Ottelutulosveikkaus Ilves-Pelicans la 16.2.2019 klo 17.00

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 502
Viimeinen kuudennes runkosarjasta pyörähtää käyntiin Ilveksen laittaessa pelikaanin nokan turbiiniin! Nyt sitä väkeä ja kannustusta halliin, ollaan hyvissä asemissa pitkästä aikaa!!

Ilves-Pelicans 5-2 (1-1)(2-1)(2-0)

Antonen yv.
Suomi yv.
Haapanen
Rautiainen
Flood tm.
Ruotsalainen 0+4

Yleisöä 5231
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 142
1-8 aaltonen tekee 3+3 ja kaski 2+4 kun meidän molari ottaa 14 torjuntaa ja päästää 8 maalia. Kyllä kannattaa hallille raahautua. Jos henttonen oelais niin päästäisiin jatkoille.
 

Ake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
251
Ilveksen maajoukkueratsut tekasee ekaan kymmeneen minsaan kaappeja vuorotellen . Karri huomaa sivusilmällä , että Ville alkaa löystyttään ravattia hiplaan puvuntakkia päältään. Kivi ottaa aikalisän ja sanoo jätkille: ny päästetään pari helppoo , muute niemine nakuna ja sitä ei kukaan kattele. Joten 4- 2 meille.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
1 241
3-2. Vaikka euroopan parhaisiin kiekkoilijoihn lukeutuva J-M Aaltonen liihotteleekin loksuleukojen parvessa. Ei paljon pöläytä.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
1 379
3-2 (Parikka heittää lasin kautta tyhjän pelsu-maalin tolppaa ja 4-2 maali jää syntymättä).
Suomi
Haapanen
Ikonen

(JMA ja Kaski maalaa pelsuille)

Yleisö: 4848
 

Mielensäpahoittaja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
313
Mitäänsanomaton 1-3. Ilves ensimmäiselle tauolle johdossa, pelicans iskee ajassa 20.47 ensimmäisen, toinen tuleekin heti seuraavassa vaihdossa 21.26. Karri ottaa timeoutin jolla ei lopulta mitään merkitystä. Loppu surffailua ja mustonen iskee tyhjiin loppulukemat
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 515
Vastakkain joukkueet, joiden pelisysteemit muistuttavat paljon toisiaan. Pelicansin tyyli toki napsun verran karheampi. Maalivahtipelissä etukäteen arvioiden selvä etu pussinokilla.
 

LalaTa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
531
Pelsut ongelmissa kk:ta vastaan. Tuolla menolla tahkoovat pitkän kaavan kautta ja sehän sopii, huominen tulee kovin nopeesti pelsujen kannalta.
 

EtäIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
530
Tavallisesti oisin veikannut jotain 2-5 pelsuille, mutta nyt jotenkin uskon, että meillä on vihdoinkin kunnollinen maalivahti!!! Tsekkipojuun on kova luotto ja Ilves vie tän 3-0! Jos kuitenkin turpaan tulee, niin sit vaan poju maitojunaa ja vaik helge loppukaudes maalille :D Ipa ei anna almuja
 
Ylös