• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Otteluseuranta (pl. Ilves)

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
2 841
Kyllä tuo Tapparan tekeminen vähän vaikuttaa siltä, että siellä ei nähdä välieriä.

Ennen Ilves-peliä oli edelliseen 10 matsiin 9 kolmen pisteen voittoa ja sarjassakin keikkuvat kakkosena,niin kyllä mä ainakin pidän Tapparan finaalipaikkaakin edelleen todennäköisempänä kuin että eivät sinne selviäisi,vaikka nyt viikonloppuna joutuikin kunnolla rökitetyksi.
 
Viestejä
285
Kylläpä luulen, että siellä taas tappara ja kärpät vääntävät lopulta kullasta. Saavat ekalle kierrokselle tyyliin saipan vastaansa ja välieristä luikertelee jollain ilveellä itsensä läpi. Mikäli vastaan tulee tepsi niin aivan läpihuutojuttu 4-1, kaksi häviää aivan maksimissaan. Kurjaa hommaa mutta sitä tämä välillä on
 

4ever1

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
929
Tapparan maalivahtiosasto ei ole entisten vuosien tasolla ja se saattaa pudottaa heidät finaalista.
 
Viestejä
36
Meinasin tulla toteamaan, että aika yksipuolinen CHL-finaali ollut, mutta tämähän muuttui täysin kun München kavensi ylivoimalla. Saas nähdä mitä tästä tulee.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 107
Eemeliltä hieno syöttö Suomen 1-1 tasoitukseen.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 107
Eemeli vie Suomen 2-4 johtoon.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 107
Tps johtoon.
 
Ylös