälipleijareissa veikataan poikkeuksellisesti otteluparin yhteismaalien määriä voittojen sijaan.

Tie-breakerit siis näin:
  1. Kaikkien pudotuspelisarjojen oikein veikattujen voittajien määrä
  2. Kaikkien pudotuspelisarjojen oikein veikattujen ottelusarjojen määrä
  3. Ilveksen pudotuspelisarjojen oikein veikattujen voittajien määrä
  4. Ilveksen pudotuspelisarjojen oikein veikattujen ottelusarjojen määrä
  5. Arpa
Jokainen veikkauksen kierros veikataan omaan aiheeseensa. Eli säälipleijarit, puolivälierät, välierät ja finaali/pronssiottelu ovat jokainen omissa aiheissaan. Jokainen osallistujaa saa postata kyseiseen aiheeseen yhden (1) viestin per kierros. Tätä viestiä ei saa muokata lainkaan väärinkäytösten estämiseksi, eli kannattaa miettiä veikkauksensa loppuun asti ennen Lähetä-napin painamista. Ko. kierroksen ensimmäisen ottelun alkamisen jälkeen tulleita veikkauksia ei oteta huomioon.

Osallistuakseen veikkaukseen täytyy käyttäjätunnuksen olla rekisteröitynyt palstalle viimeistään 13. maaliskuuta!

Esimerkki veikkausviestistä:

Lukko - JYP 1-2
Ilves - SaiPa 2-0
Veikkausonnea!
 
Viimeksi muokattu:
Ylös